Inlocuire sau reparare aripa stanga spate?, dupa accident...
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire sau reparare aripa stanga spate?, dupa accident...
moreinffo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|||
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
|
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am gasit farul stanga. Uite poza. Cu 150 roni. Este bine ?
14 Aug 2011, 13:26: Astept un sfat bun. Trebuie sa mai caut la alt pret ? Eu cred ca-i un pret bun . 14 Aug 2011, 18:27: motorasul de reglare al farului unde este situat ? This post has been edited by cosmin_69: 14 Aug 2011, 18:27 Attached thumbnail(s) fffff.jpg ( Size: 91.53k ) Number of downloads: 593 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
Vezi sa nu fie de Anglia ca il arunci
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
betageminorum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 January 14 ![]() |
QUOTE(jenka.e @ 11 Jan 2011, 03:24) Înlocuirea e o soluție optimă. Sînt pățit. S-ar putea să ieși mai ieftin dacă nu te duci la service Renault. Eu am preferat un atelier mic și am ieșit sub jumate de preț cu lucrătură extra calitate! Omul e un artist. Dacă vrei o adresă sau un nr de telefon caută-mă pe PM! Poti, te rog, sa imi dai mie acel contact? Sunt din Timisoara, si as avea nevoie de o lucrare de tinichigerie buna. multumesc. |
--------------------
dfa
qsdf
asfd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:45 |