Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Șoferi, se dublează amenzile!

Laurentziu83
post 22 Oct 2009, 21:34
Post #31

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Fratzica @ 22 Oct 2009, 01:14)
eu mi-as dori sa se mareasca amenzile de 10 ori...
*

Eu mi-as dori intai sa avem infrastructura, inaintea maririi amenzilor.

Alte masuri cretine nu stiu sa scoata?

Astia care sustineti insutirea amenzilor probabil nu ati patit niciodata sa depasiti un camion in plin camp si sa nu apucati sa vedeti panoul de intrare in localitate si sa intrati in localitate cu peste 100 la ora.
Hai sa nu fim mai catolici decat papa si sa recunoastem ca singurii soferi 100% corecti in Ro sunt doar cei ce n-au masina.

This post has been edited by Laurentziu83: 22 Oct 2009, 21:37

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sp!ke
post 22 Oct 2009, 21:58
Post #32

Membru dreptaci

From: Bucharest

Si tu te consideri nevinovat, in cazul prezentat de tine, nu-i asa?
Legat de infrastructura, eu zic ca mai bine ne-am civiliza noi, ca soferi, si apoi sa avem pretentii. E adevarat ca se cheltuiesc banii aiurea (banii nostrii), dar asta e alta poveste.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw 2007/2009 Laureate
Renault Logan... by Dacia...
+
cosmin_2300
post 22 Oct 2009, 22:02
Post #33

Banned

From: București

Intrebare : care-i sanctiunea pt mersul pe interzis ? Ca sa nu stau 30 de min la coada la semafor ( ocolind ca imbecilii au bagat interzis ) , o iau pe o strada cu semnul interzis ( merg cam 50 m ... blocul in care stau e in capatul strazii sad.gif ) ...

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Sp!ke
post 22 Oct 2009, 22:04
Post #34

Membru dreptaci

daca mergi cu spatele... nici-una wink.gif
Codul Rutier

This post has been edited by Sp!ke: 22 Oct 2009, 22:07

--------------------
+
Laurentziu83
post 22 Oct 2009, 22:07
Post #35

Membru autentic

QUOTE(Sp!ke @ 22 Oct 2009, 22:58)
Si tu te consideri nevinovat, in cazul prezentat de tine, nu-i asa?
*

Nu ma consider nevinovat, dar, ca utilizator final al drumurilor si platitor de taxe, impozite si accize, am pretentia la drumuri de calitate si nu insuficiente.

Prin faptul ca sustineti niste masuri fara rost nu aratati ca ati fi mai inteligenti decat cei de la conducerea statului, zau.

--------------------
. . .
+
Sp!ke
post 22 Oct 2009, 22:17
Post #36

Membru dreptaci

Zau dom'le? Si tu esti mai inteligent ca cei care ne conduc? Daca raspunsul tau e "DA", astept ca pana maine la ora 12:00 sa-ti depui candidatura!

In alta ordine de idei, si sa revenim la subiectul topicului, eu zic ca niste amenzi mai mari or sa te sperie mai tare ca amenintarea unui ardei iute la cur si atunci iti vezi dracului de drumul tau, fara sa te dai in spectacol si fara sa faci pe fitzosul pe sosea!

Oare de ce dracu in vest se respecta regulile de circulatie in 99.99% din cazuri? Nu cumva din cauza amenzilor? Acolo nu se dau flash-uri, nu se blocheaza intersectiile, nu se injura soferii intre ei... etc... etc... etc... etc...

--------------------
+
andu911
post 22 Oct 2009, 22:20
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(Laurentziu83 @ 22 Oct 2009, 22:07)
Nu ma consider nevinovat, dar, ca utilizator final al drumurilor si platitor de taxe, impozite si accize, am pretentia la drumuri de calitate si nu insuficiente.

Prin faptul ca sustineti niste masuri fara rost nu aratati ca ati fi mai inteligenti decat cei de la conducerea statului, zau.
*

Daca te ia pe tine radaru cu 100km la ora, cu banii de pe amenda, se plateste o pensie sau un salariu.
Asa ca, mai gandeste-te...

This post has been edited by andu911: 22 Oct 2009, 22:21

--------------------
- - -
+
Sp!ke
post 22 Oct 2009, 22:23
Post #38

Membru dreptaci

Imposibil! N-are cum sa ma prinda radarul! Sunt prea inteligent pentru a fi prins de radar wink.gif.

--------------------
+
cosmin_2300
post 22 Oct 2009, 22:24
Post #39

Banned

QUOTE(Sp!ke @ 22 Oct 2009, 23:04)
daca mergi cu spatele... nici-una wink.gif
Codul Rutier
*

E f greu sa te strecori printre masini ( sunt parcate pe ambele parti ) cu spatele ... smile.gif
Ma rog ... poate am aproximat eu gresit 50 m si e ceva mai lunga tongue.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Laurentziu83
post 22 Oct 2009, 22:25
Post #40

Membru autentic

QUOTE(Sp!ke @ 22 Oct 2009, 23:17)
Zau dom'le? Si tu esti mai inteligent ca cei care ne conduc? Daca raspunsul tau e "DA", astept ca pana maine la ora 12:00  sa-ti depui candidatura!

In alta ordine de idei, si sa revenim la subiectul topicului, eu zic ca niste amenzi mai mari or sa te sperie mai tare ca amenintarea unui ardei iute la cur si atunci iti vezi dracului de drumul tau, fara sa te dai in spectacol si fara sa faci pe fitzosul pe sosea!
*

Sunt suficient de inteligent incat sa NU candidez. Stii vorba aia...pana la Dumnezeu te mananca Sfintii...

In alta ordine de idei, nu ma sperie amenzile si nici cuantumul lor, daca ma intrebi acum cat e amenda pentru 82 in localitate, iti zic ca habar n-am, tot ce ma intereseaza e sa nu ma prinda radarul cu peste 100 ca sa nu raman pieton.
Si nu fac pe fitosul pe sosea, pur si simplu ma multumesc sa merg cu 120-140, la vitezele astea nici nu apuc sa jenez pe cineva, ca nici el nu e deranjat. smile.gif

--------------------
. . .
+
andu911
post 22 Oct 2009, 22:28
Post #41

Membru autentic

Pai daca nu te sperie amenzile si nu-ti pasa... la ce te mai agiti asa ?

Zici si tu ca ai facut o fapta buna, ai mai platit o pensie sau o alocatie. Ca banii aia nu ii ia politistu acasa, sa le cumpere cadouri la copii. Iti face proces verbal... si banii se duc la stat...

This post has been edited by andu911: 22 Oct 2009, 22:29

--------------------
- - -
+
Sp!ke
post 22 Oct 2009, 22:34
Post #42

Membru dreptaci

QUOTE(Laurentziu83 @ 22 Oct 2009, 22:25)
..........
Si nu fac pe fitosul pe sosea, pur si simplu ma multumesc sa merg cu 120-140, la vitezele astea nici nu apuc sa jenez pe cineva, ca nici el nu e deranjat.  smile.gif
*

Pe mine ma deranjezi! Daca ai fi pe autostrada la vitezele alea ar fi ok, dar, oriunde in alta parte... nu numai ca deranjezi dar esti un potential risc de accident... mai gandeste-te inainte de a apasa pe pedala wink.gif

--------------------
+
zizu
post 22 Oct 2009, 23:03
Post #43

Membru incepator

si daca banii aia de amenzi se duc la stat te incalzeste pe tine cu ceva ii vezi in infrastuctura sau in pensii ca eu ii vad prin conturile baietilor destepti,eu pana acum nu am vazut nici un sofer 100% corect ptr ca nu ai cum sa nu gresesti din cauza infrastructurii care este la nivelul anilor '70 cand erau 30% din masinile de acum

--------------------
renault megane 2007 expresion 1.5 dci
+
aditab
post 22 Oct 2009, 23:26
Post #44

Membru cu titlu personalizat

From: Brașov

Îmi place! Ce atitudine cocălărească pentru a motiva nerespectarea legilor:
- n-avem infrastructură
- unii au pile și nu plătesc amenda
- pe mine nu mă deranjează că alții nu respectă legile, deci și eu fac la fel
- pe mine mă deranjează că alții nu respectă legile, deci și eu fac la fel
- eu nu-i deranjez pe alții, chiar dacă nu respect legile

Tot felul de motivații; nu e mai simplu să spună „Eu sunt needucat/incult/nesimțit/șmecher și-mi bag bipul în restul”?

P.S. E doar o întrebare retorică, nu-i nevoie să raspundeți...

--------------------
Dacia Logan 2007 - Ambition
Honi soit qui mal y pense!
+
d_vd
post 22 Oct 2009, 23:29
Post #45

Membru incepator

Desi mergeam cu 40 la ora in localitate pe banda 1, am fost tras pe dreapta de politie. Se pare insa ca il incurcam pe politist la opritul schumaherilor de pe banda 3. Dupa ce i-a prins pe aceia, mi-a dat drumul si mie (nevatamat financiar). biggrin.gif

--------------------
Dacia Loggy 2008 Laureate GPL 1.4
+
441529
post 22 Oct 2009, 23:48
Post #46

Administrator de blocuri

From: Comuna Bucuresti

Cateodata, cand mai citesc cate un topic, ma apuca o lehamite de ce citesc pe aici... Mai ales cand vad ca sunt atatia soferi "priceputi si corecti"... lupi moralisti.

Principala problema este infrastructura si proasta pregatire teoretica, dar mai ales practica, a soferilor. Cand drumul este liber, nu depasesc viteza, nu incalc nici o regula. Dar, cand fac 1-2 km in 45-60 minute, mi se pare normal sa o calc cand am ocazia. Viata este pentru a fi traita, nu irosita pentru ca unii sa se simta mai in siguranta plecand de la semafor dupa 15-20 de secunde de verde, ca ei sunt corecti.

--------------------
Renault Megane Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP Nissan Urvan 2.4i
+
andu911
post 23 Oct 2009, 00:34
Post #47

Membru autentic

Da' ce treaba are infrastructura cu mersul cu 120 prin localitate ?

Si pana la urma, astea sunt sosele... pe astea mergem... tot vina noastra este ca sunt vai de ele... Noi suntem poporul roman, care nu suntem in stare sa facem autostrazi.
Vorbiti de parca infrastructura ar fi fost lasata de la Dumnezeu. Sau de parca au venit niste extraterestrii si au lasat 3 drumuri rupte si au zis... chinuiti-va romanilor...

Asta e poporul roman... cu cine vrei tu sa faci autostrazi ? Cu smecherii care se gandesc ce combinatii sa faca sa fure si ei niste bani din fondurile de autostrazi, ca sa isi cumpere X5 ? Sau cu aia care se gandesc cum sa fie si ei ca smecherii care isi iau X5 ?

Asta meritam toti. Sosele de rahat si amenzi cat mai mari.

Ar fi culmea... cum sa aiba autostrazi si sosele suspendate, un popor care toata ziua se gandeste numai cum sa ciordeasca si isi arunca gunoaiele pe geam.
Cu cine vrei sa construiesti autostrazi ? Cu aia care blocheaza intersectia ?

Ziceai si de pregatirea teoretica ? Pe aia cine o face ? Nu tot niste romani ? Sau instructorii auto or fi congolezi.

Pana la urma ai inteles unde bat ? Ca fiecare dintre noi, contribuie cate un pic ca sa faca tara asta si mai de rahat. Politistu in felul lui ca ia spaga, instructoru ca n-are chef sa invete elevul, muncitorul ca doarme pe santier, un smecher care parcheaza ca prostul si blocheaza strada, etc...
Noi ne incurcam intre noi singuri. Si vad ca se accentueaza fenomenul asta, pe zi ce trece.

Din cauza asta cred ca avem nevoie de un reset. Cu o criza, cu o amenda... poate ne trezim cumva.... "Hai totusi s-o parchez 50 metri mai incolo, ca poate o sa incurc doar 10 oameni, nu 100 "

This post has been edited by andu911: 23 Oct 2009, 00:49

--------------------
- - -
+
adilehanceanu
post 23 Oct 2009, 07:50
Post #48

Membru incepator

aditab și andu911: aplauze.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI 2007
+
Squirrel
post 23 Oct 2009, 08:41
Post #49

Captain of Black Pearl™…

From: partea mea: Drum bun!

Pentru cei care se plâng de infrastructură:
Radu Berceanu: Protestele in strada, singura sansa pentru constructia de autostrazi
QUOTE("Radu Berceanu")
Încerc sa obtin bani de la Guvern, dar am nevoie si de ajutorul vostru. Ca, daca ies în strada 20.000 de oameni, li se da ceea ce cer. Acum, evident, ca nu o sa iasa 10.000 de soferi în strada sa ceara autostrazi, dar daca opinia publica ar pune presiune, poate am obtine mai multi bani

--------------------
Dacia Duster - RO 44 AWD 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
+
CGB
post 23 Oct 2009, 09:10
Post #50

CGB

From: behind

pe langa amenzile auto se dubleaza cam toate amenzile. de ex e proiect de lege care va intra in vigoare, cum ca amenzile date de anumite institutii (OPC, sanepid, inspectia muncii...etc) se dubleaza. foame mare la buget dom'le.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
C a t a l i n
post 23 Oct 2009, 09:14
Post #51

Eu nu pricep cu ce vă deranjează aceste sume? Când respecți legea nu ar trebui să fii deranjat de nicio sumă pentru nicio amendă.
Ia treceți granița, să vedeți cam care sunt amenzile în vest... Mărirea amenzilor e una dintre cele mai bune metode de a civiliza populația. Că banii ajung sau nu unde trebuie, e partea a 2-a, dar oricum se mai educă lumea...

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
MadHawk1
post 23 Oct 2009, 09:42
Post #52

Clona lu' Sony

From: localhost

QUOTE(adilehanceanu @ 23 Oct 2009, 08:50)
aditab și andu911aplauze.gif
*

+1

--------------------
. . .
+
CGDBZ
post 23 Oct 2009, 09:44
Post #53

Membru autentic

From: BZ

Am trecut granita si am ramas uimit de drumurile lor , autostrazi peste tot , tot sa circuli fara sa depasesti limita de viteza , parcari la tot pasul , aveam un salariu ca muncitor necalificat cam cum are un director la noi , habarnaveam cat e o amenda findca nu aveam nici un motiv sa incalc legea , nu trebuia sa caut o jumatate de ora un loc de parcare , drumurile lungi erau o placere , intrai pe autostrada , fixai pilotul automat pe 130 km/h si mai franai la destinatie pe cand si la noi astfel de conditii ?La noi numai amenzi usturatoare , taxe si impozite , atat.Omul este doar o statistica. Democratie ? Mare pacaleala .

--------------------
- - -
+
MadHawk1
post 23 Oct 2009, 09:50
Post #54

Clona lu' Sony

From: localhost

Oare cand o sa scapam de astfel de "specimene" ? 251.gif
Astia ar trebui amendati cu 10000 RON + puscarie! gun3.gif

--------------------
. . .
+
vijelie
post 23 Oct 2009, 09:58
Post #55

membru violet

From: Bucuresti

QUOTE(C a t a l i n @ 23 Oct 2009, 09:14)
Eu nu pricep cu ce vă deranjează aceste sume? Când respecți legea nu ar trebui să fii deranjat de nicio sumă pentru nicio amendă...
*

Nu toata lumea merge cu masina doar ca sa se plimbe pana la Carfur & retur.
Te sfatuiesc sa iti faci o firma de transport (marfa, coletarie, persoane etc) pe rute inter-orasenesti si mai vorbim dupa 6 luni despre cum inteleg aceleasi autoritati sa creeze si sa mentina conditiile unui trafic sigur si adecvat anului 2009.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
IsNa
post 23 Oct 2009, 10:16
Post #56

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(adilehanceanu @ 23 Oct 2009, 09:50)
aditab și andu911aplauze.gif
*

QUOTE(MadHawk1 @ 23 Oct 2009, 11:42)
+1
*

+2

E cea mai cretina logica sa spui ca conduci ca descreieratu' pt. ca e proasta infrastructura.
Tocmai de aia ar trebui sa conduci mai prudent si mai pototlit. Pe astfel de drumuri graba nu poate duce decat la accidente, si asa ajungem sa avem pe departe cea mai mare mortalitate pe sosele din Europa.

Sunt si alte tari unde sunt distante mari si drumuri inguste si intortocheate, tarile Scandinave, de exemplu, si mai sunt si scoperite de gheata 6 luni pe an, dar ei nu se omoara ca turbatii intre ei pe drumuri.
Daca omul are ceva logica in cap intelege ca la o situatie de pericol raspunzi gu prudenta nu te arunci ca berbecul lasand totul in voia hazardului.
Dar pe noi cam asta ne caracterizeaza cel mai bine ca tip de sofer: BERBECUL.

This post has been edited by IsNa: 23 Oct 2009, 10:18

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
DrK
post 23 Oct 2009, 11:56
Post #57

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

QUOTE(Squirrel @ 23 Oct 2009, 08:41)
Pentru cei care se plâng de infrastructură:
Radu Berceanu: Protestele in strada, singura sansa pentru constructia de autostrazi
QUOTE("Radu Berceanu")
Încerc sa obtin bani de la Guvern, dar am nevoie si de ajutorul vostru. Ca, daca ies în strada 20.000 de oameni, li se da ceea ce cer. Acum, evident, ca nu o sa iasa 10.000 de soferi în strada sa ceara autostrazi, dar daca opinia publica ar pune presiune, poate am obtine mai multi bani

*

hehe... In fiecare zi ies soferii in strada.. chiar mai mult de 10 mii de

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Laurentziu83
post 23 Oct 2009, 14:12
Post #58

Membru autentic

QUOTE(CGDBZ @ 23 Oct 2009, 10:44)
Am trecut granita si am ramas uimit de drumurile lor , autostrazi peste tot , tot sa circuli fara sa depasesti limita de viteza , parcari la tot pasul , aveam un salariu ca muncitor necalificat cam cum are un director la noi , habarnaveam cat e o amenda findca nu aveam nici un motiv sa incalc legea , nu trebuia sa caut o jumatate de ora un loc de parcare , drumurile lungi erau o placere , intrai pe autostrada , fixai pilotul automat pe 130 km/h si mai franai la destinatie pe cand si la noi astfel de conditii ?La noi numai amenzi usturatoare , taxe si impozite , atat.Omul este doar o statistica. Democratie ? Mare pacaleala .
*

ASTA VOIAM SA ZIC. smile.gif

Eu merg cu 120-140 tocmai pentru ca n-am autostrazi, dar platesc taxe si accize ca si cum as avea. Si nu conduc asa de ieri de azi, ci de vreo 3-4 ani, fara incidente, asta pentru ca stiu sa-mi adaptez viteza la conditiile de trafic, dovada si placutele de frana pe care le schimb la cca 45-50 de mii de km, in timp ce alti soferi "corecti" nu ajung cu ele la 30 de mii.
Sa nu-mi poarte nimeni de grija de amenzile de care sunt pasibil, recunosc, am 2 puncte pentru ca am mers cu 73 pe limita de 60 si in dreapta aveam laptop-ul cu care calibram instalatia de gpl, dar in rest nu mai am alte probleme.
In afara tarii, in vest, am mers lejer cu 130-140 pe autostrazi pentru ca mergeam linistit si parcurgeam distante mari asa. In afara tarii, dar in est, mergeam cu 90-100, pe alocuri 120-130, pentru ca nu imi permitea starea drumului, dar si daca sunt prins de politie scap cu echivalentul a 10-20 de lei spaga si gata.
Cine se simte deranjat de faptul ca l-am depasit cu 140 cand el mergea cu 90, sa-i fie de bine, intrucat eu nu dau flash-uri cand depasesc, ma bag in depasire si gata.
Pe mine nu ma deranjeaza cineva cand ma depaseste cu 180, e problema lui si, dupa parerea mea, a te simti deranjat atunci cand te depaseste cineva, e doar o chestiune de frustrare.

Pe de alta parte, nu vad cum marirea amenzilor va rezolva cu ceva problema infrastructurii. Cine avea nevoie sa mearga mult va merge la fel ca si pana acum, eventual va adauga o statie CB la detectorul de radar si la GPS si va scapa cu 0 amenzi.

This post has been edited by Laurentziu83: 23 Oct 2009, 14:14

--------------------
. . .
+
Sp!ke
post 23 Oct 2009, 14:41
Post #59

Membru dreptaci

Laurentiule... las-o balta... n-are rost sa mai mai vii cu argumente pentru ca toate sunt impotriva ta.

--------------------
+
andu911
post 23 Oct 2009, 14:49
Post #60

Membru autentic

Amenzi nu inseamna numai radare

--------------------
- - -
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 04:07
Dacia