Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sa vedem de nu se mai semnalizam in trafic

Eu nu mai folosesc semnalizarea in trafic pentru ca....

Sunt smecher si mi se rupe de ceilalti soferi. [ 8 ] ** [23.53%]
Sunt sofer slab...Nu sunt in stare sa fac m m lucruri deodata la volan. [ 1 ] ** [2.94%]
Asa fac majoritatea... ce eu sunt mai prost. [ 1 ] ** [2.94%]
Din lene... merge si asa. [ 17 ] ** [50.00%]
Am uitat regulile de circulatie. [ 0 ] ** [0.00%]
Am luat carnetul pe spaga, nu prea cunosc regulile de circulatie. [ 5 ] ** [14.71%]
Nu funtioneaza instalatia de semnalizare. [ 2 ] ** [5.88%]
Total Votes: 34
Guests cannot vote 
crisolro
post 1 Feb 2013, 07:33
Post #31

Group: Members
From: Bucuresti

eu cred sincer ca semnalizarea nu este doar o regula de circulatie ci este DOUA reguli deodata: este o regula de circulatie si, in acelasi timp, o regula de bun simt
este o regula de bun simt prin prisma respectului reciproc pe care ar trebui sa-l avem in trafic (si nu numai) ... bunul simt (ca si "cei 7 ani de acasa") nu creste in pom si este exact ca erectia: daca il ai, se vede tongue.gif

This post has been edited by crisolro: 1 Feb 2013, 07:45

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VladSoare
post 1 Feb 2013, 10:40
Post #32

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Mie mi se pare că în București se semnalizează foarte bine. Sigur că mai sînt și excepții, dar per total eu zic că stăm foarte bine la capitolul ăsta.
Dacă ai avut ghinion într-o zi și ai dat peste unul-doi taximetriști care n-au semnalizat, nu cred că poți trage concluzia că "nu se mai semnalizează în trafic".

This post has been edited by VladSoare: 1 Feb 2013, 10:41

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
nokia_6260
post 1 Feb 2013, 10:54
Post #33

Membru autentic

sa se faca petitie la constructorii de masini si sa se fabrice automobile fara blocul de semnalizare-aviz celor ce nu semnalizeaza-si sa o cumpere mai ieftin de la dealer fara acel bloc,o fi mai ieftin vreo 300 euro... smile.gif

--------------------
Renault Captur 1,2 Tce 2017 - HSK-IP-XXX
+
crisolro
post 1 Feb 2013, 13:19
Post #34

QUOTE(VladSoare @ 1 Feb 2013, 11:40)
Dacă ai avut ghinion într-o zi și ai dat peste unul-doi taximetriști care n-au semnalizat, nu cred că poți trage concluzia că "nu se mai semnalizează în trafic".
*

dar colega, taximetristii au fost exclusi din start din acest poll; ei sunt o categorie aparte, unici, fenomenali si cu drepturi aparte (obligatii zero! - vezi Doamne ca asa isi castiga ei painea, de parca doar painea lor depinde de strazi si circulatie), o fila aparte in istoria si tehnica sofatului urban

eu cred ca noi toti deja stim sa facem aceste"generalizari" excluzand casta taximetrista si vorbim clar despre "restul" soferilor

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
VladSoare
post 1 Feb 2013, 13:37
Post #35

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Tocmai. Iar printre restul șoferilor, mie mi se pare că procentul de semnalizatori din București este foarte bun.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Alt_radu
post 1 Feb 2013, 17:54
Post #36

Băgător de seamă ...

QUOTE(nokia_6260 @ 1 Feb 2013, 10:54)
sa se faca petitie la constructorii de masini si sa se fabrice automobile fara blocul de semnalizare-aviz celor ce nu semnalizeaza-si sa o cumpere mai ieftin de la dealer fara acel bloc,o fi mai ieftin vreo 300 euro... smile.gif
*

Radem radem dar la comandarea unei motociclete pe formularul de comanda ai 2 optiuni:
- fara semnalizari
- fara oglinzi

(ca pe pista nu e nevoie)

--------------------
Renault Megane 2.1 1.5dCi 2005 - B-XXX-JIE
Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
+
aleksanders
post 1 Feb 2013, 18:05
Post #37

.

From: ...

vad ca se comenteaza la greu aici- eu as semnaliza formularea nefericita "Sa vedem de nu se mai semnalizam in trafic" - eu de 5 minute ma chinui sa inteleg ce a vrut sa spuna....

--------------------
. . . - .
....
+
vladandrei
post 2 Feb 2013, 11:33
Post #38

Membru pufos

ar fi trebit, cum zicea cineva pe forum sa existe si o rubrica cu 'nu semnalizez cand nu e necesar'. nu am probleme cu semnalizatul, in 90% din cazuri cred ca o fac ca la carte. dar, exact cum zicea cineva mai sus, sunt situatii in care esti tentat sa crezi ca nu se impune (4 dimineata joi pe Antiaeriana, nu e nimeni cat e bulevardul de lung, mai "uiti" de semnal).
Mi se pare oricum mult mai important sa te uiti, decat sa semnalizezi, niciodata nu stii cand dai de unul pe doua roti in unghiul mort

This post has been edited by vladandrei: 2 Feb 2013, 11:33

--------------------
Renault Megane 2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
+
crisolro
post 4 Feb 2013, 10:20
Post #39

legea spune clar ca trebuie sa semnalizezi oricand; chiar si la 4 dimineata pe Antiaeriana - ba chiar atunci exista riscul mai mare ca un politist sa te vada si sa faca exces de zel iar legea e de partea lui; daca vrea sa ti-o traga, are cu ce, chiar dace sti tu cetatean european si ai drepturi (reclama uita sa mentioneze ca ai si obligatii)
apoi, tot lasand semnalizarea deoparte in mod voluntar, exista riscul ca situatiile sa fie din ce in ce mai frecvente si usor sa se instaleze puterea obisnuintei ...
acum deh, fiecare cum crede ...

nu-s io mama corectitudinii dar ma gandeam si io cam cum stau lucrurile

--------------------
+
radunre
post 4 Feb 2013, 12:08
Post #40

Membru autentic

From: Tg Mures

up.gif aleksanders, la fel si punctul 2 din chestionar...

--------------------
Clio III K9K772 / Clio III K9K772 2009 - MS
Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 07:36
Dacia