motorul se opreste in mers!
![]() ![]() ![]() |
motorul se opreste in mers!
oanam |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2003 megane 2
|
|||
mike12 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 789 Joined: 3 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema ar putea fi de la electrovalva care comanda pinionul defazor. Multi dintre colegi au avut aceeasi problema ca si tine si aia a fost rezolvarea.
Banuiesc ca daca ai fost la reprezentanta ti-au pus-o pe tester (CLIP).Ce erori ti-a dat testerul? Mai multe poti citi aici http://www.reno.ro/-t224579.html |
--------------------
renault
megane
sedan 2006 expresion, clima, 1.6 16 V
|
|
clio26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 February 12 ![]() |
buna!
aceeasi problema o am si eu.imi moare motorul in mers la cald.pana acum am schimbat filtrul de benzina si am curatat clapeta de acceleratia dar nici o schimbare.urmatorul pas,vreau sa verific pompa de benzina. daca rezolvi intre timp sau ai rezolvat problema posteaza te rog cum ai rezolvat. Multumesc! |
--------------------
renault
clio
2002
|
|
Mirko |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 9 April 10 From: Alba ![]() |
salut!
poate sa fie din multe cauze dar nu cred ca fulia este una din ele. mult noroc in continuare! |
--------------------
Renault
Megan 1.6 16v
2005/privilege
|
|
oanam |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 February 12 ![]() |
Pe CLIP a dat o singura eroare , senzorul de la axa cu came, apoi dupa ce l-am schimbat nu a mai dat erori. Si am fost la mai multe service-uri, pe toate diagnozele a iesit bine:(.
QUOTE(mike12 @ 15 Feb 2012, 14:06) Problema ar putea fi de la electrovalva care comanda pinionul defazor. Multi dintre colegi au avut aceeasi problema ca si tine si aia a fost rezolvarea. Banuiesc ca daca ai fost la reprezentanta ti-au pus-o pe tester (CLIP).Ce erori ti-a dat testerul? Mai multe poti citi aici http://www.reno.ro/-t224579.html 20 Feb 2012, 09:38: In weekend am dus-o sa schimb pompa de benzina din nou( a fost schimbata anul trecut); te anunt daca asta a fost cauza. QUOTE(clio26 @ 19 Feb 2012, 19:00) buna! aceeasi problema o am si eu.imi moare motorul in mers la cald.pana acum am schimbat filtrul de benzina si am curatat clapeta de acceleratia dar nici o schimbare.urmatorul pas,vreau sa verific pompa de benzina. daca rezolvi intre timp sau ai rezolvat problema posteaza te rog cum ai rezolvat. Multumesc! 20 Feb 2012, 12:17: QUOTE(mike12 @ 15 Feb 2012, 14:06) Problema ar putea fi de la electrovalva care comanda pinionul defazor. Multi dintre colegi au avut aceeasi problema ca si tine si aia a fost rezolvarea. Banuiesc ca daca ai fost la reprezentanta ti-au pus-o pe tester (CLIP).Ce erori ti-a dat testerul? Mai multe poti citi aici http://www.reno.ro/-t224579.html aceasta electrovalva ar trebui sa dea erori pe clip?multumesc This post has been edited by oanam: 20 Feb 2012, 12:17 |
--------------------
renault
megane
2003 megane 2
|
|
oanavas |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
auziti baieti pompa de benzina, si inca un pic si ai schimba toata masina.
Dupa parerea mea este electrovalva si posibil si fulia defazoare. Pai daca era pompa nu-ti mai pleca in veci. |
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|
clio26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 February 12 ![]() |
salutare!
am fost cu masina la diagnoza,nici o eroare,desi s-a oprit motorul in timp ce era laptopul conectat la computerul de bord ![]() am mai observat o chestie de cateva saptamani,cand desfac capacul de la rezervor nu am presiune in rezervor. |
--------------------
renault
clio
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:41 |