Ajutor - posibili martori accident grav Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Ajutor - posibili martori accident grav Bucuresti
danchelu |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B 59 ASW
2007
|
|||
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Nu vreau sa te descurajez,dar am fost martor la un accident similar, numai ca in loc de subaru s-a lovit un pom..eh,cel care a provocat accidentul s-a intors, a mers impreuna cu victima la politie si s-a rugat sa fie amendat,ca sa-si poata omul repara masina pe rca-ul lui..nu s-a putut face nimic fiindca nu l-a atins in drum spre pom..acum poate e diferit avand in vedere ca s-a lasat din pacate cu victime..
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nasol moment...Dan, daca colegul care e "doar" ranit a putut da detalii despre masina vinovata(culoare, marca, eventual daca a fost acrosat vreun pic) ar fi bine de precizat...cresc sansele sa il gasiti.
This post has been edited by papa_mulo: 11 Feb 2010, 13:10 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nasol ... cel/cei din Subaru nu au avut nimic de spus in privinta "autorului moral"?
insanatosire grabnica celor raniti! |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
daca politia nua reusit sa il prinda pana acuma putine sanse sa il mai gaseasca...
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista notiunea de "autor moral" in cazul unui accident rutier in legislatia romana. Chiar daca gasiti soferul, legal nu-i puteti face nimic. Poate doar ilegal, cativa pumni in bot ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cu minime informatii si studierea camerelor din zona e posibil sa-l identifice ... camere ale politiei nu cred ca exista in zona dar poate cele ale firmelor etc. au surprins ceva
|
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nasol...
ce model de honda era? cat de tare mergea honda? cati purtau centura? nu stiu dar inainte sa zicem de "autorul" moral...trebuie sa analizam putin si ce a facut soferul honda.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu exista camere pe acea portiune
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc ca e vorba de accidentul de mai jos?
de pe alt forum 05-02-2010_135df1c62f3d30418f3bae61b08fb7fd_275064_224344_gm__6691.jpg |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
iertati-mi observatia dar pe panoul cu reclame scrie POC
![]() This post has been edited by UXE: 11 Feb 2010, 13:51 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
viteza clar a avut, sunt curios ce anvelope avea civic-ul... in orice caz chiar daca este gasit cel care a facut stanga brusc nu stiu cu ce ar fi vinovat ca civic nu a adaptat viteza la conditiile de mers.
de ce.. cel care a virat brusc stanga nu a derapat? ce viteza avea civic de a derapat si a ajuns in halul ala? subaru a vazut vreun posibil autoturism care a virat brusc stanga? se pare ca centura e sfanta... in mod sigur cei din spate nu o purtau. This post has been edited by rtBK: 11 Feb 2010, 13:58 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
Una dintre versiuni este ca soferul Hondei a evitat o masina, a derapat, si s-a izbit de un Subaru Forester care venea de pe sens opus. Quote: iar tipul cu honda civic type r mai mult ca sigur a vrut sa impresioneze cat de tare si mare este el. chestia asta era sa il coste viata. din ce am citit in libertatea el ar fi fost de vina. Sigur, ca jurnalistii cunosc elemente de dinamica a accidentelor, au avut camere pe acolo... Vinovatia se stabileste foarte greu, cu atat mai mult cu cat a treia masina implicata a fugit de la locul accidentului si nici nu are semne vizibile pe caroserie. Oricum ar fi fost, ca e clar ca daca ar fi avut viteza mica (nici Subaru de pe contrasens nu mergea prea incet...) nu s-ar fi intamplat ceva atat de grav. Polei pe jos, fiind pod curentii de aer sunt mai reci decat in cazul soselei propriu-zise, viteza, mult ghinion.. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
rtBK |
![]()
|
pai da... tipu cred ca a trecut mai tarziu si a auzit povestea ciripita de soferul civic-ului. Poate nici nu exista vreo masina care sa fi facut stanga si doar a pierdut el controlul...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
asta tin sa cred si eu .. de ce nu se specifica macar modeulul sau culoarea masinii care s-a bagat..
eu sunt curios ce a declarat cel cu subaru .. daca intr-adevar a fost masina sau derapaj This post has been edited by UXE: 11 Feb 2010, 14:03 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Date fiind consecintele tragice, ma abtin de la orice speculatie dar fac o observatie: din punct de vedere al OUG195/2002, nu exista "vinovat moral" pentru producerea accidentului, vinovatia este relativ limpede. Nu aceeasi este situatia relativ la acuzatiile de vatamare si omor din culpa, respectiv la factorii care au dus la aceste consecinte.
Situatia este foarte delicata si consider ca daca exista martori, acestia ar trebui sa se prezinte ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
crisolro |
![]()
|
zona nu prea e circulata pietonal si nici masinile nu fac coada pe acolo asa ca e cam greu de gasit martori - tot in randul soferilor/pasagerilor trebuie cautate detalii despre presupusul autor moral
nu o fi fost cheie de biserica nici hondarul, chiar nu mai conteaza ce cauciucuri ai cand intri pe sticla ... pacat de atata suferinta si nici daca se gaseste vinovatul el nu o va putea aduce pe acea fata inapoi This post has been edited by crisolro: 11 Feb 2010, 14:43 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(UXE @ 11 Feb 2010, 13:57) ... a treia masina implicata a fugit de la locul accidentului si nici nu are semne vizibile pe caroserie. Daca a treia masina nu are semne de accident atunci NU a fost implicata, deci nu putem spune ca a fugit. Si-a vazut de drum ... Singura lui obligatie este cea din art.69 alin 2, care nu se stie cu cat este pedepsita: "Orice persoana care este implicata sau are cunostinta de producerea unui accident de circulatie soldat cu moartea sau vatamarea integritatii corporale ori a sanatatii uneia sau mai multor persoane, precum si în situatia în care în eveniment este implicat un vehicul care transporta marfuri periculoase este obligata sa anunte de îndata politia si sa apeleze numarul unic pentru urgente 112, existent în retelele de telefonie din România." This post has been edited by Tamango: 11 Feb 2010, 14:43 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
crisolro |
![]()
|
ar fi posibil ca cel din a treia masina sa nu-si fi dat seama ce s-a intmplat in urma sa (fie ca a tras stanga sau nu de volan)? ... eu din cate cunosc zona, cred ca e posibil, mai aleas daca mai era atent si la altceva (discutie in masina, la mobil etc.)
si nu e neaparat sa se uite la TV, sa intre pe forumuri ca sa vada ce s-a intamplat ... asa ca sa nu ne grabim sa zicem fuga de la locul accidentului etc. This post has been edited by crisolro: 11 Feb 2010, 14:47 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Arata bine Subaru...
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
http://www.libertatea.ro/stire/foto-caramb...tm_campaign=rss
am vazut gata... QUOTE(crisolro @ 11 Feb 2010, 15:42) nu o fi fost cheie de biserica nici hondarul, chiar nu mai conteaza ce cauciucuri ai cand intri pe sticla nu stiu cum se face ca nu mai el a derapat si a provocat accidentul... daca era sa fie soseaua asa sticla probabil ca ar fi fost mai multe masini infipte prin pomi si parapeti...dar surpriza era doar el This post has been edited by rtBK: 11 Feb 2010, 15:05 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
omul a cerut ajutor .daca il puteti ajuta nu vad problema .daca nu mai bine sa va abtineti.chestia de "autor moral " din ce mai stiu eu exista in codul penal. acum trebuie vorbit cu un avocat si vazut daca se poate aplica in acest accident in cazul descoperirii lui.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 11 Feb 2010, 15:00) http://www.libertatea.ro/stire/foto-caramb...tm_campaign=rss ... nu stiu cum se face ca nu mai el a derapat si a provocat accidentul... daca era sa fie soseaua asa sticla probabil ca ar fi fost mai multe masini infipte prin pomi si parapeti...dar surpriza era doar el Nu inteleg de ce pui intrebarea asta, cand chiar in link-ul dat de tine scrie clar ca au existat evenimente ulterioare chiar cand erau acolo echipajele de ambulanta si descarcerare ... QUOTE n timp se chinuiau să scoată victimele dintr-o Honda, o femeie care conducea o Dacie a pierdut controlul volanului și s-a izbit de ale trei autoturisme oprite de polițiști trase pe dreapta |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
rtBK |
![]()
|
pentru ca 1. era o femeie la volan ( zilele astea am vazut de ce sunt in stare ) 2. e o dacie veche a unei femei care cel mai probabil nu este ingrijita corespunzator si era o chestiune de timp pana facea o tampenie ca asta.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
danchelu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 11 February 10 ![]() |
Intr-adevar , este vorba de accidendul semnalat de rtBK.
Din pacate nu exista informatii referitoare la masina care a provocat accidentul. Singurul care poate vorbi cat de cat este cel care a stat in dreapta fata , dar nu-si aduce aminte amanunte. Singura informatie pe care o avem e ca e vorba de o masine de culoare deschisa. S-a pus intrebarea de ce acest sofer n-a derapat si el la randul lui atunci cand a schimbat brusc benzile . In locul acela soseaua face un pic dreapta , deci daca tii rotile drept , natural treci de pe banda 1 pe banda 2. This post has been edited by danchelu: 11 Feb 2010, 18:29 |
--------------------
Dacia
Logan
- B 59 ASW
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
QUOTE Singurul care poate vorbi cat de cat este cel care a stat in dreapta fata , dar nu-si aduce aminte amanunte. asta e putin "amuzant" ( a se observa ghilimele ) pentru ca in momente ca astea inregistrezi totul cu incetinitorul... eu zic sa vorbesti cu el intre 4 ochi si sa il intrebi daca chiar exista o masina. E imposibil sa nu fi retinut macar modelul... asta sau era distractia mare in masina. Nu acuz pe nimeni de nimic, dar e foarte suspect accidentul sper ca intelegi asta. This post has been edited by rtBK: 11 Feb 2010, 20:09 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
rtbk a fost si un experiment desfasurat pe mai multi subiecti aflati-simulat dar fara ca ei sa stie - intr-o situatie critica si apoi au colectat informatiile.fiecare e relatat ceva diferit.si a mai fost o chestie vazuta la descoperi: au amplasat diferite chestii intr-un loc si au luat un grup de subiecti pe care l-au plimbat pe acolo.la fel fiecare subiect a relatat lucruri diferite sau unele descrieri au completat pe altele - forma sau culoare sau pozitia diferitelor obiecte amplasate . asa ca acum la putin timp dupa soc pentru ca a fost un soc destul de mare e greu sa dea detalii.poate ca in timp isi va aduce aminte mai multe.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
pacat...se vede clar ca este vorba de neadaptarea vitezei la conditiile meteo...de cand este nasol pe jos nu am depasit 30km/h..... zic si eu...daca ai viteza mica..sa zicem...mica...si unu iti taie fata..si nu poti opri...ce faci?intri pe contrasens sa intri in nevinovati? nici gand...direct in lateralul celul care imi taie fata intru..... pt initiator...slabe sanse sa gasesti ceva...supraveghere video nu exista in zona? nu stii tipul masinii? culoarea exacta? si daca afli asa ceva nu prea are la ce sa ti foloseasca..este greu..pacat ca a murit un om...si altii sunt raniti....
|
--------------------
------
------
------
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Daca ai 50 la ora si apuci sa franezi macar timp de 2-3 secunde inainte de impact, atunci viteza se reduce substantial, zic eu...
Haideti sa fim onesti, si sinceri cu noi insine... Honda aia s-a facut praf, iar Subarul este si el puternic sifonat; concluzionam, deci, ca forta impactului a fost destul de mare, ceea ce inseamna 2 lucruri: unu: unul sau ambele vehicule au avut viteza relativ mare; iar doi, nu au apucat sa franeze. Si, acum, intreb eu: daca s-ar fi bagat cineva in fata celui cu Honda, care ar fi fost prima reactie a lui? SA FRANEZE! si abia apoi sa traga de volan. Franand, ar fi incetinit substantial, iar impactul ar fi fost mai mediocru... O luam altfel: cand nu ar fi apucat cel cu Honda sa franeze deloc? Atunci cand el insusi este cel care derapeaza (poate datorita vitezei mari)... Si sa ne intrebam acum, oare in ce imprejurari ar fi ajuns cineva sa i se "bage in fata"? Daca ar fi avut loc un eventual "derapaj", acea masina mai mult ca sigur s-ar fi izbit si ea de ceva, sau, macar s-ar fi rasucit si oprit (datorita actionarii franei). Insa, eu cred altceva: masina aceea presupusa, daca a existat, nu a observat hoda din spate, sau, soferul a observat-o, si a apreciat ca este la o distanta mare. Aprecierea lui s-ar putea sa fi fost gresita, ghiciti de ce? ... Honda chiar avea viteza... plus ca, honda aceea este cam de culoarea astfaltului, proasta inspiratie de vopsea a avut... Asta e parerea mea... in 15 oct mi-am pus pneurile pe iarna; din decembrie pana acum circul aproape zilnic pe portiuni cu gheata/polei/zapada... eu zic ca masina nu derapeaza, daca mentii viteza in limite decente... cand e zapada mica pe jos poti circula chiar si cu 50 fara mari probleme, insa nu mai mult... trebuie sa fie o limita in toate lucrurile... cu polei pe jos, din 40-50 km/h ai totusi ceva control, poti frana destul de repede (am "probat" recent, cand s-a facut un rosu la un semafor)... Repet, sa fim sinceri: ce sanse sunt ca o masina de pe banda 1 sa derapeze, intrand in fata unei masini de pe banda2 si sa scape neatinsa? iar "derapajul" sa fie controlat si estompat, astfel incat masina sa isi poata continua drumul fara ca macar sa opreasca... Nu vreau sa fac acuzatii, caci si mie, ca si voua, cel putin odata pe zi mi se "taie fata" in trafic... dar, inainte de a cauta un autor moral, trebuie cautati cei care au incalcat regulile de circulatie; una dintre ele ar fi adaptarea vitezei la conditiile de drum; sau, pe intelesul celor care nu stiu cat de "adaptati" trebuie sa fie: 50 e arhi-suficient pe timp de iarna, in curba... Inca o data, imi cer scuze initiatorului... dar nu vei reusi sa gasesti o alta masina, daca nu s-a tamponat efectiv de honda... si daca ai gasi pe cineva care sa spuna ca ar fi fost el in fata hondei, tot nu ai putea sa-i faci nimic... Coleziunile frontale sunt cele mai periculoase; in toate posturile in care am comentat accidente am scris ca ar trebui delimitate sensurile de mers... celui cu forester i s-a incurcat viata cateva luni, iar omul cu honda sigur a gresit, insa, nu merita o soarta atat de tragica; un amarat de despartitor intre sensuri ar face diferenta intre viata si moarte; intre acrojaj lateral si tamponare frontala... This post has been edited by supremeon: 11 Feb 2010, 22:03 |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
@danchelu: Inainte de toate, vorbeste cu un avocat.
Atata timp cat cel din cauza caruia s-a produs accidentul, nu are nici o urma pe masina, nu prea poate fi considerat vinovat si nici nu are ce sa pateasca. Mai degraba este vinovat soferul masinii accidentate, deoarece a pierdut controlul volanului sau nu a adaptat viteza la conditiile de trafic. In locul soferului care a facut manevra periculoasa, se putea prea bine sa fie o groapa, sau un caine, obstacole vazute prea tarziu si care sa fi dus la manevre disperate ale soferului masinii accidentate. Acum e tarziu sa emit pareri, insa, in acel moment, soferul masinii accidentate trebuia sa pastreze traseul normal, indiferent de ce s-ar fi intamplat. Era posibil sa se fi lasat doar cu pagube materiale, iar soferul inconstient sa plateasca pentru asta. Nu tin eu partea inconstientului, ci doar imi exprim parerea vis-a-vis de acest accident si relativa inutilitate a cautarii acestuia. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:13 |