nu se deblocheaza usa de la rezervor
![]() ![]() ![]() |
nu se deblocheaza usa de la rezervor
lupascuiulian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da un SEARCH ai dat sau ai preferat sa primesti mura-n gura?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
ma scuzi domnule MODERATOR This post has been edited by lupascuiulian: 18 Jan 2013, 14:59 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Butonul de la telecomanda esti convins ca functioneaza?
Cu telecomanda de rezerva ai inercat? |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(lupascuiulian @ 18 Jan 2013, 09:48) am patit si eu asta mai mult ca sigur ca s-a defectat mecanismul de la usita. vezi ca e destul de greu de ajuns la el, e prins cu 2 surube parca. am intrat prin portbagaj demontind laterala (plasticul plus mocheta sau materialul ala cum ii zice) si trebuie desfacut si plasticul din interiorul aripii (nu stiu cum ii zice, protectia la noroi sau contraaripa). dupa ce l-ai dat jos poti sa il deschizi sa vezi care e buba, la mine era rupta tija care intra si iese. am incercat sa o lipesc insa sint niste forte destul de mari acolo si nu a tinut deloc asa ca am luat un mecanism de la dezmembrari si s-a rezolvat. daca tot desfaci acolo poti sa o blochezi pe deschis sa nu patesti ca mine, am stat 20 min la pompa incercind sa deschid (pina la urma am reusit sa imping tija inauntru cu o lama de foarfeca) usita fara sa stric vopseaua sau altceva. bafta si rabdare ! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cum spuneam .... nu trebuia decat putin timp sa cauti ...
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=184219&hl= http://www.reno.ro/Deschidere-capac-rezerv...0-p1847927.html http://www.reno.ro/-page-t46857-s30.html |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
Are dreptate colegul Brabus. Si eu am patit ca el si singura solutie este sa cumperi una de la dezmembrari. La rezervorul meu era rupta tija, am lipit-o dar nu a tinut.Modul de operare este exact cel descris de colegul Brabus. Succes !!
|
--------------------
Renault
laguna
- MS 07 VOT
2001 privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:52 |