trosneste usa, cind demarez
![]() ![]() ![]() |
trosneste usa, cind demarez
norisss |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|||
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
ai incercat si merge?te referi pe chestia aceea metalica in forma de u?dar daca pui ceva pe ea n use va inchide usa mai greu si nu va racai yala?ca si mie imi face la fel si exact din acea zona vin zgomotele,ca si cum ar juca usa
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
pui si 2-3 spire de scotch, nu o umpli.incearca si vei vedea ca zgomotul dispare.eu mi-am facut nervi cam o luna pana mi-au vandut niste baieti amabili pontul.
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
ok.am sa analizez situatia...
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine a disparut "troznitul" din ushi dupa ce am spalat masina!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
emu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 June 06 ![]() |
Salut! Sunt nou pe forum, asa ca o sa va rog sa aveti putintica rabdare cu mine pana ma acomodez. Din August 2005, sunt posesorul unui Megane 2 Sedan. Am si eu problema cu trosnitul (scartaitul) in usa dreapta fata, cam din Ianuarie. A incercat cu vasilina siliconica, cu ulei, dar nimic. In cel mai bun caz efectul dureaza 2 zile. Eu cred cel putin in cazul meu ca vinovat de acel zgomot ar fi plasticul din coltul usii. Fiecare usa, are in coltul de sus un plastic negru (o protectie cred). Ala scartaie si trozneste. O sa incerc sa-l imibilizez. Poate merge.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 / 1,6 16V
|
|
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Problema cu zgomotul din portiere se rezolva cu un spray de lubrifiere care se aplica pe yala de pe usa cat si pe "forma U" care intra in yala cand se inchide portiera. Sa se puna scotch sau banda izolatoare pe o masina de 12-15-18-20000 de euro mi se pare, cu tot respectul, o solutie aberanta, ce-mi aduce aminte de sindromul Dacia si de "mecanicii" din parcarile de la bloc.
De fapt ce sa ma mai mir pentru ca si mi-e mi s-a spus ca este bine sa ai intotdeauna in portbagaj un ghem de sarma si un patent ca nu se stie niciodata!... ![]() |
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
WD-40 merge? sau auzeam de ceva spray cu teflon... Perfect de acord cu tine, banda aia in timp numai agraveaza situatia, fortand yala si facandu-i joc...
QUOTE De fapt ce sa ma mai mir pentru ca si mi-e mi s-a spus ca este bine sa ai intotdeauna in portbagaj un ghem de sarma si un patent ca nu se stie niciodata!... ...set de platini, un capac delcou, neste bujii, o curea bagata in "creturile" de la capota motor, set jicloare, cui pontou, ... am uitat ceva?... ![]() This post has been edited by Vio: 16 Jun 2006, 10:13 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
cipm |
![]()
|
"Clionian" Group: Members Posts: 174 Joined: 5 April 06 From: din 'Sighiu' ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III 1.2 16V
2006 Dynamic nume de alint 'Teo'
http://www.cmuntean.ro/site |
|
bebeo |
![]()
|
QUOTE(Vio @ 16 Jun 2006, 11:10) WD-40 merge? sau auzeam de ceva spray cu teflon... Perfect de acord cu tine, banda aia in timp numai agraveaza situatia, fortand yala si facandu-i joc... ...set de platini, un capac delcou, neste bujii, o curea bagata in "creturile" de la capota motor, set jicloare, cui pontou, ... am uitat ceva?... ![]() E bun. Eu asa mi-am rezolvat problema acum 4 luni...si de atunci, nimic. Si in service daca te duci iti face aceeasi operatiune de lubrifiere. |
--------------------
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
bebeo |
![]()
|
QUOTE(Vio @ 16 Jun 2006, 12:48) Ca sa fiu foarte riguros, spray-ul cu care am dat eu era un spray pe care scria ca este pentru uz domestic, adica se folosea pentru clantele de la casa, yale, broaste, suruburi etc. O sa ma uit pe "ingrediente" sa vad ce scrie pe el. E ceva nemtesc. Probabil ca cel cu teflon este la fel de bun sau poate mai bun. |
--------------------
|
mirceone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 10 February 06 From: Timisoara ![]() |
Si mie au inceput sa-mi troncane usile (sofer si dreapta spate), atat la demaraje, cat si la gropi si denivelari. Inca nu am luat nici o masura, insa am mai vazut discutii pe acest forum in sensul ca aceste zgomote ar putea veni si de la macaralele geamurilor. Personal, inca nu stiu ce sa cred.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Renault Megane Sedan, 2005, Confort Expresion 1,6 16v
|
|
Adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 March 03 From: Brasov ![]() |
Si la mine trosneste si prin gropi si la demaraje dar si imediat dupa ce ridic geamurile si sunt in mers!Concluzia mea este ca exista cu siguranta o legatura intre trosnituri si geamuri! Am uns tot ce era pe acolo dar fara rezultat deci cred ca va trebui sa dau fata de usa jos si sa vad ce mai pot unge prin interior,oricum la mine de cand am cumparat masina(martie 2005) de fiecare data cand cobor geamul de la sofer si il ridic la loc ramane pe el pe interior o urma de grasime cred ca e vaselina si care ma scoate din sarite in special dupa ce spal geamurile!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1,6 16v
2005 Privilege BV 99 DYK
|
|
FlorinZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 26 November 04 From: Piatra Neamt ![]() |
--Adrian-- Aceeasi problema o am si eu si stiu de unde este.
1 Geamul scirtiit cind il ridici sau cind este inchis si treci peste denivelari si prin gropi ptr ca a intrat praf in interiorul usii iar geamul scirtiie in suportii de plastic de la baza lui. A explicat cineva cum se face si cum se unge ca sa nu mai faca, dar in cazul meu nu a tinut f mult. Cred ca am sa lipesc geamul de suportii de plastic cu silicon 2 Dunga iti apare ptr ca in interiorul usii geamul se atinge de ceva care este uns cu o "unsoare" . Si eu am problema asta la usa din dreapta. vreau sa dau fata de usa jos ssa vad ce si cum este pe acolo dar inca nu stiu cum se procedeaza sao demontez (fata de usa ) |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2004 MEGANE II 1.5 dCi 100 CP
Confort Privilege - Vert Cuivre - Clima - Oglinzi rabatabile electric |
|
ctudose |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
SOLUTII
1. pentru trosnitul usilor ==== urgent spray cu vaselina. pe mine m-au scos din sarite. am incercat cu scoci dar n-a mers.solutia e vaselina si neaparat cu spray ca intra prin toate articulatiile. 2. trosnitul geamului ma super enerveaza la inchidere. am incercat sa curat chederul cu o surubelnita infasurata in carpa, dar tot se aude putin mai incet dar tot ma enerveaza |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Confort Expression 1,5 dci 100cp, 11/2005, 150.000km la 29.05.10
|
|
bebeo |
![]()
|
QUOTE(ctudose @ 21 Jun 2006, 20:38) SOLUTII 1. pentru trosnitul usilor ==== urgent spray cu vaselina. pe mine m-au scos din sarite. am incercat cu scoci dar n-a mers.solutia e vaselina si neaparat cu spray ca intra prin toate articulatiile. 2. trosnitul geamului ma super enerveaza la inchidere. am incercat sa curat chederul cu o surubelnita infasurata in carpa, dar tot se aude putin mai incet dar tot ma enerveaza Recomandare service Renault: a nu se folosi vaselina sau spray cu vaselina pentru ca aduna praful si problemele se accentueaza. Se va utiliza spray cu teflon sau orice spray de lubrifiere, dar nu cu vaselina. |
--------------------
|
milu2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 26 January 06 From: Ploiesti ![]() |
Solutia recomandata de service IPSO este :
Wurth HHS 2000 Wurth_HHS_2000.JPG ( Size: 94.3k ) Number of downloads: 170 |
--------------------
megane
hachback
2005 1.5 dci Megane Bicorp , Influence , 1,5 dCi , 80 CP , 2005
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(mirceone @ 16 Jun 2006, 17:16) Si mie au inceput sa-mi troncane usile (sofer si dreapta spate), atat la demaraje, cat si la gropi si denivelari. Inca nu am luat nici o masura, insa am mai vazut discutii pe acest forum in sensul ca aceste zgomote ar putea veni si de la macaralele geamurilor. Personal, inca nu stiu ce sa cred. La fel a patit si un prieten de-al meu pe un Nissan |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
- B-81-XXX
2007 Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Adrian, vezi ca problema de care spui, cu zgomote dupa ce inchizi geamurile, are solutie in tutorialul lui Liviu: Eliminare pacanituri geam fata, also known as: "scrasnet de masele ".
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
ctudose |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bebeo @ 22 Jun 2006, 09:48) Recomandare service Renault: a nu se folosi vaselina sau spray cu vaselina pentru ca aduna praful si problemele se accentueaza. Se va utiliza spray cu teflon sau orice spray de lubrifiere, dar nu cu vaselina. reno ar fi instare sa recomande sa pui si motorina de la ei, sa le dam lor banii de concediu sa ne repare masina si alte chestii de genul asta |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Confort Expression 1,5 dci 100cp, 11/2005, 150.000km la 29.05.10
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 12:56 |