Peugeot 5004
![]() ![]() ![]() |
Peugeot 5004
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Peugeot_5004_01.jpg ( Size: 70.99k ) Number of downloads: 270 Peugeot_5004_02.jpg ( Size: 69.07k ) Number of downloads: 169 Peugeot_5004_03.jpg ( Size: 71.69k ) Number of downloads: 133 Peugeot_5004_04.jpg ( Size: 70.99k ) Number of downloads: 156 Peugeot_5004_05.jpg ( Size: 66.12k ) Number of downloads: 128 Peugeot_5004_06.jpg ( Size: 70.89k ) Number of downloads: 194 |
||
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda..inca un SUV...bleah.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place cum arata.
Dar din cauza botului FOARTE inalt nu cred ca va obtine foarte multe puncte la NCAP (protectia pentru pietoni). |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
mai multe chestii ale tipului respectiv gasiti aici
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca am vazut bine intr-o reclama si cei de la Alfa Romeo scot un SUV...daca piata o cere, ar fi nebuni sa nu se adapteze.
Daca as avea bani mi-as lua si eu doua. ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
SUBARU, MERCEDES SI DAEWOO GM vor scoate si ele foarte curand propriile SUV-uri pe piata...
This post has been edited by Fan3: 22 Nov 2005, 20:35 |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Arata bine... pacat ca e Peugeot...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- B XX RRJ
2004 - Ambition Good things come to those who wait...
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Cred ca este doar un concept, findca nu am gasit mai multe informati despre Peugeot 5004 pe net, dar orcum arata destul de decent.
|
--------------------
-
-
- Sibiu/North Carolina
- Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Mie nu-mi place...parca e mai de negrii cu lanturi multe la gat.
|
--------------------
-
-
-
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Bleahhh... ce bot are... cred ca o sa cumpere doar americani care prefera TIR-uri in acest gen si pentru a sparge troienele de zapada !!
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
- delfinul.com
Blogu personal Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
I think I'm in love
![]() e genul de masina care ori iti place ori o urasti .. mie imi place dar de renoleta ce spuneti ![]() This post has been edited by Dorubarg: 23 Nov 2005, 13:47 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca daca o sa se vanda asa cum este in poze, asta o sa se ntampla doar in SUA, nu prea e pe gustul europenilor o masina ca asta.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lexy) Daca am vazut bine intr-o reclama si cei de la Alfa Romeo scot un SUV... Kamal concept car. Banuiesc ca si Peugeot-ul de mai sus e in acelasi stadiu! Alfa_Romeo_Kamal_001.jpg ( Size: 215.75k ) Number of downloads: 39 Alfa_Romeo_Kamal_002.jpg ( Size: 148.89k ) Number of downloads: 16 Alfa_Romeo_Kamal_003.jpg ( Size: 180.52k ) Number of downloads: 43 Alfa_Romeo_Kamal_004.jpg ( Size: 232.56k ) Number of downloads: 37 Alfa_Romeo_Kamal_005.jpg ( Size: 220.88k ) Number of downloads: 15 This post has been edited by Lucian BLK: 23 Nov 2005, 15:38 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
În ultima vreme, SUV-urile/4x4-urile au cam fost luate la ochi de toată lumea, ecologiștii s-au coalizat, posibilii cumpărători se uită de 2 ori la ele, vânzările s-au cam plafonat.
Consumul peste medie, masivitatea mașinii, slaba protecție pentru pietoni și chiar pentru mașinile normale le-au cam dat înapoi. E posibil ca moda asta cu 4x4 în oraș să nu mai continue prea mult, dacă nu se umblă la ele să fie mai prietenoase cu mediul, cu pietonii, etc. În condițiile astea de aglomerare din ce în ce mai mare în orașe, aceste mașini masive și foarte puternice nu prea își au locul. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Fan3 |
![]()
|
cel care are 40.000-50.000E ca sa dea pe-o astfel de masina...nu prea gandeste asa...
asta e... ![]() |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
DFA |
![]()
|
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
ex Logan I 1.5 |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fan3, Subaru are Forester, iar Mercedes are M-ul. Astea sunt SUV-urile lor.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Pe aceeasi linie cu ce spunea DFA in postul #15 as adauga ca Peugeot-ul ala, ca si Alfa sunt treaba pentru "Les degonfleurs"... Prietenii stiu de ce
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge masina, dar sa vedem daca apare si la ce pret.
![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
1983 satul de moderatori orbi si de pusti care vorbesc aiurea...DMX 32 RUN
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE pacat ca e Peugeot... Ce vrei sa zici cu asta??? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
@laur: de ce te obosesti?
E o dovada de ignoranta! Eu l-as fi intrebat ce stie de Peugeot? |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 24 Nov 2005, 10:33) Din fericire la noi în țară ăștia care își permit asemenea mașini nu sunt prea mulți, populația majoritară e prea săracă să-și permită orice mașină, darămite un 4x4! Ba pardon. Cred ca avem mult prea multe masini la cat suntem de saraci. N'avem ce pune oe masa dar afara suntem mandrii si vanitosi din cale afara. |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 24 Nov 2005, 14:02) Ba pardon. Cred ca avem mult prea multe masini la cat suntem de saraci. N'avem ce pune oe masa dar afara suntem mandrii si vanitosi din cale afara. Posibil, dar eu cred mai degrabă că abia acum românii încep să-și cumpere mașini, și că sunt prea puține la câtă populație e în țară! E plină România de oameni care circulă cu microbuz-ul, maxi-taxi, trenul, etc., pentru că nu au venituri suficiente să-și i-a mașină. Iar pe ăștia cu mașini, nu i-am văzut să nu-și permită de-ale gurii... Le zăpăcesc și aglomerează centrul orașelor de zici că n-au mai văzut drumuri..., și cară cu ele, și cumpără de la supermarket-uri, și se plimbă, le pun zorzoane de zici că-s pomi de crăciun și discoteci mobile... Așa că..., să nu-i plângem noi... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
ex Logan I 1.5 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(DFA @ 24 Nov 2005, 13:20) E plină România de oameni care circulă cu microbuz-ul, maxi-taxi, trenul, etc., pentru că nu au venituri suficiente să-și i-a mașină. Eu am doua(masini), si pentru asta vin cu autobuzul la servici.... UNU pentru ca urasc iarna sa rad gheata de pe parbriz si sa sa dardai in masina(pana ajung la servici abia se dezmorteste), si DOI pentru ca ma "inspaimanteaza" traficul de la ora la care ies de la lucru...ajung pe jos mai repede ![]() ![]() This post has been edited by argon: 24 Nov 2005, 14:53 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fan3 |
![]()
|
TATABOBU, afla ca astea vor fi niste SUV-uri complete...adica reteta clasica de SUV
![]() Nu am revista la mine ca sa-ti spun mai multe detalii(nu stiu pe de rost) PS.Sorry ca am raspuns asa tarziu...TOPGEAR, 4WD septembrie,octombrie...nu mai stiu in care era... |
--------------------
*
*
- *
*
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 24 Nov 2005, 13:02) Lexy ![]() On-topic: Mie mi se pare kitsch raaau de tot pejo-ul asta. (parerea mea). Parca e mai kitsch si decit PT Cruiser, care totusi imi place, dar tot kitsch e. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
io zic ca una e sa nu va placa suv-urile si ca alta e sa zici ca e kitsch. peugeot-ul cred nu are veo masina care sa stea prost la design, poate la alte capitole , dar in nici in caz la design. si la fel de adevarat este ca un peugeot nu trece neobservat. mai repede nu-ti place dar in nici un caz nu poti spune ca nu o observi, insa de la a nu-ti place o masina pana la kitsch, cam e diferenta. dupa parerea mea renaultu ar fi in stare sa scoata un kitsch, dar peugeotul chiar nu are vreun "motiv" pentru asa ceva.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
1. De gusturi ai auzit?
2. Scuza-ma, dar la citamai hectaru' de crom i-au pus in fata, ala numai low profile sau bun-gust nu se numeste (parerea mea). Si da, mie masinile frantuzesti nu imi plac cum arata. De la peugeot, de exemplu 407-le, si iti spun si de ce. Tot din cauza botului, si mai ales din cauza faptului ca e o distanta mare rau de tot intre puntea fata si unde se termina de fapt botul masinii. Adica de la roata din fata si pina la numar (tot al din fata). Si ca sa iti dai seama despre ce vorbesc uita-te si la BMW, mai ales E36. Din cauza asta (a distantei despre care am vorbit) cred ca e si foarte usor de parcat modelul ala de BMW, mai ales cind faci parcare laterala si intri cu spatele, in locuri destul de strimte. Nu stiu daca pejo-ul ar fi reusit sa "aduca" puntea aia si mai in fata, astfel incit sa fie mai mica distanta aia despre care tot vorbesc, dar asa cred ca ar fi cistigat un plus de confort si ceva stabilitate. Si daca tot nu te-am convins cu 407-le, atunci vezi punctul 1. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 01:12 |