Probleme cu interiorul
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu interiorul
Axel_ever |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 June 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010 privilege
|
|||
AF80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 April 11 ![]() |
Aceleasi probleme le am si eu , deja am inceput sa ma obisnuiesc cu scartaitu cand trec peste denivelari, deschid geamu dau muzica mai tare si ma fac ca nu aud:)) banuiesc ca asta e calitatea , vara trecuta era noua nu facea asa , acuma a trecut un an are 9100 , scartaie ce sa faci, nu e mercedes. O sa incerc sa vorbesc la service cand fac revizia de 15000km poate ma ajuta:). In rest eu zic sa nu iti consumi timpul sa te certi cu aia, oricum nu au ce sa faca . Eu nu mai fac prostia sa cumpar renault, mai bine astept si cumpar o jetta .
Ps: mentionez ca nu scartaie cum scartaie loganul vechi de 6 ani ,dar tot se aude si cand sta cineva pe scaunul din dreapta nu se mai aude nimic de la scaun. |
--------------------
Renault
Fluence Dynamique 1.5dci 105cp
2010
|
|
Axel_ever |
![]()
|
da asa e ,,,, renault ce sai ceri sunt varza la interior,,,,eu pana nu rezolv cu scaunele nu ma las ,, am dat 17 000 si cv pe ea si nu e normal k la un an sa scartaie asa,,,, si sa dranganeasca,,,,eu am facut 20 000 cu ea am avut prima revizie la 20,,,, ma costat 6 milioane,,,eh asta e ,, noul Jetta e criminal cel putin pe mine ma fascinat ,,, daca as avea bani azi mi-as lua-o:D
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 privilege
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
E minunata Jetta da...o masina facuta in Mexic, cu un interior cel putin urat si cam dubios calitativ, care in echipare decenta cu un motor decent sare lejer de 20.000 de euro.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
AF80 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 9 April 11 ![]() |
sunt de acord ca nu e normal sa dai 15700 euro si dupa primu an sa scartaie dar nu ai ce face , aia in service nu sunt interesati de chestiile astea, singura chestie pe care poti sa o faci e sa trimiti o scrisoare la mai mari renault si sa speri ca o sa face o chemare in service , ceva poate descopera de la ce scartaie...
19 Jun 2011, 18:58: o sa faca This post has been edited by AF80: 19 Jun 2011, 18:58 |
--------------------
Renault
Fluence Dynamique 1.5dci 105cp
2010
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Mai bine iti bagi tu nasul pe la scaun si vezi de unde provine greierele. Tehnici de eliminare zgomotelor astora s-au tot perfectionat pe forum aici, ne-a dat Renault de munca, slava domnului...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
DumitruBM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 May 10 From: Bucuresti ![]() |
La mine scartaitul din zona scaunului soferului provenea de la prinderea suportului centurii cu podeaua, care se realizeaza oarecum sub scaun printr-un surub. Dupa ce l-am uns cu wd40 nu a mai scos nici un sunet, dupa aprox 1500km de la interventie.
This post has been edited by DumitruBM: 19 Jun 2011, 19:02 |
--------------------
Renault
Megane
2010 - Expr 1.6
- PH 12 HHO
|
|
Axel_ever |
![]()
|
Aha, multumesc o sa incerc si eu sa fac cv dar dupa ce mai trag o fuga pana la service sa ii mai iau la intrebari putin,,,
![]() Ce sa va zic ca dupa un an de zile a trebuit sa schimb stergatoarele pt ca efectiv mi s-au rupt si am dat 2 mil pt ambele |
--------------------
Renault
Fluence
2010 privilege
|
|
DUDU D |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 21 May 07 ![]() |
"Cel mai tare ma deranjeaza scaunele si greierele stiti cum as putea sa rezolv problemele? "
Am avut aceeasi problema acuma vreo 2 luni si mi-au uns toate partile metalice(la care ai acces fara sa demontezi scaunul) cu o chestie alba consistenta si acuma nu mai am problema asta. |
--------------------
renault
MEGANE SEDAN 4/1,5DCI, INTENS
2017
|
|
BiCos |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 16 November 06 From: Bucharest ![]() |
CE misto era cand citeam despre PROBLEME in topicul dedicat. ( http://www.reno.ro/Probleme-tehnice-FLUENC...84507-s300.html )
Acum alerg pri 3-4 topicuri deschise unde se discuta aceiasi greierasi samd. Scuze dar chiar ma interesa ce probleme ar putea avea un Fluence. Considerati postul multiplicat in fiecare topic de probleme Fluences. |
--------------------
Sania
.
D Logan 2005 1,4 8V // D Logan mcv 2016 1,5 dci
- ACE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:00 |