Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Peugeot 5004

ashu
post 25 Nov 2005, 20:31
Post #31

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

Hai ma Smudo, pomensti de kitsch, apoi o dai pe confort si stabilitate. N-are nici o legatura una cu alta. Si nici macar cu gusturile. Kitschu e kitsch obiectiv vorbind, nu subiectiv, iar eu Pejo kitschios n-am vazut inca. Ca nu-ti place tie e altceva, aici nu ma bag, sunt gusturile tale, dar nu poti afirma ca e kitsch 407-le.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
west
post 25 Nov 2005, 20:54
Post #32

Membru incepator

Nu arata rau. E buna pentru cei care vor sa se impuna pe sosea. biggrin.gif
Parca o sa vad cateva in fata la Million Dollar biggrin.gif

--------------------
x x - x
+
Smudo
post 25 Nov 2005, 21:01
Post #33

Membru autentic

Pai ashu, fii atent, mai citeste o data ce scrisai, la 407 nu adusai deloc vorba de kitsch. Acolo e vorba doar de gusturile mele. Sau poate de chestia aia pe care am remarcat-o la E36 si la BMW in general (distanta mica de la roata la numar, ca sa zic asa), si EXACT chestia asta mi-a sarit in ochi atunci cind am vazut 407 si nu mi-a placut. Nu stiu cum s-o parca 407, pentru ca nu am condus niciunul pina acum. Si la fel nu stiu cit confort si stabilitate in plus ar aduce "impingerea" puntii fata mai inainte, pentru ca nici nu exista masina facuta asa si deci nu am cum s-o incerc. Deci la 407, atunci cind am zis ca nu imi place, nu am adus vorba de kitsch. Doar la 5004 am zis ca e kitsch, si mie mi se pare aiurea partea din fata, cu hectaru' ala de crom acolo, si mai e si incrustat mare ca sa se vada 5004. Ori aici multe din masini au dezlipita chestia aia de la spate pe care scrie modelul si motorizarea. Na, cu masini de genul asta imi e ochiul obisnuit. Chestie interesanta ce vad totusi la 5004 e faptul ca nu prea iti mai lasa posibilitatea (vorbesc la general) sa o modifici, mai ales partea din fata. Imi plac masinile la care producatorul nu le mai lasa loc de joaca amatorilor de tuning.

La fel de adevarat e si ca nu prea imi plac SUV-urile, la viteze de peste 170 km/h cred ca nu e o senzatie prea placuta sa stai "sus" in masina, ci cit mai lipit de asfalt.

Serios, cel putin la design de masini ma cam uit si imi place sa le analizez, sa vad de exemplu cit de bine se potriveste partea frontala cu spatele, cu masina vazuta din profil, etc. Cum se continua dungile de pe caroserie pe triple, etc. Si ca tot am divagat de tot de la subiect, un exemplu negativ la faza cu dungile alea de care vorbesc e noul Passat, la care dungile (sau ranforsari le zice?) nu se continua deloc pe triple, mijlocul masinii e parte care nu prea are legatura cu spatele, sau cel putin asa vad eu. Si referitor tot la dungile alea, BMW-ul am vazut ca le-a pastrat pe toate modelele, de la E36 pina la E90, acum fiind si mai accentuate, in timp ce primele modele de A4 si A3 nu le mai aveau, usile fiind cumva "rotunjite". Chestie de trend la care BMW-ul nu a vrut sa ia parte, pastrindu-si linia lor.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
Jack Daniel's
post 26 Nov 2005, 12:17
Post #34

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(ashu @ 25 Nov 2005, 22:31)
Hai ma Smudo, pomensti de kitsch, apoi o dai pe confort si stabilitate. N-are nici o legatura una cu alta. Si nici macar cu gusturile. Kitschu e kitsch obiectiv vorbind, nu subiectiv, iar eu Pejo kitschios n-am vazut inca. Ca nu-ti place tie e altceva, aici nu ma bag, sunt gusturile tale, dar nu poti afirma ca e kitsch 407-le.
*

Vorbiti romaneste ! N-AU NICI O LEGATURA UNA CU ALTA sau NU AU , dar in nici un caz "N-are nici o legatura ...."

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
ashu
post 28 Nov 2005, 18:49
Post #35

Membru erectil

QUOTE(big2003 @ 26 Nov 2005, 12:17)
Vorbiti romaneste ! N-AU NICI O LEGATURA UNA CU ALTA sau NU AU , dar in nici un caz "N-are nici o legatura ...."
*

radmasa.gif radmasa.gif
Asta cine ti-a zis-o, Costi sau Guta? Vezi, asta e efectul secundar ca faci rusinea aia din avatar, uiti limba romana.
Stiu, e putin mai greu ca am mutat subiectul din capul propozitiei, te-a bulversat total treaba asta, dar totusi, un mic efort n-ar strica. "Una n-are nici o legatura cu alta". Asta iti suna bine? E acelasi lucru, baiete. Ca sa conjug la plural ar fi trebuit sa zic "N-au nici o legatura intre ele", ceea ce n-am zis. Offff, viataaaaa unoraaaaaaaaa....

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
ssilviu
post 28 Nov 2005, 19:48
Post #36

F1 Man

From: Nicaieri

rav 4 toata ziua....
rav03_800.jpg

jenant....

This post has been edited by ssilviu: 28 Nov 2005, 19:52

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
IsNa
post 29 Nov 2005, 09:43
Post #37

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(Lexy @ 24 Nov 2005, 15:02)
Ba pardon. Cred ca avem mult prea multe masini la cat suntem de saraci.
N'avem ce pune oe masa dar afara suntem mandrii si vanitosi din cale afara.
*

Cam asa e. In blocul meu la 3 apartamente sunt masini care valoreaza (hmm... COSTA) mai mult decat apartamentul.

Adica sta Mertzul parcat in fata blocului...

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
paul_s
post 29 Nov 2005, 21:48
Post #38

.

From: .

mai oameni buni , nu vedeti ca 5004 asta e opera unui pasionat de design si nu are nici o legatura cu pejo ( in al patrulea post aveti link spre alte creatii ale stimabilului)
defapt are , cam tot atat cat are aro sedan de pe biroul meu desenat acum cinci minute

--------------------
. . - . .
+
Loghy
post 29 Nov 2005, 23:27
Post #39

Membru autentic

@ Laur si Lucian BLK
Ce vroiam sa spun este ca arata foarte bine, ca de altfel toate creatiile lor de dupa 206.
Dar din pacate la fiabilitate nu ma sunt ce au fost. sleep.gif.

@ Laur
Nu vreau sa ne certam (vad cai 206). Este parerea mea proprie si personala rezultata din discutiile purtate cu trei dintre prietenii mei care au 206, 307 si 406.

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI - B XX RRJ 2004 - Ambition
Good things come to those who wait...
+
laur
post 30 Nov 2005, 10:13
Post #40

Membru autentic

From: Iasi

@ Laur si Lucian BLK
Ce vroiam sa spun este ca arata foarte bine, ca de altfel toate creatiile lor de dupa 206.
Dar din pacate la fiabilitate nu ma sunt ce au fost. .

@ Laur
Nu vreau sa ne certam (vad cai 206). Este parerea mea proprie si personala rezultata din discutiile purtate cu trei dintre prietenii mei care au 206, 307 si 406.

La fiabilitate nici o marca nu mai e ce a fost, vezi BMV sau Mercedes si altele.
Nici eu nu vreau sa ma cert, cu nimeni. Ramii cu parerea, nu ma deranjeaza. Parerea mea e ca Pejo e un excelent raport pret/calitate/dotari/comfort; mult mai bun ca la alte marci. Nu mi-am luat masina decit in deplina cunostinta de cauza in privinta fiabilitatii, si asta dupa ce am vorbit cu doi amici care au 3, respectiv 7 pejouri la firma. La firmele proprietatea lor, si sint masini folosite de angajati. Iar la motoare diesel, pejo este o referinta.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
Loghy
post 1 Dec 2005, 16:40
Post #41

Membru autentic

post-336-1110552475.gif

Despre motoarele diesel asa stiam si eu.
De curiozitate cat consuma 206-le tau?
307-le unei prietene consuma 7.5 extraurban si in jur de 10 in oras (mers linistit).
Culmea e ca de la service i-au spus ca e normal. blink.gif
Motor 2.0 HDI (nu stiu daca 90 sau 110 CP)

This post has been edited by Loghy: 1 Dec 2005, 16:44

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI - B XX RRJ 2004 - Ambition
Good things come to those who wait...
+
laur
post 4 Dec 2005, 19:36
Post #42

Membru autentic

From: Iasi

post-336-1110552475.gif
De curiozitate cat consuma 206-le tau?
307-le unei prietene consuma 7.5 extraurban si in jur de 10 in oras (mers linistit).
Culmea e ca de la service i-au spus ca e normal.
Motor 2.0 HDI (nu stiu daca 90 sau 110 CP)

1.Motorul ala e de generatie mai veche si e mai gurmand. Si e de 2 l. Si masina grea. Cel de 1,6 HDI e best acu...si are tot 110 (sau 90) Cp.
2. Am un coleg....cind conduce el consuma cu 1,5-2 l mai putin decit atunci cind conduce nevasta-sa.
3. Eu (si nu masina mea) scot 5-5,5 afara si 5,5-6 in oras.

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th August 2025 - 04:18
Dacia