Ajutor - posibili martori accident grav Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Ajutor - posibili martori accident grav Bucuresti
BioHazarD |
![]()
|
||
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si te-au scos vinovat ca ai intrat in ala?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pai doar nu vrei sa-l scoata vinovat pe ala care nu a fost implicat in accident
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
deci data viit tii drept volanul
![]() glumesc ... sper sa nu ti se mai intample niciodata |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
cunosc situatie de tamponare (ca accident n-a fost pe langa ce s-a intamplat la Floreasca) si "autorul moral" nu a patit absolut nimic .... nu stiu ce s-ar putea obtine prin tribunale, da' la Politie nimic!
asa ca daca apare, mai mult de batut obrazul sau eventual batut efectiv, chiar n-ai ce sa-i faci asta nu inseamna ca nu merita cautat, gasit .... daca exista |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Da...ideea e atunci cand nu poti evita in conditii de maxima siguranta sa-l "atingi" macar pe vinovat.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu aplic chestia asta si la animale.. franez maxim dar nu trag prea mult de volan... nu voi evita un caine / alt animal sa ma infig intr-un pom sau alta masina...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Identificarea si confirmarea autorului moral conteaza in decizia/sentinta dosarului penal intocmit cu aceasta ocazie.
Din punctul de vedere al legii circulatiei, el nu conteaza decat la "impresia artistica". |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(supremeon @ 11 Feb 2010, 22:59) Daca ai 50 la ora si apuci sa franezi macar timp de 2-3 secunde inainte de impact, atunci viteza se reduce substantial, zic eu... Te inseli...nu ai timpul ala ![]() Recent, am derapat intr-un giratoriu, avand 35-40 km/h. Masina a intrat brusc pe o portiune de gheata, concomitent cu virarea spre stanga. Am re-memorat de zeci de ori scena, incercand sa vad ce as fi putut face sa evit situatia. Nu am gasit, timpul de la intrarea in derapaj lateral pana la impact a fost de sub 3 secunde. Secunda 1 : Fara nici un semn, masina intra in derapaj perfect lateral catre o parcare, aproximativ 35- 40km/h. Secunda 2 : Franez usor, intra ABS-ul, probabil si ESP-ul, ca n-am stat sa vad triunghiul. Masina se redreseaza cumva, viteza se reduce destul de putin. Pana in secunda 3: Intru frontal in spatele unei Dacii parcate. Am estimat impactul undeva pe la 25-30 km/h, fata a plonjat de pe bancheta din spate in oglinda retrovizoare si si-a facut un cucui, multumesc Celui de Sus ca nu a fost mai rau. Dupa cum vezi supremeon, nu ai ce sa reduci, daca e vorba de gheata. In cazul de fata, cred ca viteza de impact a fost pur si simplu suma vitezelor celor doua masini. Nu cred ca a apucat vreunul sa franeze si, chiar daca a facut-o, nu a redus viteza semnificativ. Totul se petrece...prea repede. ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Madriann @ 12 Feb 2010, 13:18) Am estimat impactul undeva pe la 25-30 km/h, fata a plonjat de pe bancheta din spate in oglinda retrovizoare si si-a facut un cucui, multumesc Celui de Sus ca nu a fost mai rau. 1. bine ca a fost doar atat, pacat c-a fost si asta 2. nu-ti fac tie morala, chiar eu neprotejandu-mi copilul tot timpul corespunzator in masina, ci vreu doar sa subliniez cat e de periculos sa tii un copil (mai ales!) sau bagaj neasigurat corespunzator si asta la o viteza atinsa lejer si cu picioarele - nimeni nu-si poate imagina/crede ... poate vor citi randurile si cei care rad de mine cand le spun sa nu-si mai duca copilul pe locul din fata nici macar "pana la colt" 3. multumesc vocilor care m-au convins sa iau inaltator si sa asigur copilul in masina (ca un tata iresponsabil, abia pe la varsta de 5 ani a copilului am facut-o) This post has been edited by crisolro: 12 Feb 2010, 13:19 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crisolro @ 12 Feb 2010, 13:17) poate vor citi randurile si cei care rad de mine cand le spun sa nu-si mai duca copilul pe locul din fata nici macar "pana la colt" Nici eu nu mi-am lasat copilul in fata decat atunci cand a facut 14 ani ![]() Aveam un vecin care isi punea copilul pe locul din fata si nu avea nici 4 ani...e inconstienta curata This post has been edited by eduardsebe: 12 Feb 2010, 14:21 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu vorbesc prostii, dar stiu de accident dinainte sa fie postat pe forum de la un coleg care zilele trecute a fost sa isi ridice masina, un subaru forester si spunea ca atunci cand s-a dus la reprezentanta era si propietarul subarului lovit, cu care a intrat in vorba. Individul nu patise nimic, dar abia cumparase masina si cica avea 600 km la bord. Din ce a spus cel cu subaru, cica acul civicului se oprise la 236 km/h, mi se parea cam imcredibil, dar acum ca vad pozele nu mi se mai pare chiar asa fantezie.
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
mda...asa s-ar explica gravitatea accidentului, dar totusi 236km/h?
poate 136? cred ca la 236 nu mai ramanea nimic nici din subaru nici din honda. |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
civicul are ceasurile electronice cam ca la Megane 3
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
da...si arata viteza de 2 ori..sus ..si in mijlocul ceasului cu rpm parca.nici vorba de ac... la noi este o moda sa spui ''acul s a oprit'' ....
|
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ca avea 300...da careva mai mult? acum sa gandim logic... poti avea si 400 de km/h pe gheata ( sticla ) si tu defapt sa mergi cu 4km/h
![]() This post has been edited by rtBK: 12 Feb 2010, 16:55 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
UXE |
![]()
|
sau sa levitezi
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aduce a avion civicul asa ca nu-i exclus..
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
bascalie ieftina cu acul, nu cred ca cineva e chiar asa de fraier incat sa nu fi inteles la ce ma refeream, iar legat de viteza am spus clar ca nici mie nu imi venea sa cred, dar totusi vazand acuma imaginile, masina este in ultimul hal...exista posibilitatea
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
masina a fost taiata sa scoata pasagerii
nu stiu de ce tind sa cred ca cei de pe bancheta nu aveau centurile puse... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
tu ii obligi pe pasagerii din spate sa poarte centura?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cam da.....
daca comenteaza ii dau jos.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
rtBK |
![]()
|
eu n-am reusit inca performanta asta...toti rad cand le zic...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Eggy @ 12 Feb 2010, 18:23) bascalie ieftina cu acul, nu cred ca cineva e chiar asa de fraier incat sa nu fi inteles la ce ma refeream, iar legat de viteza am spus clar ca nici mie nu imi venea sa cred, dar totusi vazand acuma imaginile, masina este in ultimul hal...exista posibilitatea Nu exista posibilitatea din mai multe motive: -dupa cum s-a zis nu are ac -Type R are top speed vreo 235 km/h -ca sa atingi viteza asta maxima ai nevoie de drum drept si multi km cu acceleratia la podea -daca prin absurd ar fi avut viteza asta gaseau masina cred ca pe stadion la Dinamo...si pe ala cu subaru tot acolo. Si nu mai pune botul la vrajeli d'astea gen stirile de la 5 cu "acul vitezometrului s-a blocat la X km/h"...e o prostie sa te increzi in ce arata un mecanism strivit, tu daca dai cu un ceas cu limbi de pamant ai senzatia ca va arata neaparat corect ora impactului? Sar limbile alea in toate directiile... |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Va zic si eu ce am auzit: Proprietarul de Subaru era proprietar de vreo juma' de ora ca abia o luase! Masina e dauna totala! Honda cica era echipata mai mult cu slick-uri- nu stiu daca tocite sau chiar slickuri-si avea o viteza incredibila!
Repet: cate persoane aud de vreo treaba atatea variante apar! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DrK |
![]()
|
@papa_mulo: fugi ma d`aici. tu vrei sa te creada pe tine si sa nu ii creada pe aia din can-can, libertatea si click? ce dracu...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Eggy |
![]()
|
@Solon pai asta am spus si eu ca cel cu subaru abia luase masina...
ps: abia o luase, nu am inteles de cat timp, ca iarasi o sa se gaseasca un intelept sa zica ca nu avea cum sa faca 600 km in jumatate de ora This post has been edited by Eggy: 13 Feb 2010, 12:13 |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 15:25 |