Twingo Gordini R.S., The return of the Gordini
![]() ![]() ![]() |
Twingo Gordini R.S., The return of the Gordini
Coro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Frumoasă, dar cred că era bun un motor mai mare...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Da un exemplu la clasa asta de motor mai mare.
Poze cu interiorul se gasesc? ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
fiesta rs? mini cooper s? fiat 500 (variantele alea mai speciale)
This post has been edited by ArtVandelay: 25 Nov 2009, 12:35 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(hellcat @ 25 Nov 2009, 12:32) Fiat 500 Abarth. (urmează și o versiune de 160CP) Prin motor mai mare nu mă refer neapărat la cilindree, cât la putere. Cred că Gordini merită mai mult de 133 CP. Păi nu "rachetă" ar dori cumpărătorii acestui Gordini? Sau se mulțumesc cu dungile? ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 25 Nov 2009, 12:41 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@artvandelay: Confunzi clasa mini cu cea mica.
In cazul lui 500, caii aia putere primiti intra la tuning, si nu o serie - fie ea si limitata. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
FIAT 500 Abarth motorizare 1.4 turbo de 135 CP si 205 Nm la 3000 rpm...Deci nu vad o diferenta notabila intre una si alta. Versiunea de 160 CP exista si se numeste "esse esse" (SS in limba italiana
![]() Ambele versiuni sunt modificari ale modelului de serie, pe care le executa Abarth in uzina de la Mirafiori. |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
arata bine insa sunt dezamagit ca pt inceput gordini inseamna doar niste chestii vizuale..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
hellcat |
![]()
|
Ok, Gordini nu-i pentru tine, insa asa de dragul conversatiei, ce diferente ai dori intre renault sport si gordini?
Poate twingo asta e doar un inceput al reinceputului. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
dodopan11 |
![]()
|
![]() Automobilist Group: Members Posts: 204 Joined: 14 September 09 From: Bucareshit ![]() |
Adica poate nu asta inseamna Gordini. Doar o demonetizare a istoriei printr-o vopsea si doua dungi date unui produs RenaultSport.
Adica poate ar fi meritat "heritage"-ul sa fie mult mai hardcore. Sa fie pozitionat mai sus de RS in gama printr-o suita de modificari tehnice. Nu prin modificari estetice de tipul vopselei si a dungilor istorice. Ma fac ca inteleg cautarea unei nise mai exclusiviste in "marea" de produse exclusiviste bazate pe modelele de serie. Dar, si aici intervine un mare DAR, am un RS. Megane. Nu mi-as lua un Gordini daca as avea de ales intre un RS si un RS vopsit si-atat. Pacat. Marketing fail, cel putin in faza asta, pentru mine. ![]() LE: si cand zic RS ma pot referi si la R26/R26 R, in privinta Megane-ului. Sau al mai noului RS 3. This post has been edited by dodopan11: 25 Nov 2009, 14:32 |
--------------------
ex - Renault
Megane 2 RS
2008 now - Renault Megane 3 RS 2014
|
|
aphophis |
![]()
|
eu nu zic ca in esenta produsul e rau (dpdv tehnic) doar e rs.. insa nu se diferentiaza prea tare fata de un twingo rs normal.. iar numele gordini cred ca merita mai mult..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sa zicem ca am intrebat pe cineva care stie mai multe despre modelul asta.
Diferentele intre gordini si sport ar cam fi: Exterior: alta vopsea, alte abtibilde ![]() Interior:schimbator de viteze diferit, scaune diferite, si ceva plasticaraie Consumer experience: Pret ![]() Sunt de-acord cu aphophis... daca tot au facut atata caz, puteau macar sa tuneze motorul mai serios... Ca din 1.6 poti scoate mai mult de 133 de cai. basca mea... acu' 40 de ani, R12 gordini avea 125 de cai, tot cu un 1.6. Atat au evoluat in 40 de ani? opt cai frumosi ? |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu-mi vine sa cred ca spun asta dar sunt de acord cu C a t a l i n. Nu conteaza daca altii au mai multi cai sau mai putini, dar ideea e ca auzi "Gordini," vezi masina si iti imaginezi ca ar avea macar 200 cai. Zic si eu.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 25 Nov 2009, 16:45) Sa zicem ca am intrebat pe cineva care stie mai multe despre modelul asta. Diferentele intre gordini si sport ar cam fi: Exterior: alta vopsea, alte abtibilde ![]() Interior:schimbator de viteze diferit, scaune diferite, si ceva plasticaraie Consumer experience: Pret ![]() Sunt de-acord cu aphophis... daca tot au facut atata caz, puteau macar sa tuneze motorul mai serios... Ca din 1.6 poti scoate mai mult de 133 de cai. basca mea... acu' 40 de ani, R12 gordini avea 125 de cai, tot cu un 1.6. Atat au evoluat in 40 de ani? opt cai frumosi ? Dezamagitor, motorul se putea tuna destul de serios pentru pretentiile numelui Gordini. Ma asteptam la admisie cu clapete individuala, macar 160cp (100cp/l) dar Renault incearca sa vanda actipilduri si vopsea la preturi foarte mari cu pretentii de exclusivitate. Se putea monta motorul de 1.2 turbo si urcat putin in putere si macar ieseai mai ieftin la taxe si asigurare, macar TURBO suna mai bine pentru asocierea cu Gordini. |
--------------------
DACIA
1300
- BR-15-DNL
1980
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.765 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cati dintre cei care se bat cu pumnul in piept pe topicul asta si spun ca producatorul nu a pus ce trebuie pe masina o si cumpara? Nici macar 0,00000000000000000000001%! Deci, de ce trebuie sa aiba itb montat?
This post has been edited by IRONICK: 25 Nov 2009, 16:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
e un amarat de twingo, nu e m3
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pentru ca altfel, toata stirea asta se incadreaza la populara categorie: "Aceeasi Mărie, altă pălărie"
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si cui ii pasa de stire? Cine o sa vrea, o sa cumpere trocariciul. Cine nu, o sa planga pe forumuri ca de obicei ca nu are clapete ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa cum au existat modele precum Renault 12 Gordini, tare as fi curios sa vad si un Logan Gordini. Daca tot e facut de Reno.
Frumos Twingo. Si eu zic ca ajung 200CP. N-as vrea sa vad pe cineva intrand intr-un copac cu un Twingo... la viteze d'alea ![]() |
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt de parere ca twingo asta e scos asa ca sa zgandare publicul, sa vada reactiile, nu cred ca o sa ramana el asa
e un prim pas (mic) doar nu vroiati tunete si fulgere la un twingo |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
hellcat |
![]()
|
Asta am zis si eu, poate fi o solutie de readucere in atentie si pe sosele a unui fenomen de acu 40 de ani.
Si dupa mine, cum se confirma aparitia acestei serii limitate, lista de asteptare e completa si inchisa. ![]() QUOTE(aphophis @ 25 Nov 2009, 17:41) Dar de ce nu mi-as lua un twingo "gordini", intr-o culoare si un pachet personalizat, produs intr-un numar limitat de unitati? |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sau ... de ce sa iti cumperi un Fiat500, cand poti sa cumperi un Panda mai ieftin?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
NU s-au obosit nici sa schimba 2 bari...2 dungi aici.. jantele date cu oja de la avon.....
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2009, 16:43) ziceam si eu ![]() QUOTE(Coro @ 25 Nov 2009, 16:59) eu sunt de parere ca twingo asta e scos asa ca sa zgandare publicul, sa vada reactiile, nu cred ca o sa ramana el asa e un prim pas (mic) doar nu vroiati tunete si fulgere la un twingo pai daca vrei sa zganderi publicul eu zic ca dpdv al tehnicilor de marketing trebuie sa oferi ceva care sa atraga atentia asupra acelui model. O culoare noua si niste dungi nu cred ca fac acest lucru. Sa fim bine inteles, nu zic ca un gordini rs e prost, doamne feri, pun pariu ca e la fel de fun de condus ca si un twingo rs normal. Insa nu prea se diferentiaza real fata de un twing rs normal |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 25 Nov 2009, 20:00) Sa fim bine inteles, nu zic ca un gordini rs e prost, doamne feri, pun pariu ca e la fel de fun de condus ca si un twingo rs normal. Insa nu prea se diferentiaza real fata de un twing rs normal Nici Logan KissFm nu se diferentiaza de unu normal, da se vinde. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Mie-mi place. Daca ar fi sa aleg intre un rs si un gordini as alege clar gordini. Chiar daca nu difera dpdv tehnic. Desi din cate am citit pe-acolo ar fi un soft special la motor. Poate si alta cutie de viteze. Ce zici Ironick??
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
TwingoRS-Gordini-53.jpg
TwingoRS-Gordini-26.jpg TwingoRS-Gordini-31.jpg 16264_179520763729_175621133729_302.jpg 5-renault-twingo-gordini.jpg 7-renault-twingo-gordini.jpg TwingoRS-Gordini-35.jpg TwingoRS-Gordini-38.jpg twingors-gordini-27-15b70d1.jpg 91-renault-twingo-gordini.jpg GordiniPortiere.jpg Renault_Twingo_Gordini_RS_501.jpg Renault_Twingo_Gordini_RS_502.jpg Renault_Twingo_Gordini_RS_503.jpg |
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
urat interior
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
sechi |
![]()
|
![]() pasionat si afacerist Group: Members Posts: 1.757 Joined: 20 February 05 From: Craiova ![]() |
Mie imi place si exteriorul, si interiorul, mai ales volanul.
Motorul e destul pentru ceeea ce se vrea a fi. E masina pentru folosinta domestica, nu pentru curse. Nota 10! |
--------------------
Fiat
Punto
- DJ 10 SEC
1995
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hmm.. unde sunt pedalele alea frumoase cu semnele de play pauza si stop? Mergeau ca exercitiu de design cu albastru...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:07 |