Dacia Duster, pe ultimul loc în topul, celor mai sigure masini
![]() ![]() ![]() |
Dacia Duster, pe ultimul loc în topul, celor mai sigure masini
kxz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Parerea mea e ca masina e ok. Faptul ca, dupa impact, se deschid portierele sau portbagajul contribuie la o mai rapida evacuare a pasagerilor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.809 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si daca ai rostogolire?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
O evacuare si mai rapida.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Da, in timp ce se rostogoleste.
![]() This post has been edited by IRONICK: 2 Feb 2012, 12:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nu cere nimeni sa aiba 5 stele, dar parca e descurajant sa fie chiar ultima, mai ales in conditiile in care tot anul trecut doua masini chinezesti, Geely Emgrand EC7 și MG6, au luat 4 stele...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ne-au intrecut chinezii...
![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sunt curios cum se va descurca Dacia Doggy-syle.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
este ultima din 2011, nu ultima din modele care sunt comercializate pe piata. vezi toyota urban cruiser...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
QUOTE(kxz @ 2 Feb 2012, 12:53) Nu cere nimeni sa aiba 5 stele, dar parca e descurajant sa fie chiar ultima, mai ales in conditiile in care tot anul trecut doua masini chinezesti, Geely Emgrand EC7 și MG6, au luat 4 stele... Chinezii vor sa intre pe piata vestica si au tot interesul sa faca masini (mai) sigure. Rino vrea ca Dacia sa se vanda dar nu in detrimentul celor din ograda proprie asa ca nu vor face niciodata o masina cu desfacatorul de bere pe capota la fel de sigura ca una cu rombul. Nu ca nu pot sau i-ar costa prea mult; nu vor. Ar fi mult prea atractiva o masina ieftina si sigura si ar atrage multi dintre potentialii clienti de pe segmentul urmator. |
--------------------
.
.
.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
hai sa nu dramatizam
http://www.euroncap.com/small_off_road_4_4.aspx 2 Feb 2012, 14:41: dusterul pierde puncte multe pe partea de "pedestrian" si "safety assist" - pentru cei din interior se apropie de mazda cx-7 ![]() This post has been edited by aleksanders: 2 Feb 2012, 13:41 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
2 sunt de fapt motivele clasarii pe acel loc: lipsa ESP-ului pe modelul testat (1.5 dci) si protectia pietonilor.
Primul nu mi se pare un motiv real din moment ce lumea poate opta pentru el, iar al doilea, ce sa zic, daca d-aia nu e o masina sigura... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
Lumea poate opta pentru esp dar adevarul e ca nu prea opteaza multi ca e destul de scump.
Si nu mi se pare normal ca o masina sa fie testata doar in echiparea maxim. Trebuie sa existe niste chestii care sa deosebeasca o masina fata de cealalta. testul NCAP cred ca e constructiv si in acest caz arata realitatea. Daca stam bine sa vedem reno a cam dat-o in bara anul trecu 2011 cu NCAP-ul. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Eu n-am optat pentru el nu din cauza prețului, ci pentru că la vremea aia îl dădeau doar pe tractoare. Acum înțeleg că e disponibil pe toate motoarele, dar na, dacă m-am grăbit...
![]() Nu văd de ce aprecierea siguranței depinde de protecția pietonilor. Mașina trebuie să-și protejeze pasagerii. A, dacă poate să-i mai protejeze și pe bezmeticii care-i sar în față, atunci foarte bine, bravo ei, dar ăsta mi se pare doar un bonus, nu o caracteristică esențială. This post has been edited by VladSoare: 2 Feb 2012, 14:54 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
aleksanders |
![]()
|
e bine sa afiseze si cum sta cu protectia pietonilor- realizezi ca daca am de ales intre a da peste mine un duster si un x1 aleg x1- ca doar tine de vointa mea
![]() http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=b0d...aa-39443b33ca74 This post has been edited by aleksanders: 2 Feb 2012, 15:08 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 2 Feb 2012, 14:44) 2 sunt de fapt motivele clasarii pe acel loc: lipsa ESP-ului pe modelul testat (1.5 dci) si protectia pietonilor. Primul nu mi se pare un motiv real din moment ce lumea poate opta pentru el, iar al doilea, ce sa zic, daca d-aia nu e o masina sigura... Daa, ne-ai spart pe toti..desigur ca portocaliul ala din poze care inseamna submediocru' fix cu pietonii si ESP -ul are legatura ![]() Attached thumbnail(s) New_Bitmap_Image.JPG ( Size: 23.63k ) Number of downloads: 966 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aleksanders |
![]()
|
@argon- esti lafel de inteligent ca cel din poza ta
mda- asa arata graficul pentru range rover This post has been edited by aleksanders: 2 Feb 2012, 15:25 Attached thumbnail(s) pt_argonian.jpg ( Size: 27.15k ) Number of downloads: 1076 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pai da, aia poate fi diferenta de la a umbla dupa, sau cu fractura de bazin.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aleksanders |
![]()
|
in cazul asta sa nu iti cumperi jaguar xf - risti sa nu mai umblii dupa...
Attached thumbnail(s) pt_argonian.jpg ( Size: 59.11k ) Number of downloads: 1011 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
La banii care ii dai pe un Duster cat de cat echipat, se gaseste altceva, nu nou, cu mai multe stele.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.646 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Si iar se ajunge la vs. uri
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Unora criza le-a mai adus neuronii pe-acasă…Altora ceva bani dar pe termen scurt. Fiecare cum își așterne, după gust și dorințe…
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma asteptam la rezultat chiar mai rau de atat...
O chestie m-a pus pe ganduri de cand a aparut duster-ul si ma gandeam sa iau asa ceva - greutatea: - duster benzen, are 1235kile - conform saitului - accentul din dotare, are 1259kile si accentu' e 2/3 din dimensiunile dusterului, si tot vreo 3 stele cu greu are... si exemplele de genul asta pot continua - golful, astra etc - toate sunt mai grele... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu are nici o treaba greutatea cu siguranta. Este doar o parere a unor idioti care mananca seminte la coltul strazii. Nu ii mai baga in seama, producatorii fac sacrificii enorme pentru fiecare kg in minus.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pana si Clio II aparut in 1998 are 4 stele
![]() This post has been edited by diesel_power: 3 Feb 2012, 11:58 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cred ca in caz de accident intre cele 2 as prefera sa fiu in Duster...
This post has been edited by BlaueCorsa: 3 Feb 2012, 12:07 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 11:19 |