Ajutor, Punte spate megane 1 break tamburi mari
![]() ![]() ![]() |
Ajutor, Punte spate megane 1 break tamburi mari
kero |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|||
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
ba se poate scoate uite aici cum(uite-te pe toate topicurile fiindca despre bara de torsiune punte spate sunt)
http://www.retro-renault.com/forums/mechan...orsion-bar.html si la postul lui #dd# de pe forumul ceh mai jos http://renault-megane.cz/viewtopic.php?start=105&t=3212 si sa le arati si celor care spun ca trebuie nu stiu ce scule..... last edit..si aici la noi http://www.reno.ro/-t145168.html This post has been edited by playeroooo2000: 15 Feb 2010, 07:52 |
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
aquabluedod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 15 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,se poate schimba bara de torsiune in Service-uri Renault.
Ia punte de pe classic (berlina) diferenta intre tamburi vine de la faptul ca break-ul se poate incarca mai mult,greutate mai mare sarcina mai mare pe franele spate,automat tamburi mai mari. La service este o reparatie costisitoare (bara de torsiune) si probabil din acest motiv crezi ca nu se poate face la noi..... Totusi....cum ai reusit sa rupi o bara de torsiune la break? This post has been edited by aquabluedod: 16 Feb 2010, 09:19 |
--------------------
Renault
Talisman
2017 1.6 dCi 130 HP Intens
- B 918 NDD Renault Megane III 1.9 dCi 130HP Privilege
|
|
kero |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 February 10 ![]() |
Deci nu o sa-ti vina sa crezi masina e super intretinuta nu am carat nimik cu ea cnd au fost frigurile alea mari de -22 de grade eu am fost plecat cu ea si cnd am ajuns la destinatie ce crezi se lasase pe o parte iar in drum ce mergeam spre casa am auzit o buvnitura iar mecanicul a zis ca este bara de torsiune si ca se poate schimba dar la noi nu exista aparatura care sa o poata centra perfect cica trebuie reglata centrata ma rog si au ajuns la concluzia ca trebuie sa iau toata puntea spate acum a mea este cu tamburi mari iar modelul vad ca este destul de greu de gasit la renault cat credeti ca ar costa toata puntea 1000 de euro cu tot cu montaj =)))
|
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
arazvan2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 14 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai cauta punte pe la baietii care dezmembreaza masini. cauta anunturi si aici si pe net in general. Eu tocmai am cumparat de pe forum o punte cu discuri de pe break sa pun pe classic. Nu a fost chiar o avere. Cele cu discuri sunt mai scumpe decat cele cu tamburi. Daca nu gasesc acceptabila la pret, mai bine iei direct cu discuri> trebuie sa fii atent daca are aceeasi prindere la amortizoare, in rest totul e ok. Asa faci si un upgrade.
@kero updateaza-ti si tu semnatura sa stie oamenii de unde esti, ce masina ai ca sa te poata ajuta This post has been edited by arazvan2002: 16 Feb 2010, 14:18 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2000 RXE 1.9dTI 1.9dTI 120CP 245Nm Upsolute cip tuning
Audi A4 B5 1.9 TDI quattro |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:07 |