Inlocuire sau reparare aripa stanga spate?, dupa accident...
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire sau reparare aripa stanga spate?, dupa accident...
sorinbad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 June 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane II 1.6 16v
2005
|
|||
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Ideea este sa-ti demonteze aripa din punctele de sudura date de fabrica si sa o monteze tot pe aceleasi puncte si cu sudura prin presiune in mediu protector.
Deci in conditiile mai sus mentionate merita sa montezi aripa noua. |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
Pune pozele sa vedem, apoi zicem si pareri.
|
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
sorinbad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 June 09 From: Timisoara ![]() |
@rombul: demontarea din punctele de sudura din fabrica se face prin taierea aripei vechi.
O sa pun pozele imediat. 5 Jan 2011, 13:14: Am revenit cu pozele. In poza DSCF6334_resizem.jpg am marcat cam de unde ar veni taiata aripa pentru inlocuire... This post has been edited by sorinbad: 5 Jan 2011, 12:14 Attached thumbnail(s) DSCF6332_resize.JPG ( Size: 137.52k ) Number of downloads: 5166 DSCF6333_resize.JPG ( Size: 146.37k ) Number of downloads: 5295 DSCF6335_resize.JPG ( Size: 104.22k ) Number of downloads: 5225 DSCF6336_resize.JPG ( Size: 144.23k ) Number of downloads: 5188 DSCF6337_resize.JPG ( Size: 124.03k ) Number of downloads: 5056 DSCF6338_resize.JPG ( Size: 86.89k ) Number of downloads: 756 DSCF6339_resize.JPG ( Size: 155.15k ) Number of downloads: 750 DSCF6340_resize.JPG ( Size: 83.12k ) Number of downloads: 685 DSCF6341_resize.JPG ( Size: 82.83k ) Number of downloads: 607 DSCF6342_resize.JPG ( Size: 111.25k ) Number of downloads: 616 DSCF6343_resize.JPG ( Size: 164.42k ) Number of downloads: 553 DSCF6334_resizem.jpg ( Size: 108.12k ) Number of downloads: 812 |
--------------------
renault
megane II 1.6 16v
2005
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Merge reparata,cine are mana de meserias ti-o scoate perfect,mie la usa mi-a dat vreo 3-4 straturi de chit de diferite tipuri si intre ele slefuia,usca in cuptor....
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Inlocuieste o!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
inlocuire
|
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Ce diferenta de pret e intre cele 2 operatii?
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
alinionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 November 10 From: bucuresti ![]() |
eu cred ca merge indreptata ,am avut si eu probleme cu masina si am fost la un tinichigiu bun si mi-a facut treaba buna. Daca vrei sunam-ma sati dau nr lui si te duci pana acolo sa o vada. Asta e nr meu 0761016563 ALiN
5 Jan 2011, 13:33: din pacte nu esti din bucuresti This post has been edited by alinionut: 5 Jan 2011, 13:33 |
--------------------
renault
megane
2004
- TR 04 VJG
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sunt de acord cu cei de mai sus... schimba aripa!
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sorinbad |
![]()
|
Am mai fost la un service serios aici in tm (autoexpert), de prima data cand a vazut masina si unde a fost lovita mi-a zis inlocuire. Acuma astept sa vad si oferta lor, comparativ cu reno, asa de curiozitate, ca factura mi-o plateste oricum ala de a dat cu tamburul ala... Oricum dupa ce am fost azi din nou la reno si mi-au explicat cum se va face, o voi inlocui.
|
--------------------
renault
megane II 1.6 16v
2005
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
pai daca nu se pune prb de bani, ti-o plateste vinovatul, schimbo.
This post has been edited by Abo: 5 Jan 2011, 17:05 |
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2005 1.5 dCi 82 CP
- BV 92 ABO
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Inlocuire.Am inlocuit pe Logan,tot pe stanga pentru o lovitura mai usoara,sunt vreo 5 ani de atunci si nu au aparut probleme.
Chitul e chit! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Si eu zic sa o inlocuiesti dar intr-un service cu meseriasi de calitate.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
andreiani |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 September 08 ![]() |
Ca sa nu mai deschid topic nou am sa postez si eu tot aici. Am si eu o problema asemanatoare. Anul trecut a intrat un dobitoc, de "dormea" pe bicicleta, in partea stanga, exact intre stop si intrarea pentru combustibil. Din "fericire" nu m-a botit prea tare, doar a infundat putin tabla si evident mi-a zgariat-o. Intrebarea mea este...se poate indrepta sau trebuie si eu sa inlocuiesc partea respectiva, deoarece am observat ca prin interior nu se poate ajunge, sau se ajunge mai greu, din cauza altei bucati de table care se afla pe partea interioara? Tin sa mentionez ca eu am varianta estate. Multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
daca suprafata afectata (infundata,zgariata) nu este mare sau pe nervuri sau muchii cum vrei sa le spui, se repara. partea infundata se trage cu ajutorul unui pistol inertial special pt asa ceva (practic se sudeaza superficial respectivul ciocan de tabla si se trage tabla inapoi). mai ales la estate pe spate este recomandat sa se incerce repararea pt ca altfel tai aproape un sfert din masina.
|
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
andreiani |
![]()
|
Mi-a mai spus cineva de ciocanul respectiv...dar eu sunt curios daca prin metoda asta va arata ca inainte...si in plus, ar mai trebui si vopsita...nu ar trebui data jos toata partea respectiva? Sincer, cred ca trebuia sa-l pocnesc sa-l las lat in mijlocul strazii pe dobitoc...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
CRyS` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 13 July 09 From: _-= IASI =-_ ![]() |
INLOCUIRE!!!!!!!!!! Si la Hatch-ul meu aceeasi problema am avut! Si cand am facut-o pe RCA-ul vinovatului am zis clar INLOCUIRE! Exact de unde ai marcat tu mi-a fost si mie taiata! INLOCUIRE! Si daca mergi la un service bun! E ca noua! Chitul chit ramane! Nu pune rahat peste ciocolata ca nu va iesi din nou ciocolata!
![]() This post has been edited by CRyS`: 6 Jan 2011, 23:20 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dCi 82 CP by [ CompletCHIP]
2004
|
|
sorinbad |
![]()
|
Da pana la urma o sa o inlocuiesc, insa se pare ca astia de la service Reno sunt niste incompetenti... mi-au facut deviz pentru inlocuire (2200 ron) in care e trecuta doar manopera, intreb de 3 ori daca devizul contine si pretul pieselor mi se spune ca da... Bineinteles ca nu i-am crezut ma duc la auto europa - reprezentanta Dacia, supriza 3500 ron!!! Devizul lor continea, bineinteles si piesele. Am cerut oferta de pret pe mail la reno pentru aripa stanga spate: 1700 ron !!! Ma duc luni peste ei, sunt curios ce o sa mai zica acuma... bine ca nu am bagat masina in service inca, o bagam cu 20 mil si o scoteam cu 35 mil!
|
--------------------
renault
megane II 1.6 16v
2005
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am fost lovit de un tip in aripa si usa stanga spate, au fost infundate aproape cum a patit colegul nostru. La SERUS de pe Sos. de Centura mi-au indreptat aripa si usa cu ciocanul acela si a iesit masina ca noua, nu remarci vreo diferenta. Au facut baietii o treaba excelenta.
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
andreiani |
![]()
|
Si cu vopseaua cum ai rezolvat?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
jenka.e |
![]()
|
gușter de rînd Group: Members Posts: 441 Joined: 15 August 10 From: Timișoara ![]() |
Înlocuirea e o soluție optimă. Sînt pățit. S-ar putea să ieși mai ieftin dacă nu te duci la service Renault. Eu am preferat un atelier mic și am ieșit sub jumate de preț cu lucrătură extra calitate! Omul e un artist. Dacă vrei o adresă sau un nr de telefon caută-mă pe PM!
This post has been edited by jenka.e: 11 Jan 2011, 03:26 |
--------------------
RENAULT
MEGANE II (2.1) Sedan
2005 1,6, 16V, 113CP-(83kW) 150 050 km
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Daorita acestui bec de semnalizare NENOROCIT am reusit sa fac o dandanaie.
De nervi ca nu-i dau de cap am pus pumnii pe masina si cred ca am reusit sa fisurez aripa pe partea stanga, cu pumnul. Se vede in locul acela vopseaua usor plesnita. Este posibil sa fie si aripa sau numai vopseaua ? Poate sa lucreze in timp si sa se cojeasca sau daca este fisurata sa mai fisureze sau ramane asa? REPET se vede usor de tot. Oricum , m-am lecuit ca si asa tot nu i-am dat de cap becului de semnalizare. Merg la AMAT. Cat poate sa-mi ia pt. montat un bec de semnalizare corect in soclu ? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
S-ar putea sa ai un soc. Trebuie demontat farul, iar asta presupune sa-ti dea jos bara. Conform normativelor asta inseamna 1,5 ore
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu se demonteaza nici far nici bara. Pe la aparatoarea de noroi se schimba. Daca nu se aprinde, ai bagat gresit soclul in far, va iesi mai greu ca sa-l montezi corect. Asa am patit eu la o masina si tot nu mi-a luat mai mult de 10 minute cu tot cu reparat fasungul... nu era becul ars.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu ce spui tu. Problema e ca depinde de context. In cazul meu spre exemplu, datorita calitatii proaste si a modului cretin in care a fost proiectat farul, contactul se "sudase" de circuitul din far (e o problema clasica din spusele electricianului de la service). Daca patesti asa, nu mai umbli pe la aparatoare. Trebuie dat jos farul si vazut ce si cum. Nu de alta, dar apare riscul de scurt circuit sau alte cele. Se curata lamelele, se repozitioneaza, poti ajunge chiar sa fii obligat sa-ti iei alt far daca se "buleste" de tot circuitul din el, nu mai e ceva ce merge doar cu o mana "strecurata".
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
S-a rezolvat la serviceul Renault.
Dat bara jos si....contactii rupti si topiti la semnalizare. A fixat becul si daca se arde il schimb numai cu bara data jos. Mi-au luat 100 de lei. ![]() ![]() ![]() Cred ca mai bine cautam un far bun la mana a doua si gata. dar de unde ? eu sunt din Pitesti. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
clr |
![]()
|
Mda.
Imi pare sincer rau ca am avut dreptate ![]() Cat despre dezmembrari, vezi ca pe la bursa exista cativa useri care au anunturi. Din cand in cand mai apar si anunturi individuale chiar pentru faruri. Urmareste si tu sectiunea, acum ca ti-ai rezolvat provizoriu problema nu e nici o graba. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
QUOTE(clr @ 6 Aug 2011, 22:47) Mda. Imi pare sincer rau ca am avut dreptate ![]() Cat despre dezmembrari, vezi ca pe la bursa exista cativa useri care au anunturi. Din cand in cand mai apar si anunturi individuale chiar pentru faruri. Urmareste si tu sectiunea, acum ca ti-ai rezolvat provizoriu problema nu e nici o graba. Merci pt. incurajare. ![]() Acum sper ca nu se duce becul de semnalizare asa repede, mai ales ca este Philips cu sticla galbena-portocalie(nu vopsita) Oricum o sa am in vedere ca sa-mi iau un far ca sa nu fiu nevoit sa dau jos farul ori de cate ori voi schimba becul de semnalizare. |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 19:11 |