Ajutor! Pareri pertinente despre Megane Sedan II
![]() ![]() ![]() |
Ajutor! Pareri pertinente despre Megane Sedan II
lew |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 6 Joined: 5 December 06 From: . ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . Renault Megane Sedan II Lux Privilege 2006
1.6 16V 110 CP Verde Cuivre D97 |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca te uiti mai bine pe acest forum, 90% din topicurile despre Megane ajung la "Reno vs. Toyota vs. Opel vs. Skoda", deci daca vrei parerile noastre la aceste comparatii, citeste pe forum.
Nu te pot ajuta, personal, sa faci alegerea. Du-te la un test-drive la toate masinile, si stabileste care-ti place mai mult, atat la design cat si la volan, apoi fa o alegere in functie de ce bani ai. Te pot ajuta, in schimb, la alegerea unui Megane. Daca ai 15.500 DDP de dat, nu te-as sfatui sa iei Authentique, e cel mai varza pachet si nu stiu pe nimeni sa fie multumit de el. Considerand 'vesnicile' reduceri in jur de 1.500 (vezi ca acum sunt oferte noi), ar trebui sa te orientezi catre un Luxe Privilege, 1.6 110 CP cu vopsea metalizata, clima, mp3 player si sistem de supraveghere a presiunii in pneuri. Cu reducere, cam 15.500 ar ajunge. Daca vrei sa economisesti bani, incearca pachetul Expression in loc de Luxe. EDIT : Apropo, la capitolul fiabilitate, multe din ce citesti tu pe forum sunt ori povesti, ori exagerari, ori lucruri patite din vina proprietarului, nu e dracul atat de negru. Eu am 75.000 km facuti cu Megane-ul din semnatura si nu am avut nici o problema. Nu am intrat in service decat pt. revizii, cu el. Cat despre pret, Reno-ul nu e ieftin, dar nici Opel-ul sau Toyota, deci tot acolo ajungi. Bafta la cumparaturi ! This post has been edited by alexava: 5 Dec 2006, 01:05 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
budy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 November 06 ![]() |
din cele trei cel mai bine arata meganul acum in decembrie reduceri 2000euro
bafta |
--------------------
renault
megane 2 estate
27 10 2006 1.6 16v
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Daca ai 15.500 DDP de dat, nu te-as sfatui sa iei Authentique, e cel mai varza pachet si nu stiu pe nimeni sa fie multumit de el Depinde acum!Eu nu mi-am permis altceva decat autentique! Fata de alte modele standard e destul de bine dotat! Mi-am mai pus niste proiectoare de ceata si cd. Daca nu esti pretentios, eu cred ca merita si un autentique ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Da au dreptate, vezi ca meganeu are 2200 de euro reducere si il gasesti si pe stoc. Si la banii aia 15000 de euro iti iei ori luxe privilege cu mp3 climatronic si vopsea metalizata, ori un expression tot cu aceleasi optionale si poate garantie extinsa la 4 ani. Mergi la dealeri si mai ales sa te uiti si pe forumurile opel si toyota.
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
I-ati megane, masina isi merita toti banii, parerea mea. Intretinerea e cam la fel pentru toate variantele. La bugetul tau si cu ce reduceri sunt acum iti iei un megane apropiat de varful de gama. Motoarele sunt excelente, iar de probleme nu e ferita nici concurenta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Valentin P |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 31 August 05 ![]() |
Salut,
Sfatul meu de posesor de Megane II e sa-ti iei Toyota sau Opel.Sincer as vrea sa sa-ti recomand Reno dar nu pot(masina nu e rea dar are o gramada de probleme generate de politica idioata de reducere a costurilor aplicata de francezi). Numai bine, |
--------------------
RENAULT
MEGANEII
2005 1.4 16V FOST POSESOR DE RENAULT MEGANE II HATCHBACK
1.4 16V INFLUENCE 2005 |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
@ lew
1. Toyota Corolla - acest model iese din fabricatie. deaceea si garantia de 6 ani 2.Opel Astra - motoarele de 1,4 au 90CP. fiabilitate buna. 3.Renaul Megane - ai de citit multe pe acest forum forta fie cu tine. alegerea ta sper sa fie cea mai buna |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(lew @ 5 Dec 2006, 00:39) dar de vreo luna si ceva tot citesc pe forumuri ca Megane Sedan e plin de probleme, ca e facut in Turcia, ca la fiabilitate e praf, ca reviziile sint scumpe. Pai ne spui si noua pe unde ai vazut asta? Oricum, topicul asta este extrem de previzibil. Cei care sunt multumiti de masini or sa-ti propuna sa citesti atent forumul si sa tragi concluzia pe care o vrei, iar cei care au avut probleme cu masina lor, evident ca nu vor concepe ca pot fi un caz izolat si o sa-ti recomande in mod categoric sa nu cumperi Renault. Asa ca si eu iti recomand sa citesti forumul ![]() This post has been edited by ssilviu: 5 Dec 2006, 11:05 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
another_brick_in_the_wall |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 30 August 05 ![]() |
Salut,
ma numar printre cei care nu mai vor sa dea bani companiei Renault, si asta din cauza celor de la Renault Romania... Anyway, eu am scris ce probleme am avut cu masina mea, parerea mea este ca sint destul de multe, chiar prea multe.... dar cea mai mare problema este infrastructura Renault in Romania... Eu am MII bicorp, mi se pare foarte reusita in regim dinamic, dar nefiabila... Mai zdrangane pe ici, mai cloncane pe colo... se mai opreste cite un motoras din cind in cind, mai intra un pic de apa.... cam asta e... un fel de "blonda", frumoasa si atit... Iti recomand Toyota, parerea mea... |
--------------------
Renault
Megane II
2005/Dynamique Megane II Bicorp
1,5dCi - Dynamique |
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
E f greu sa faci o alegere documentata, mai ales cand toti producatorii se intrec in promotii acum pe ultima suta de metrii inainte de ...UE. Daca mai citesti si pe forumurile dedicate, esti total in ceata si probabil ca o sa vrei sa-ti iei bicicleta pana la urma.
Sunt totusi cel putin doua aspecte generale ce se aplica la toate marcile: toate au probleme, intretinerea nu este ieftina la nici o marca (raportat la un venit mediu de romanas). Eu am ales megane-ul pt look si pret. Am 46k km cu ea in acest moment si nu am fost in service decat pt revizii. Corrola nu mi-am luat atunci si nu mi-as lua nici acum. Cu toata fiabilitatea ei legendara este o masina lipsita de personalitate (a se citi urata) si mai ingusta decat megane-ul. Am avut ocazia sa merg cu o Corrola d4d si m-a lasat rece si din postura de sofer. Astra nu se compara ca spatiu interior si portbagaj cu megane sedan si cred ca nici ca dotari/pret. Am mai spus-o si o repet: cel mai simplu e sa le probezi tu pe toate si apoi sa alegi. Cel putin, daca alegerea nu va fi una fericita, iti vei da singur cu tesla si nu ii vei scoate ochii altuia ![]() |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
excelent sintetizat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Megane II nu e facut in Turcia ci asamblat in Turcia.Are si citeva componente care sint de la producatorii locali (de exemplu jentile ... eu de altele nu stiu).
Dar ca sa te linistesti Megane II Sedan se fabrica numai in Turcia la Bursa.Adica si neamtul si francezul si spaniolul au masina asamblata tot in Turcia |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Megane 2.2 1.5 dci 100 HP as alege
![]() Ai si pus in lista 2 masini care nu-mi plac de loc...corolla nu are nimic care sa te atraga (in afara de fiabilitatea legendara) si astra nu-mi place. |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
Ovis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
lew,
Asa cum a spus si restul forumistilor, fa mai intai un drive test cu fiecare din masinile alese si vezi in care te simti mai bine la volan. Nu stiu ce promotii au restul marcilor, dar Renaultul tocmai are una buna de tot de 2200 de euro. Vezi aici un post de-al unui forumist care tocmai si-a cumparat un sedan la 13800. Daca mai platesti 900 de euro garantia extinsa, adica pe inca 2 ani, la 14700 o sa ai o masina cu echipare medie, vopsea metalizata, mp3, climatronic si garantata 4 ani in limita a 50.000 de km, kilometri in care te vei incadra cat de cat (ziceai ca faci 12-15k pe an). Si nu in ultimul rand, are un design care iti incanta ochii. (si in final iti mai raman si 800 de euro ![]() Un lucru care sigur te intereseaza e pretul reviziilor: 15.000km - 400lei 30.000km - 700lei 45.000km - 400lei 60.000km - 1800lei 75.000km - 400lei 90.000km - 700lei Preturile sunt aproximative si sunt cu consumabilele cumparate toate de la reprezentata Renault, deci pot spune ca am pus niste preturi maxime. Daca cauti putin pe forum, gasesti posturi cu "Revizia la 15.000 pentru 16v" si "Revizia la 30.000 pentru 16v" unde fiecare a pus pretul exact al reviziilor si ce a schimbat in banii aia. Despre fiabilitate, intr-adevar am vazut aici pe forum ca ar fi 3 probleme majore: fulia defazoare (o chestie de la motor), coloana de directie si flansele de la amortizoare. Prima problema pare-se ca nu mai apare la modelele din ultimul an, asa ca speram ca am scapat de ea. A doua cica e rezolvata deoarece la modelele noi e alt tip de coloana de directie. A treia problema e inca prezenta si se datoreaza si gropilor patriei. QUOTE(nacht) Daca mai citesti si pe forumurile dedicate, esti total in ceata si probabil ca o sa vrei sa-ti iei bicicleta pana la urma. Perfect de acord! ![]() This post has been edited by Ovis: 5 Dec 2006, 12:25 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Estate Expression
2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
De fapt, in aproape un an de comercializare de sedan facelift, inca nu a aparut nici un exemplar cu macar una din cele trei probleme.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa lasi naibii toate parerile noastre de pe acest forum, ca masina o iei cam cum iti e norocul.Pe orice forum te vei duce vei gasi pareri impotriva masinilor cumparate,indiferent de marca.
Eu iti sugerez sa mergi pe ce itii dicteaza tie mintea, nevasta si portofelul. Ca exemplu:eu nu ma plang absolut deloc de masina, dar daca il intrebi pe bietul Turkish o sa te iei cu mainile de cap si o sa zic ca nu o sa iei in viata ta Megane. Deci, dupa acest semi-exemplu ce parere ti-ai facut? Singurul meu sfat este sa scoti Corolla din calcul.E la sfarsit de drum, o fi fiabila-nu stiu-, dar are pret cam mare si dotari mai slabe in varianta de serie.Plus ca nestiind nimic de Corolla-neconducandu-le- nu recomand. Recomand in schimb Megane si de asemenea recomand Astra.Nu de alte, dar zilele astea chiar conduc o Astra ca Meganul e la service pentru schimbare de bandou. Cu Astra chiar am mers mult cu ea inainte sa am Meganul si e mai mult decat misto. In speranta ca nu te-am plictisit atat pe tine cat si pe colegii mei de pe forum, iti doresc ca alegerea ta sa fie cea mai potrivita pentru tine. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adrianprodan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 2 October 06 ![]() |
Ia-ti un diesel; (si nu Authentique)
Eu mi-am luat (numai cu 1400 euro discount) un 1.5 dci 80 CP Expression, cu climatizare automata, radio cd mp3 si 2 airbag-uri suplimentare la 14709 Euro DDP. (12300 CIP) asa ca pana la 15500 euro DDP poti sa iti iei varianta de 100 CP sau sa iti pui Xenon, sau ... Singura chestie sunt reviziile la 10K, dar se suplinesc din consum (zic eu) Succes, |
--------------------
Dacia
Logan II
2018 0.9 tce
- XX-XX-WSE
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(sylvester @ 5 Dec 2006, 09:30) Depinde acum!Eu nu mi-am permis altceva decat autentique! Fata de alte modele standard e destul de bine dotat! Mi-am mai pus niste proiectoare de ceata si cd. Daca nu esti pretentios, eu cred ca merita si un autentique ![]() Omul a spus pana in 15.500 DDP, deci isi permite ce i-am oferit eu. Ar fi pacat sa-si ia Authentique cand are un asemenea buget. In cazul tau, e de inteles. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Personal,mie Corolla nu imi place.Am condus-o, nu putini kilometri,si nu mi-a spus nimic.E o masina japoneza,fara personalitate,o fi fiabila,nu neg,dar repet,eu nu as da banii pe ea.Desi aici in Emirate este cea mai vinduta si cautata masina.
De Megane pot sa spun ca sunt multumit,nu am avut probleme cu ea,decit actuatorul de la capacul rezervorului de benzina.Si este o masina care merge zilnic,condusa de o femeie ![]() De Opel nu stiu ce sa zic,pentru ca nu am condus-o. Astea sunt niste pareri pur personale,iar ca sa te convingi ar trebui sa mergi la dealer si sa faci un test drive cu toate,iar dupa aceea sa te hotarasti. Bafta si spor la cumparaturi. |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corolla urata cu spume. Opelul Astra nou frumusel.
Alegerea fa-o tu si important, daca sotzia e chitita pe Megane, vezi cat de mult tzii cont de dorintele ei... dupa, tu tragi ![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si eu tot Megane recomand, mai ales la banii astia. Am citit si am tot citit de mi-au sarit ochii din cap. Si daca mai plusezi putin, 500 euro, poti lua cum am luat si eu, Luxe Privilege 1.6 110cp + mp3 + clima + airbaguri spate + comanda volan. Merge impecabil.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Eu iti voi raspunde doar la P.S. Ti-ai putea face o idee oferindu-ti ca ex. asigurarea mea CASCO:
primul an - val. asig. - 17662 euro; anul al 2-lea - 14130 ......... anul al 5-lea (de leasing) - 7948 (!). |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
lew |
![]()
|
. Group: Members Posts: 6 Joined: 5 December 06 From: . ![]() |
Domnilor,
Inainte de toate, respectele mele ca v-ati facut timp sa raspundeti. Apreciez lucrul acesta si va multumesc la toti. Acum vreo ora m-am intors de la dealerul Renault. Discountul, dupa cum stiti deja, e substantial : 2205 Euro din DDP. In conditiile astea ma gindesc serios sa ma mut la categoria 'diesel' (de fapt, am uitat sa mentionez ca eu pina acum am avut doar masini pe motorina). As putea lua un Confort Privilege 1,5 dCi 100 CP la vreo 15500 DDP sau un Expression 1,5 dCI 100 CP la vreo 15000 DDP. Cred ca nu gresesc. Simbata am un drive test. O sa vad atunci cum merg dieselurile. Keep in touch, Lew P.S. I'll be back ![]() |
--------------------
.
.
.
- . Renault Megane Sedan II Lux Privilege 2006
1.6 16V 110 CP Verde Cuivre D97 |
|
ssilviu |
![]()
|
Eu te sfatuiesc sa mergi si cu benzinarul de 1,6, mai ales ca faci foarte putini km pe an.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Dieselul devine rentabil, la revizii cel putin, doar de la mai mult de 20.000 km pe an. La tine se mai amortizeaza din pretul de achizitie din cauza reducerii, dar tot e prea mult un diesel.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
pot spune ca am citit de pe forumul asta, in proportie de 60-70% sectiunea "Megane-Probleme frecvente, utilizare si reparatii" cat si o buna parte din sectiunea "Diverse"...si am o parere destul de bine formata despre ce inseamna megane
ff. pe scurt....cateva idei, tragand o linie: -multe probleme care apar la megane tin efectiv de norocul omului cat si de modul de utilizare a masinii....unii nu au avut probleme mai deloc, altii (cum sunt si eu) au avut o mare parte din defectele mai des intalnite ale megane-ului: bobine de inductie, flanse, coloana directie, fulie defazoare, caseta directie, bielete...cam in ordinea asta sunt -cu toate ca si eu am avut o parte din problemele mai sus enumerate, daca ar fi sa-mi iau masina mi-as lua tot megane (pt ca in masina asta ma simt bine) si as schimba doar motorizarea...as pune 1.9 dci 120cp sau 1.5 dci 100cp (acum are 6+1 viteze am inteles) pt ca acum sunt discount-uri care acum 2 ani nu erau, mai ales daca iti place cuplul mare cat si comoditatea la volan... si chiar daca faci km putini o buna parte din diferenta de bani pe care o dai dintre un motor pe benzina si unul pe motorina, o scoti la revanzare mai ales ca te intereseaza si aspectul asta -motoarele toate, benzina sau diesel, sunt f fiabile si au nota 11...sa nu te temi de asta nu mi-as lua toyota corolla in veci (e urata si nu m-as simti bine in ea).....Avensis da, dar nu se incadreaza in suma ![]() merge si opelul astra, dupa megane ![]() sfat strict personal: 1. ia-ti ce-ti dicteaza inima pt ca tu si sotia tb sa va simtiti bine in masina nu noi...vei auzi 1000 de pareri pro si contra si pe forumul asta si pe altele daca vei intreba 2. mult mai important decat masina pe care o cumperi este ceea ce faci la volan...masina o faci praf imediat....sunt patit, iti spun din experienta bafta! |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat in primavara cu 13 800 diesel de 80 cu dotare comfort expression. Initial nici nu ma gandeam la diesel dar am prins reducerea de 2100 euro. Atentie, reducerea e valabila pt ce au in stoc, adica nu iei ce vrei tu, iei ce au ei in stoc. La mine am avut de ales intre benzina 1.6 + mp3 + clima la 13 500 sau diesel standard...pt 300 euro diferenta nu am stat prea mult sa ma gandesc, am ales diesel si ma bucur de alegerea facuta. In Bucuresti se merita.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
cel mai bine , te duci la fiecare dealer si faci test-drive, impreuna cu sotia, la fiecare model.
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
recuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 June 06 ![]() |
ORICE.........dar nu RENAULT ....eu am de 6 luni si nu-mi mai trebuie....e varza si el si service-urile.....
la 24000km .... mi-a picat ambreiajul....nu e posibil..... deci orice altceva..... |
--------------------
renault
megane II sedan 1.6
2006 sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:35 |