Sa vedem de nu se mai semnalizam in trafic
![]() ![]() ![]() |
Sa vedem de nu se mai semnalizam in trafic
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Mie mi se pare că în București se semnalizează foarte bine. Sigur că mai sînt și excepții, dar per total eu zic că stăm foarte bine la capitolul ăsta.
Dacă ai avut ghinion într-o zi și ai dat peste unul-doi taximetriști care n-au semnalizat, nu cred că poți trage concluzia că "nu se mai semnalizează în trafic". This post has been edited by VladSoare: 1 Feb 2013, 10:41 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
nokia_6260 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 8 April 11 ![]() |
sa se faca petitie la constructorii de masini si sa se fabrice automobile fara blocul de semnalizare-aviz celor ce nu semnalizeaza-si sa o cumpere mai ieftin de la dealer fara acel bloc,o fi mai ieftin vreo 300 euro...
![]() |
--------------------
Renault
Captur
1,2 Tce 2017
- HSK-IP-XXX
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 1 Feb 2013, 11:40) Dacă ai avut ghinion într-o zi și ai dat peste unul-doi taximetriști care n-au semnalizat, nu cred că poți trage concluzia că "nu se mai semnalizează în trafic". dar colega, taximetristii au fost exclusi din start din acest poll; ei sunt o categorie aparte, unici, fenomenali si cu drepturi aparte (obligatii zero! - vezi Doamne ca asa isi castiga ei painea, de parca doar painea lor depinde de strazi si circulatie), o fila aparte in istoria si tehnica sofatului urban eu cred ca noi toti deja stim sa facem aceste"generalizari" excluzand casta taximetrista si vorbim clar despre "restul" soferilor |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Tocmai. Iar printre restul șoferilor, mie mi se pare că procentul de semnalizatori din București este foarte bun.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nokia_6260 @ 1 Feb 2013, 10:54) sa se faca petitie la constructorii de masini si sa se fabrice automobile fara blocul de semnalizare-aviz celor ce nu semnalizeaza-si sa o cumpere mai ieftin de la dealer fara acel bloc,o fi mai ieftin vreo 300 euro... ![]() Radem radem dar la comandarea unei motociclete pe formularul de comanda ai 2 optiuni: - fara semnalizari - fara oglinzi (ca pe pista nu e nevoie) |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
vad ca se comenteaza la greu aici- eu as semnaliza formularea nefericita "Sa vedem de nu se mai semnalizam in trafic" - eu de 5 minute ma chinui sa inteleg ce a vrut sa spuna....
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
vladandrei |
![]()
|
![]() Membru pufos Group: Members Posts: 127 Joined: 26 January 13 From: Bucuresti ![]() |
ar fi trebit, cum zicea cineva pe forum sa existe si o rubrica cu 'nu semnalizez cand nu e necesar'. nu am probleme cu semnalizatul, in 90% din cazuri cred ca o fac ca la carte. dar, exact cum zicea cineva mai sus, sunt situatii in care esti tentat sa crezi ca nu se impune (4 dimineata joi pe Antiaeriana, nu e nimeni cat e bulevardul de lung, mai "uiti" de semnal).
Mi se pare oricum mult mai important sa te uiti, decat sa semnalizezi, niciodata nu stii cand dai de unul pe doua roti in unghiul mort This post has been edited by vladandrei: 2 Feb 2013, 11:33 |
--------------------
Renault
Megane
2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
|
|
crisolro |
![]()
|
legea spune clar ca trebuie sa semnalizezi oricand; chiar si la 4 dimineata pe Antiaeriana - ba chiar atunci exista riscul mai mare ca un politist sa te vada si sa faca exces de zel iar legea e de partea lui; daca vrea sa ti-o traga, are cu ce, chiar dace sti tu cetatean european si ai drepturi (reclama uita sa mentioneze ca ai si obligatii)
apoi, tot lasand semnalizarea deoparte in mod voluntar, exista riscul ca situatiile sa fie din ce in ce mai frecvente si usor sa se instaleze puterea obisnuintei ... acum deh, fiecare cum crede ... nu-s io mama corectitudinii dar ma gandeam si io cam cum stau lucrurile |
--------------------
Renault
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:36 |