Probleme cu incalzirea, nu baga caldura
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu incalzirea, nu baga caldura
florin paris |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 1 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1
1996
- db 08 dyl
|
|||
spic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 3 November 09 ![]() |
Iti merge ventilatorul ?
|
--------------------
renault
laguna 2
2003/1,6/16v
- TM95VHL
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
florin paris: Cum ai curatat radiatorul de caldura? Si eu aveam aceeasi problema iarna trecuta pana nu am desfacut de tot radiatorul acela micut si inauntru are spirale de cupru parca si alea infunda radiatorul. Chiar daca tevile sunt calde (si la mine erau), nu trece apa prin tot radiatorul si de aceea nu baga destula caldura.
P.S. subiectul este deja dezbatut, cauta pe aici, sigur il gasesti... Spor. P.S. 2 http://www.reno.ro/ciudatenie-t232647.html This post has been edited by s_gm1: 1 Nov 2012, 17:37 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
florin paris |
![]()
|
da, ventilatorul merge
cat despre curatarea radiatorului ,l-am spalat bine cu dero l-am vibrat, a iesit multa rugina din el dar nu am vazut nici o spira ,sunt inauntru ,daca da cum le scot si daca ete bine sa le scot . |
--------------------
renault
laguna 1
1996
- db 08 dyl
|
|
s_gm1 |
![]()
|
florin paris: Cum descrii, pari sa ai exact problema mea. Si eu l-am spalat cred ca vreo 2 ore (cu pur si alte cele) si a iesit ffff multa rugina. Am zis, gata e ca nou. L-am montat si parca si-a revenit un pic dar nu suficient. M-am enervat si l-am dat jos din nou. I-am desfacut o parte a radiatorului, cu patentu si o surubelnita, ai grija caci corpul parca e din plastic, si inauntru radiatorul are parca ceva tevi prin care merge apa si tot acolo dealungu sunt spirale de cupru care mentin caldura radiatorului. Poti sa le cureti sau sa le scoti (eu le-am scos). Se infunda caci radiatorul e in partea cea mai joasa a sistemului de racire si na... se aduna, logic. Ai grija cand pui inapoi capacul pe care l-ai desfacut de la radiator, sa pui si ceva silicon sa nu curga dupa aceea... Sper ca am descris destul de detaliat...
![]() P.S. Uite si o poza... This post has been edited by s_gm1: 2 Nov 2012, 11:00 Attached thumbnail(s) radiator_1.1.JPG ( Size: 33.85k ) Number of downloads: 1233 |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
florin paris |
![]()
|
o sa incerc sa scot spirele , va spun ce sa intamplat dupa
|
--------------------
renault
laguna 1
1996
- db 08 dyl
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Eu le-am scos de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de cum baga caldura.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
florin paris |
![]()
|
am scos spiralele si acum am caldura
mersi pentru sfaturi |
--------------------
renault
laguna 1
1996
- db 08 dyl
|
|
s_gm1 |
![]()
|
Cu placere. Sa vina iarna acum, nu?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
hardinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
Vreau sa scot si eu spirele de care vorbiti. Se desfac usor piciorusele alea cu surubelnita? Cand il asamblez la loc nu curge? Adica tre sa il mai izolez cu ceva unde il desfac?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
hardinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
Am reusit pana la urma si eu sa curat caloriferul. Adica , partial reusit , pentru ca imi curge pe undeva , ramane sa il scot iar si sa verific pe unde ... dar am caldura . Atasez niste poze cu mizeria care se afla acolo
2012_11_17_11.50.21.jpg ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 1333 2012_11_17_11.50.34.jpg ( Size: 2mb ) Number of downloads: 1348 2012_11_17_11.50.45.jpg ( Size: 2.23mb ) Number of downloads: 1314 2012_11_17_12.22.49.jpg ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 1281 |
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Mizeria aia este posibil sa o gasesti prin toata instalatia......nu chiar asa depusa.
O curatenie generala urmata de schimbarea lichidului este benefica. Sunt solutii speciale care introduse in lichid fac toata treaba asta. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
hardinc |
![]()
|
Ok, toate bune si frumoase. Indreptat si clemele care erau in sus si prins strasnic sa nu mai curga, dat si cu silicon din ala negru . Probabil ca n-ar mai fi curs, daca nu l-as fi scapat de pe masa de lucru si facut buba in alta parte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
raul4you |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
salut harnic
nu se potriveste cel fara ac,deoarece tevile care iti intra in masina au alta pozitionare astea de la clima si ac sunt altfel pozitionate fata de cele fara ac sau clima doar sa iei unul fara ac si sa il desigilezi cum ai facut la asta si sa-i pui plasticul de la a ta dar nu cred ca o sa se potriveasca,asa ca nu te-as sfatui sa faci asa ceva mai bine iti cauti unul pentru clima nou sau la dezmembrari faci cum crezi ,eu ti-am dat doar un sfat sigur nu se potriveste cel de la masina fara ac ,la cea cu ac,chiar daca are aceleasi dimensiuni |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
s_gm1 |
![]()
|
espacern: Salut, eram curios daca ai incercat ceva solutii de genul? Sau nu stii cateva produse dupa nume...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
hardinc |
![]()
|
Vad ca voi ati desfacut radiatorul pe partea cu tevile , si as avea si eu o intrebare. Acolo e mai greu de intrat cu un patent sau cleste, si vreau sa va intreb cu ce ati reusit sa capsati la loc ? Si cand ati capsat , ati pastrat tabla ridicata in sus unde era sau ati apasat si portiunile acelea? problema la mine era ca atunci cand apasam pe tabla imi aluneca pe dupa marginea plasticului si prindea foarte putin pe buza. Am reusit cat de cat cu un cleste de instalatori mai micut.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
raul4you |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
salut sgm_1
imi dai si mie nr tau de telefon sau da-mi un bip pe 0751244224 si te sun eu ca vreau sa te intreb ceva in legatura cu clapeta cald-rece,am vazut pe un forum ca tu ai umblat la ea si vreau si eu niste detalii |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
s_gm1 |
![]()
|
raul4you:
Sal, ai PM - oricum te mai sun eu azi sa vedem... |
--------------------
Renault
Laguna
1998 cm3
- TO488BX
|
|
sergiu90_donos |
![]()
|
![]() Sergiu Group: Members Posts: 42 Joined: 21 August 10 From: Chisinau, Moldova ![]() |
salutare domnilor, am si eu exact aceiasi problema pe laguna III din 2007, azi am spalat vreo 5 ore in radiatorul asta de sub torpedou, din pacate nu mi sa rezolvat problema. Am spalat fara ca sa il dau jos. Știe cineva ceva detalii depre procedura pe o frantuzoaica din astea mai noi? va trebui sa dau torpedoul jos sau reusesc cumva alt fel?
|
--------------------
Renault
laguna III 1.5 dCI
2007
- QZQ 859
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:48 |