Sa vedem de nu se mai semnalizam in trafic
![]() ![]() ![]() |
Sa vedem de nu se mai semnalizam in trafic
floricelu71 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 22 June 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|||
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Se vede ca esti streszat.
Din pacate pentru tine mi se pare ca ne bagi pe toti in aceeasi oala si asta nu-i tocmai corect. PS Pentru tine eu sunt unul din cei care inca da semnal poate chiar excesiv (excesiv este determinat si de faptul ca dau semnal cand plec din propria curte) |
--------------------
.
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu daca semnalizez si cand schimb benzile pe Magheru, unde votez?
O fac ca sa-mi protejez tabla si sa am un motiv cand ma injura vreunul ca am intrat in fata lui, nu din politete. |
--------------------
.
.
.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
Trebuia sa faci rubrici si pentru cei care inca mai folosesc semnalizarea.
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mai important e sa te asiguri decat sa semnalizezi, ca degeaba semnalizezi si tai calea tuturor, deci ca sa fiu ontopic, semnalizez intotdeauna daca sunt masini in jur, daca-s singur pe drum nu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
floricelu71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 22 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Corect. Am uitat sa adaug si aceasta optiune pentru cei care inca mai semnalizeaza. Incerc sa remediez eroarea dar nu gasesc optiunea de editare poll.
Are cineva idee cum se face? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007/1.9DCi/Privilege
- B 73 UWU
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu semnalizez mereu.
E in reflex...si daca sunt singur pe strada in 9/10 situatii dau semnal. |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Floricelu, ai uitat sa adaugi in poll si varianta; "nu semnalizez in cazul in care e traficul lejer si mi se pot anticipa cu usurinta manevrele de catre ceilalti participanti la trafic"
Cand e trafic intens, semnalizez oricand. Cand sunt pe banda 1 in intersectie oprit la semafor si exista marcaj pe asfalt, doar ptr. dreapta, NU semanlizez cand fac dreapta. Idem ptr. stanga, doar in cazu' in care exista semafor separat. Nu vad rostu'. Merg pe principiu' ca mai important este sa te asiguri permanent...degeaba bagi semnal si te urci peste mine ca un bou...de o gramada de ori am auzit textu' asta, in special de la taximetristi: "da' ce, n-ai vazut ca am bagat semnal?" si cu 1-2m in fata ta trage de volan concomitent cu semnalu'. Ma pis pe semnalu' lui, sa se asigure in mm. Nu, n-am reflexu' semanlului, inainte sa actionez maneta, ma asigur daca situatia o impune sau nu. This post has been edited by Kojak: 26 Jan 2013, 12:16 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu semnalizez prea mult. M-am trezit la Paraul Rece, la curbele alea de le urc cu a 2-a, ca semnalizez. Semnalizez si prin parcarile subterane de la mall, si prin parcarea firmei, cand trec de biciclisti sau chiar cand ocolesc guri de canal.
Mi se pare foarte normal sa atrag atentia celorlalti ca urmeaza sa schimb directia si, cand am in fata unul care nu semnalizeaza, las distanta, ca cine stie ce dracu' face (cum sunt aia care cauta o adresa sau loc de parcare). Ma enerveaza la culme soferii RATB care nu semnalizeaza cand opresc sau pleaca din statiile fara refugiu. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Pai vine vreodata,pe forumul asta, va spune ca nu semnalizeaza???
Toti ie corecti acilisa,cauta in alta parte! |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
vezi ca ai uitat de cazul tot mai des de prioritate de semnalizare.
![]() "semnalizez tot timpul si ma bag fara sa ma intereseze" |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am votat la misto
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am votat din lene. Recunosc ca uneori nu semnalizez. De obicei semnalizez din timp cand e nevoie, de ex. daca vrea unul sa iasa de pe o straduta pe care intru eu, semnalizez dreapta din timp sa stie ca poate iesi. Sau daca trag pe dreapta, semnalizez tot din timp, ca ala din spatele meu sa stie ca voi opri. Dar daca sunt singur pe sosea sau nu incurc pe nimeni, mai 'uit'.
Stiu ca nu vor recunoaste prea multi aici, vorba lui gotty, in trafic suntem vai mama noastra, pe forum suntem toti soferi corecti. Eu recunosc, uneori pur si simplu nu semnalizez, dar nu cand asta inseamna ca as incurca pe cineva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu semnalizez tocmai ca sa am o scuza sa pot sa-l bag in aia masii pe taximetristul care ma claxoneaza ca de ce m-am bagat in fata lui.
In Bucuresti de bine de rau se semnalizeaza, s-au invatat toti ca, daca nu semnalizezi, esti mancat. Duceti-va in orasele de provincie, sa vedeti acolo economie la semnalizat si cata carne le bagati in frigider. Nu-i drum de un week-end pe care il fac in Galati sa nu fie macar un "econom" dintr-asta pe care il astept ca prostul sa treaca sa pot sa intru pe strada principala, si el sa vireze dreapta fara sa semnalizeze. Daca semnaliza, stiam ca ma pot baga si eu si nu mai asteptam. |
--------------------
.
.
.
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Semnalizez intotdeauna. Mi s-au plans colegii ca semnalizez excesiv si ii incurc pe ceilalti
![]() Asta intr-un oras (Tunis) in care aproape nimeni nu semnalizeaza schimbarea directiei de mers. Din cate am observat, se foloseste doar semnalizarea stanga, cand vor sa te anunte ca se grabesc...si trebuie sa le faci musai loc. In rest, pentru "bagat", "taiat fata", se foloseste mana stanga, scoasa pe geam, cu palma ridicata semnalizand STOP. Mana dreapta se foloseste de catre pasagerul din dreapta in acelasi mod. Eu cred ca in Romania se semnalizeaza foarte bine, nu imi aduc aminte sa ma fi jenat vreunul in vizitele mele recente in tara. This post has been edited by Madriann: 26 Jan 2013, 20:57 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cine spune ca in Bucuresti se semnalizeaza inseamna ca nu cunoaste regulile de circulatie. Eu nu am vazut in Bucuresti sa se semnalizeze de catre cineva iesirea din giratoriu, noroc ca nu-s prea multe giratorii. Iar de taximetristi, nu mai zic, inca n-au aflat de maneta din stanga volanului. La fel si cei cu masini nemtesti mai scumpe.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
la cum se circula nu prea ai timp. esti cu volantul invartit spre stanga. cum semnalizezi dreapta?
iei mana de pe volan? nu, ci doar cand invarti de volan si il indrepti. pai in clipa aia de obicei dureaza 1-2 secunde pana ai parasit sensul giratoriu. sau sare semnalizarea ca esti cu volanul inspre stanga si tu dai dreapta, si atunci il folosesti doar cu o mana. pe vreme lu dacia 1300 si a unui trafic lejer cand se misca totul in reluare aveai timp sa mergi drept si eventual sa si tragi de volan dreapta. acum iesirea se face rept de pe ultima banda pana pe iesire, dupa sistemul ma incadrez cum vrea muschiu meu |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Eu semnalizez intotdeauna. Si la tara semnalizez din reflex.
Ma enerveaza maxim cei care accelereaza sa te incurce atunci cand vad ca semnalizezi. QUOTE(diesel_power @ 26 Jan 2013, 22:38) Cine spune ca in Bucuresti se semnalizeaza inseamna ca nu cunoaste regulile de circulatie. Eu nu am vazut in Bucuresti sa se semnalizeze de catre cineva iesirea din giratoriu, noroc ca nu-s prea multe giratorii. Iar de taximetristi, nu mai zic, inca n-au aflat de maneta din stanga volanului. La fel si cei cu masini nemtesti mai scumpe. Eu n-am vazut sa se respecte marcajele. Intram pe banda 3 si taiem direct pe banda 1. Mana pe claxon de la intrare la iesire ca sunt cativa idioti care respecta si intra in noi ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 27 Jan 2013, 13:41 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Eu nu semnalizez niciodata fiindca "Sunt sofer slab...Nu sunt in stare sa fac m m lucruri deodata la volan."
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nici eu nu semnalizez, pentru ca sunt jmecker
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 27 Jan 2013, 13:40) Eu n-am vazut sa se respecte marcajele. Intram pe banda 3 si taiem direct pe banda 1. Mana pe claxon de la intrare la iesire ca sunt cativa idioti care respecta si intra in noi ![]() Adevarat.. ![]() Da' si aia care cum au pus mana pe semnalizator si trag de volan le-as sparge capatanile.. ![]() Degeaba semnalizezi daca nu te si asiguri,cum bine au zis p-aci.. Pe de alta parte sunt destui imbecili carora li se rupe de semnal si au impresia ca esti ghicitor si-i vei anticipa miscarile.. Obisnuiti-va cu balamucu' de pe sosele.. Este singura optiune.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu se pot bifa toate cazurile?!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am luat carnetul pe spaga, nu prea cunosc regulile de circulatie. 3 votes ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 26 Jan 2013, 22:11) la cum se circula nu prea ai timp. esti cu volantul invartit spre stanga. cum semnalizezi dreapta? iei mana de pe volan? Nu, dar din cate imi amintesc, unii dintre noi au 2 maini. Deci daca intamplator nu esti cu ambele pe volan si nici nu te poti descurca cu una singura sa si virezi si sa si semnalizezi, daca vrei neaparat rezemi un pic volanu' cu dreapta. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Poate Dumnezeu nu i-a dat doua maini lui.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
dar i-a dat carnet
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
free_runner |
![]()
|
![]() In Car Led , BIT Company Group: Members Posts: 369 Joined: 20 January 12 From: Galati - Romania ![]() |
Fratilor , eu ma jur ca in Romania se semnalizeaza mult mai bine si mult mai devreme decat in Germania , unde am stat cativa ani .
In Germania ii invata sa semnalizeze doar atunci cand fac stanga sau dreapta , nu inainte cu 50 m , deci cum a semnalizat omul a si tras de volan ! va asigura ca daca nu sunteti obisnuiti ii injurati maxim de fiecare data , dupa care o sa va treaca.... sau nu,dupa caz ! singura diferenta este ca ei respecta o anumita distanta intre masini , implicit au timp sa franeze sau sa evite . |
--------------------
Renault Megane `07
106 CP,Sachs Absorbers
Black logos,H&R Springs
- GL-77-BIT In Car Led Galati-Romania ( 0755 847 634 )
|
|
UXE |
![]()
|
adica merge si asa
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(free_runner @ 30 Jan 2013, 15:47) deci cum a semnalizat omul a si tras de volan ! va asigura ca daca nu sunteti obisnuiti ii injurati maxim de fiecare data , dupa care o sa va treaca.... sau nu,dupa caz ! singura diferenta este ca ei respecta o anumita distanta intre masini , implicit au timp sa franeze sau sa evite . Da!.. acolo daca ai dat semnal te si bagi pentru ca asa s.au invatat/obisnuit... la noi in schimb se procedeaza la fel dar suntem invatati/obisnuiti altfel... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:15 |