trosneste usa, cind demarez
![]() ![]() ![]() |
trosneste usa, cind demarez
xorx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Influence 1,6 Renault Megane II Sedan, 1,6L, Influence, Vert Cuivre, iunie 2005
|
|||
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
Nu prea stiu ce sa iti spun, si mie mi se intampla acelasi lucru numai ca la usa de la sofer; am auzit acel pacanit de vreo 2 ori pana acum, sper sa se rezolve in timp pentru ca face numai cateodata. Nici macar nu am reusit sa localizez exact zona din care se aude. Daca gasesti vreo solutie sa imi spui si mie.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.908 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
La al meu R 21 facea asa usa de la sofer din cauza ca se slabise putin cuiul de pe stalp care tine usa inchisa. L-am strans si nu mai face. Poate insa sa fie si de la ceva chestii slabite in usa. Bafta...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
... subscriu, dar la usa stanga spate...bine ca acolo.. bazaie si vibreazaceva si cand dau musica mai tare...basii bata-i vina!
|
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
bubuion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 17 December 04 From: BUCUREȘTI ![]() |
Si la mine scartaie usa de la sofer cand merg pe drumuri accidentate. Daca o deschid nu se mai aude nimic.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004 SEDAN RENAULT MEGANE SEDAN 1,5 dCi 100 CP BUCURESTI
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum a zis si b06fcn, asta e problema: cuiul de prindere a usii sau mecanistul de prindere a usii s-au slabit.. trebuie repozitionate si stranse suruburile. si eu am patit asta de 2 ori, le-am rezolvat in service pe garantie.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@ xorox
si io am aceeasi problema la demaraj ca si tine cu greierii de usa dreapta, dar la mine cred ca e cea din fata (mai galagioasa) si cea din spatre (mai putin galagioasa). oricum orice ar zice oricine meganu' asta pe mine m-a dezamagit profund ![]() mai sunt si niste greierasi la bord, plasticele de la bord "dau un concert" cate odata de ma lasa nervii!!! ![]() pacat pt ca masina mi-a placut din prima secunda in care am vazut-o pe strada. da asa e francezu' .......de kakao ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Usa din dreapta fata si la mine!Imi vine sa-i trag un mare sut uneori.
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
Subscriu! ... "F..o Dumnezau masina!"
![]() This post has been edited by cmandrei: 27 Feb 2006, 15:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
- xx
2005 1.6 16v "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
si la mine la fel.usa stanga spate ma enerveaza rau de tot
![]() si la bord la fel scartie din toate incheieturile dezamagire totala! o solutie stie cineva? |
--------------------
megane 2
hatch
- T D I
2004 exception megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu exact cat de indicat e sa fie desfacut bordul pentru a inlatura zgomotele, dar exista numite zgomote care vin de sub bord si care se rezolva cu acces prin torpedou, etc.
Cat priveste problema zgomotelor usilor nu aveti decat sa mergeti la un service daca mai sunteti in garantie, sau daca nu si nu vreti sa dati bani luati o surubelnita potrivita si jucati-va singuri. Alta varianta nu e - fie rezolvati singuri fie e in garantie fie dati bani. E adevarat ca masinile Renault nu sunt niste opere de arta desavarsite dar ganditi-va si pe ce drumuri ruleaza... Sunt convins ca in afara, pe drumuri civilizate nu zdrangane si nu scartaie nimic. Asa cum pe drumurile noastre scartaie si zdrangane majoritatea masinilor. This post has been edited by cmandrei: 27 Feb 2006, 15:18 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate Padre.a mine nu se aude nimic in masina dar am o bucata de drum cand plec de acasa vreo 50 metri are care e facuta cu piatra de rau si atunci apare zgmotul ala la usa.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
problema asta am intalnit-o la fostul cielo si stiu ca mi-au inlocuit nush ce cui...
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
flic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 04 From: Timisoara ![]() |
am avut si eu problema asta de zgomot. la revizie am semnalat-o si s-a rezolvat , fiind in garantie.
deci: e rezolvabil in service. destul de usor |
-------------------- Megane II Sedan 1,6
Confort Expression + Climatronic Vert Cuivre |
|
xorx |
![]()
|
*** am deja o lista de 5 plastice care stau sa cada asha ca-mi iau inima in dinti (si o zi libera..) si merg la service.
This post has been edited by cipman: 9 Mar 2006, 10:58 |
--------------------
Renault
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@flic
dar ce i-au facut exact ai vazut? adica ai stat langa ei cand au remediat-o sa iti dai seama de la ce e? This post has been edited by cmandrei: 28 Feb 2006, 15:48 |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
megane4life |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 5 July 05 ![]() |
Am avut si eu problema cu pacanitul usilor fata la demaraj, dar s-a rezolvat foarte simplu prin ungerea cu vaselina a incuietorilor.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 1.4 16V Megane II Sedan, 1.4 16V, Influence, rouge de feu, iunie 2005
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
@flic
dar ce i-au facut exact ai vazut? adica ai stat langa ei cand au remediat-o sa iti dai seama de la ce e? Subscriu la intrebare...Ce i-au facut? |
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
reno-vladdygo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 8 March 06 ![]() |
Salut tuturor,
tocmai am luat un Megane II Bicorp 1.6 fabricatie 2003... Am exact aceleasi probleme. 1.Cand trec peste gropi (micute) sau piatra cubica imi troncane usile din dreapta (cea din fata mai tare, cea din spate mai incet). Ma scoate din sarite ! ***** This post has been edited by cipman: 9 Mar 2006, 10:57 |
--------------------
Renault
Megane
1.6i 16v 2003
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
....
Iti recomand o revizie, asa ca de nou proprietar (mai multe detalii nu stiu, le stii tu - ultima revizie, cati km are masina) si odata cu ea iti vor rezolva si trosnelile in usi si alte reglaje. This post has been edited by cipman: 9 Mar 2006, 10:53 |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
reno-vladdygo |
![]()
|
Asta vreau sa si fac. Unde pot sa ma duc? Astept recomandari. Mersi. This post has been edited by cipman: 9 Mar 2006, 10:54 |
--------------------
Renault
Megane
1.6i 16v 2003
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
xorx |
![]()
|
marti am programare la service.. o sa le spun si de usa sa vedem ce se face. keep in touch.
|
--------------------
Renault
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
cu trosnitul usilor am patit si eu la Megane.Am dat-o cu ceara (tot ce e vopsit la masina mai putin plasticele).
A doua zi de cite ori treceam peste denivelari trosneau usile de zici ca era o arminica toata masina. Toate zgomotele au disparut dupa cca 2 saptamini fara nici un amestec din partea mea sau a altcuiva. Asa ca nu va speriati daca patiti ceva asemanator "asa face toate". |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
reno-vladdygo |
![]()
|
Cum adica ai dat cu ceara?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6i 16v 2003
|
|
xorx |
![]()
|
la mine a trecut mai mult de 1 luna si tot asha face. plus ca face doar usa dr. fata. nu cred sa fie de la ceara sau alte solutii.
|
--------------------
Renault
|
|
reno-vladdygo |
![]()
|
si la mine tot dreapta insa mu-mi dau seama unde, o sa verific cu inca un sofer...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6i 16v 2003
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
si la mine facea usa din stanga, da am dat cu spray cu teflon pe chedere si spray lubrifiant pe la balamale si ia trecut...la bord scartaia la buretele care freca parbrizul, si tot cu ceva teflon i-am luat graiul...merge incercat...si la VW am patit ceva la fel la usi...cica de la frecarea cauciucului pe uscat sau murdar apare...ceva similar cum faceam scartaitul cu polistirenul pe geam.
Cine incearca sa dea un mesaj de rezultat...poate o fi altceva si atunci mai aflam si noi... |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
Si eu am avut aceasta problema. MI-a aparut numai la usa din dreapta fata. Prima ata s-a rezolvat cu spray Wurth pe baza de teflon si a tacut dar a reaprut repede. Am cautat innebunit spray din acela dar nu am gasit. Drept urmare am luar WD-40. Este FOARTE TARE FRATE. De cind am dat nu a mai factu deloc. Am dat atit in yala cit si pe "chestia" aia de alama (sau din ce este) de pe stilp cu care se imbunca yala (sper sa fi inteles ceva )
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
xorx |
![]()
|
Fost la service, remediat prin ungere. Eu personal o sa ung toate broastele de la usi cu spray de lant de moto imediat ce se face mai cald/uscat. Partea ciudata este ca a aparut pe o usa care este folosita.. mediu.. adica nici la cea de la sofer folosita zilnic si nici la cele din spate folosite mai rar..
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 10:42 |