Șoferi, se dublează amenzile!
![]() ![]() ![]() |
Șoferi, se dublează amenzile!
MadHawk1 |
![]() ![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar să le mărească odată... și apoi să le și aplice... Că dacă stai și observi o singură intersecție, în 30 minute poți vedea încălcări ale codului rutier cel puțin odată pe minut.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Corect!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Mai degraba suna a prime pentru politisti.
Pana la urma, amenzile sunt reglementate printr-o lege care spune ca se calculeaza in functie de salariul minim. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Degeaba...ca oricum le aplica cum si cand vor/pot.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ar fi bine, numai sa le aplice in mod egal pt toti.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
momentan legile sunt aplicate doar muritorilor de rand
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Gandire tipica de guvernanti romani incapabili si imbecili.
Au impresia ca prin marirea taxelor, impozitelor, amenzilor, vor face rost de bani la buget. Nu vor face decat sa mareasca si mai mult spaga si evaziunea. In orasele mari ar putea fi facut un sistem de supraveghere video, macar in fiecare intersectie, daca nu chiar mai mult. Cand nesimtitul trece pe rosu, depaseste coloana stationata la semafor, nu acorda prioritate pietonilor sau altor autovehicule, primeste in maxim 48 de ore instiintare sa se prezinte la politie si sa declare cine conducea autovehiculul. Daca nu, amenda intra direct in plata impozitului proprietarului autovehiculului. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
apare o steluta care spune ca amenda se poate plati pe loc si e la jumatate? adica stai sa-ti taie nenea chitanta sau in loganurile de politie o sa existe si case de marcat + POS-uri. si atunci directia de taxe si impozite unde se platesc si amenzile ce face? la iesirea din schimb o sa mearga nenea sa depuna monetarul, eu zic ca e o balarie si asa e punctul de amenda era corelat cu salariul minim. mai bine sa-ti creeze conditii de deplasare civilizata si dupa aia sa iti zica ca nu respecti legea si sa te amendeze.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba se maresc amenzile daca nu are cine sa le aplice.
Am observat, de cateva luni incoace, ca prin Bucuresti nu mai vezi picior de politist dupa lasatul serii. Iar aia pusi de decor prin centru nu misca niciun deget cand mai trece cineva pe rosu. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai la timisoarei cu plazza mall,era candva la ore de varf politia dirija si ea pacolo,si degeaba,era militia acolo,ca aia dupa timisoarei care merg spre razoarei,tot treceau pe rosu si faceau stanga,cu gaboru in intersectie,pe rosu,adica gaboru nu facuse semn la cei care vor sa mearga spre cora sa plece,si gaboru nu e facea nimic.
Deci daca si cu ei de fata nu le e jena,ce sa mai zic cand nu sunt. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Cam mica amenda pentru soferii betivi
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 21 Oct 2009, 20:19) In orasele mari ar putea fi facut un sistem de supraveghere video, macar in fiecare intersectie, daca nu chiar mai mult. Cand nesimtitul trece pe rosu, depaseste coloana stationata la semafor, nu acorda prioritate pietonilor sau altor autovehicule, primeste in maxim 48 de ore instiintare sa se prezinte la politie si sa declare cine conducea autovehiculul. Ei n-au fost in stare sa se descurce cu amaratele alea de camere de pe DN1, se incurcau in PV-uri si-n date de reuseau sa incaseze abia jumate din toatalul amenzilor si tu vrei supraveghere video si masuri imediate? In rromania poate peste vreo 20 de ani. Pana atunci spaga la militian si scapi de orice. Ca la noi banu` face legea! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 21 Oct 2009, 19:44) Șoferi, se dublează amenzile! Bulgarii au, pe lângă permisul auto, și un tichet albastru. Polițiștii retrag acest carton atunci când șoferul a comis o abatere și are de plătit o amendă. Tichetul e returnat șoferului când acesta o achită. Cel care e prins că circulă fără acest document rămâne pieton pentru 30 de zile. Cam rudimentara metoda dar se pare ca la ei este destul de eficienta, cam 92% din amenzi sunt platite. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eu mi-as dori sa se mareasca amenzile de 10 ori...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Eu as mai adauga urmatoarele:
1. Avertizarea celui din fata cu faza lunga pentru a efectua o depasire... 1000 lei suspendarea permisului 180 zile si reexaminare 2. Blocarea intersectiei... 1000 lei suspendarea permisului 180 zile si reexaminare 3. Parcarea pe locurile speciale pentru persoanele cu dizabilitati... 5000 lei si suspendarea permisului pentru 180 zile si reexaminare As modifica urmatorele: 1. Conducerea sub influenta alcoolului sau a substantelor halucinogene... 10000 (zece mii!!!) lei suspendarea permisului 365 zile si reexaminare 2. Utilizarea telefonului mobil (fara utilizarea dispozitivelor "maini libere")... 500 lei si 14 puncte penalizare |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Sunt de acord cu tine Spike
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 22 Oct 2009, 01:14) ... si sa te amendeze un politist d-asta cinstit si debordand de inteligenta si bunavointa. N-am nimic cu amenzile mari, cu legile dure. Numai ca trebuiesc puse-n practica de oameni integri si bine remunerati. Nu de plutonieri cu patru copii acasa si cu neveste care balesc dupa gentile pe care si le pune Columbeanca pe cap. Trebuiesc puse camere de filmat in intersectii. Ai depasit coloana oprita la semafor, pac pac amenda grasa plus permisul suspendat 12 luni. (Exclus cazurile de forta majora). Ai blocat intersectia, pac pac amenda babana plus permis suspendat 12 luni. Ai intrat in interesctie pe rosu? Jap o amenda zdravana si 12 luni fara permis. Pariu ca se relaxeaza traficul? Numai ca toate astea trebuiesc facute in urma prezentarii unor dovezi clare (proba video), nu cuvantul unui transpirat tafnos din intersectie, care se jura ca ai trecut pe rosu. Pe mine personal m-a oprit unu' c-o motocicleta in dreptul Academiei Stefan Gheorghiu, sustinant ca am trecut pe rosu la Cotroceni. Abia dupa ce s-au mai oprit doua masini in care erau prietenii mei, si-a dat seama ca ma confundase. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ar mai trebui date amenzi mari de tot pentru un lucru: parcarea înaintea trecerilor de pietoni. Înțeleg că nu sunt locuri de parcare, dar asta nu înseamnă că eu trebuie să fac pușcărie pentru că n-am văzut un copil țășnind dintre mașini... Ăla care a parcat așa să facă pușcărie cu mine...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Da, și tot cu rata cea mai mică de încasare a taxelor și amenzilor vom rămâne. Cine a eludat legea până acum, nu se va responsabiliza peste noapte.
Și pentru milițienii de pe drumuri: Я просто хочу, чтобы закон применяется последовательно, дорогие товарищи! Просто водитель поисках лучшей дорогой страной. This post has been edited by Squirrel: 22 Oct 2009, 11:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
la noi doar 20% din amenzi sunt platite , degeaa se maresc , degeaba se inmultesc daca nu sunt platite , trebuie lucrat la sistemul de plata , acum este optionala amenda , iti poti plati impozitul sau alta tranzactie la financiar fara sa fii obligat sa ai amenda platita , asa ca multi asteapta sa se prescrie
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
amenzi dublate??? si ce daca. smecherii oricum au de unde sa plateasca lejer asta daca prin absurd ii intreaba cineva de sanatate. sa fie aplicate amenzile astea care sunt la toata lumea care gresete ( si incasate, altfel pieton) si treaba o sa fie buna. inca sunt bune legile si amenzile problema este ca nu le aplica decat selectiv baietii.
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...si as adauga nesemnalizarea intentiei de schimbare a directiei de mers. se pare ca a devenit o modaalaturi de folosirea proiectoareloe fara nici o noima.
alaltaieri am avut ceva treburi pe la ai mei, care locuiesc la tara. si la ducere dar mai ales la intoarcere am fost, nu numai eu ci si ceilalti care asteptau cuminti schimbarea culorii semaforului, depasiti pe linia de tramvai de diversi indivizi cu diverse marci dintre care se remarcau mercedes si bmw. dar nu numai ca depaseau dar si blocau circulatia, se bagau in fata, treceau pe rosu, accelerau, cistigind citiva cm ! iar politia... probabil ca se lasasera in baza camerelor video laudatra si instalate cu atita tam-tam... |
--------------------
...
...
...
|
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Am luat si am platit o amenda pentru stationare in loc nepermis. Cand i-am povestit unui coleg ca am platit l-a bufnit rasul. De ce? Are nu stiu ce ruda in functie inalta pe la judecatorie si se ocupa de amenzile primite. Le anuleaza sau cam asa ceva.
Concluzia: cine a platit pana acum plateste si de aici incolo. Cine e "smecher" o sa treaca pe langa amenzi. |
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu stiu in ce masura putem discuta despre un subiect din libertatea... NU avem nicio referinta, niciun nume, nimic.
Un lucru e sigur: avem experti in domeniul rutier... ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(BZN @ 22 Oct 2009, 09:04) QUOTE(Victoras2001 @ 22 Oct 2009, 11:30) Nu mi s-a intamplat pana acum sa fiu luat la misto de vreun agent sau sa-mi dea o amenda imaginara. Singura data cand mi-am luat amenda a fost pt nepurtarea centurii, ma duceam cu masina de acasa pana in apropiere. In rest nu am avut probleme cu nimeni. Daca mergi legal nu ai probleme. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Sp!ke |
![]()
|
@Fratzica
De acord cu ce spui tu! Nici eu n-am fost oprit aiurea, numai ca atunci cand am fost oprit de politie, pentru ca am incalcat o regula de circulatie, atitudinea lor fata de mine a fost ceva de genul... au fost doborate turnurile gemene din New York, si eu SUNT vinovatul... nu, asa cum ar trebui, suspectul! Toata povestea se rezuma la legislatie. Ar trebui sa existe o legislatie FOARTE STRICTA si aplicata strict, in litera ei (NU SPIRITUL!), fara a fi loc de interpretari, politisti competenti (nu ca cei facuti la apelul bocancilor!) care sa cunoasca legislatia si s-o aplice in litera ei... dar pana atunci... o sa ies la pensie si pana o sa ies la pensie o sa incerc sa nu le dau motive sa ma opreasca, nici macar pentru un bec ars... This post has been edited by Sp!ke: 22 Oct 2009, 20:20 |
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 20:14 |