Reclame TV, care va plac?/care nu va plac?
![]() ![]() ![]() |
Reclame TV, care va plac?/care nu va plac?
black_alienware |
![]()
|
||
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Attached thumbnail(s) simaine.jpg ( Size: 25.67k ) Number of downloads: 697 |
||
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Îmi amintesc de asta, am văzut-o mai demult. Cred că era o reclamă la asigurări de viață. Mesajul era probabil "s-ar putea să mori pînă mîine, așa că fă-ți urgent o asigurare".
E de o agresivitate atît de extremă, chiar jignitoare, încît o găsesc de-a dreptul grețoasă. N-aș cumpăra asigurări de la ei nici dacă ar fi ultimii din lume. Later edit: mi-am amintit. Era la Aviva. Firma căreia îi face reclamă Răduleasca (un motiv în plus să nu-i cumpăr polițele ![]() This post has been edited by VladSoare: 30 Mar 2009, 17:16 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
asta cu berea e beton |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
o reclama dementiala! new heineken
EDIT:alta decat cea de mai sus This post has been edited by gospodina: 2 Jun 2009, 19:50 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
reclama mea favorita
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
prea tare reclama asta
|
--------------------
.
.
.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
faina contrareclama de matache macelaru intitulata costache macelaru facuta de cei de la happyfish. am vazut-o la apropo tv.
http://www.protv.ro/emisiuni/shows/apropo-...8/pagina-1.html |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
cor honda
cea mai tare reclama mi s-a parut cea in care un cor imita sunetele unei masini si ale mediului ambiant. excelent! si corul ala interpreteaza pe bune, adica sunetele chiar sunt inregistrate de ei, "chapeau"! ![]() si coroana merge la wassssssssssssssssssssssssssssssup ![]() nota: reclamele nu pot construi un brand, pentru ca omul asociaza reclama cu manipulare (minciuna), dorinta de vanzare etc, in consecinta si increderea publicului e la pamant. reclamele au un rol important in mentinerea unui brand, pentru simplul fapt ca omul reactioneaza bine atunci cand intr-o reclama i se spune ceva ce stia deja, ca un reminder. asta ar putea fi o explicatie stiintifica la reclama de la teletech in care macelarul ii povesteste colegului fimul. pe toti ne-a amuzat si totodata enervat r2d2, sau mai bine zis limbajul folosit, asa cum ne amuza darth vader si problema lui cu respiratia sau maimuta paroasa care era infricosatoare ca aparitie, dar era cam tembela. modul in care naumovici a pus-o in scena a pus cireasa ![]() This post has been edited by Afrodita: 3 Jun 2009, 15:46 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
black_alienware |
![]()
|
O tara frumoasa plina de .... posibilitati ? ![]() This post has been edited by black_alienware: 19 Jun 2009, 00:20 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie reclama asta mi s-a parut amuzanta
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Printre cele mai putin inspirate reclame, dupa parerea me, sunt cele la gumele de mestecat!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
O reclama draguta este cea de la cartela vodafone
![]() "E doar o fantezie de-a ta" ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Reclama de la Heineken! De mult nu am mai vazut o reclama atat de misto!
Aia cu urletele! This post has been edited by Solon: 20 Jun 2009, 11:05 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Politiaaa!!! This post has been edited by cristio_79: 23 Jun 2009, 12:07 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Peste 5 milioane vizionari intr-o singura luna.
Enjoy:) |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mergem pe strada,cand aud "Hei,fata de caine!"
Dimineata urmatoare SPUF SPUF???!!! SPUF Si...cum v-a afectat asta viata? Nu situ....forma....mi se pare foarte practica ![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
ca tot incepuse afrodita
by Wieden&Kennedy (ad-uri care consolideaza brandul cu siguranta) care apropos sunt si creatorii care parca nu au f la noi ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
black_alienware |
![]()
|
This post has been edited by black_alienware: 17 Jul 2009, 00:20 |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Un grup de dansatori profesionisti reusesc sa transforme o zi de rutina in una de neuitat.
Merita vazuta ![]() |
--------------------
MK2
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
reclama la audi, mi se pare geniala:
am murit aseara de ras cu prietenii: This post has been edited by spy_oh_joy1389: 31 Aug 2009, 10:47 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
Na' si una de coma rau
![]() |
--------------------
MK2
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Priceless!!
![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Ati vazut reclama asta?
Cred ca trebuie interzisa, eu inteleg ca ciocolata asta este halucinogena... sau vrea sa ne pregateasca pentru legalizarea drogurilor usoare? off: se zice ca nu e bine sa bei alcool si sa conduci, mai bine fumezi si zbori marijuana.jpg This post has been edited by Kr3atorU: 28 Sep 2009, 21:16 |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
penibila ultima reclama la spirtoasa unirea. Plus reclama la click facuta de gagica aia de la mondenii. Aveam asteptari mai mari de la ea.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:46 |