Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
![]() ![]() |
Clio 3 Estate (facelift) 1.4 Dynamique, 2009
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Da hellcat, e exact asa cum spui tu, cand am fost la dealer ridicau toti din umeri... si consilierul de vanzari si inginerul din service, nu li se mai intamplase asta... dar cati se uita sub o masina noua sa vada daca e completa !!!???
Duyu, uitasem de clipul asta cu garajul pentru "new baby" al familiei... merci mult pentru link, am gasit si alte clipuri interesante cu noul clio 3 facelift !!! Uffffffff, de maine ma duc la servici... ce bine a fost in concediu ... Va doresc o saptamana cat mai linistita tuturor. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
La fel si tie!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Ce jucarii misto ai in zona volanului
![]() Ce gume ai pe ea? GOODYEAR GT2 sau 3 ? |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
adiblu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 15 January 07 From: Slatina ![]() |
Merci pentru urari, anvelopele sunt Goodyear NCT 5.
Masinuta a ajuns la 1100km. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Multi inainte!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
adiblu |
![]()
|
Merci mult, tu cand revii pe aici ?
|
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 Aug 2009, 12:15) Cate plastice sunt identice cu alea de Logan? Am vazut unu in showroom versiunea cea mai ieftina si nu mai avea nimic moale pe el, iar finisajele erau la pamant. Nu am vazut versiune superioara inca, si din cauza asta intreb. Ai dreptate, am vazut un Authentique la Serus si interiorul este deplorabil, mai ales ca materiale folosite. Si pe mine m-a socat. Dar in echiparea Dynamique cel putin, diferenta este enorma (in bine). |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
danpirvulescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 15 September 09 ![]() |
Salutare.
Astept si eu in octombrie un Estate 1.5 Dci de 85 HP, si am o intrebare(pe care trebuia sa mi-o pun inainte de a da avansul). Ce este fileu retinere bagaje? Eu am crezut ca este plasa care vine in spatele banchetelor, pentru a-l putea umple pana la plafon, dar uitandu-ma in brosura de accesorii renault nu am vazut asa ceva pentru Clio Estate. Lumineaza-ma pe mine pe ce am dat 100euro. |
--------------------
Renault
Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
2009
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Reusita masinuta, sa o stapanesti sanatos. Vad ca se lucreaza mai mult la design in ultima vreme...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Care-i legatura intre fileu retinere bagaje si plasa plic?...eu zic ca niciuna.
Ai dat 100 de euro exact pe ce vrei tu, pe acel fileu care se monteaza in partea superioara a banchetei. La megane estate era chiar in lista de optionale. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 15 Sep 2009, 12:56) Aia costa 35 Euro. Eu am dat 84 EURO+tva. si se numeste Fileu retinere bagaje cod FIRBAG QUOTE(hellcat @ 15 Sep 2009, 13:01) Care-i legatura intre fileu retinere bagaje si plasa plic?...eu zic ca niciuna. Ai dat 100 de euro exact pe ce vrei tu, pe acel fileu care se monteaza in partea superioara a banchetei. La megane estate era chiar in lista de optionale. Si aici este in lista de optionale, dar in lista de accesorii nu am gasit decat pentru Megan , Modus... dau nu si pentru Clio. Sper sa nu fie o plasa din aia elastica. Mai am una la motor si care m-a costat doar vre-o 6 Euro. Oricum i-l astept pe adiblu sa ne lamureasca ![]() This post has been edited by danpirvulescu: 15 Sep 2009, 13:27 |
--------------------
Renault
2009
|
|
hellcat |
![]()
|
Ce plasa elastica la motor de 6 euro?!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
poate a vrut sa spuna motocileta ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiblu |
![]()
|
Danpirvulescu, este vorba exact de plasa care vine in spatele banchetei sau a scaunelor fata, pentru a-l putea umple pana la plafon. Este de aceeasi culoare cu plafonul adica este deschisa la culoare, pare destul de rezistenta si nu este elastica.
La mine a costat 84euro+tva... mi se pare foarte mult, mai ales ca eu nu cred sa o folosesc vreodata, dar asta e... facea parte din dotarile optionale bagate pe gat de dealer. Ovidiu, multumesc pentru urari. |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Da, e vorba de o plasa pentru motocicleta, dar care o pot folosi si in portbagaj daca am de ce sa o prind
![]() 15 Sep 2009, 14:13: QUOTE(adiblu @ 15 Sep 2009, 13:57) Danpirvulescu, este vorba exact de plasa care vine in spatele banchetei sau a scaunelor fata, pentru a-l putea umple pana la plafon. Este de aceeasi culoare cu plafonul adica este deschisa la culoare, pare destul de rezistenta si nu este elastica. La mine a costat 84euro+tva... mi se pare foarte mult, mai ales ca eu nu cred sa o folosesc vreodata, dar asta e... facea parte din dotarile optionale bagate pe gat de dealer. Ovidiu, multumesc pentru urari. Merci mult. Sa sti ca s-ar putea sa-ti fie utila. Eu am folosit-o la un prieten cand am plecat superincarcati. Si mie mi s-a parut scumpa dar am comandat-o deoarece ma gandeam ca daca nu este in configuratie nu exista nici prinderi. P.S. Daca o sa vezi un Estate alb cu numar de Bucuresti prin Slatina s-ar putea sa fiu eu ![]() This post has been edited by danpirvulescu: 15 Sep 2009, 14:13 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Ok, sa ma uit dupa un estate alb din octombrie incolo, pana acum nu am vazut decat unul negru si asta prin concediu cand ma plimbam prin tara... cred ca sunt mai rare decat rolls royce, si ferrari, ca din astea am vazut mai multe....
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Si nici nu cred ca o sa vezi prea multe. Inca la romani break-ul este asociat cu a duce cartofi sa-i vinzi in piata, plus ca sa dai 13-14000 Euro pe un Renault clasa mica, mai bine cumpara un benveu din jermania bun bunut.
This post has been edited by danpirvulescu: 15 Sep 2009, 20:00 |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Pana cand o sa mai postez eu pareri despre masinuta, cine e interesat de clio 3 estate poate intra pe adresele de mai jos:
http://www.forum-auto.com/marques/renault/sujet5854-70.htm http://news.caradisiac.com/Renault-Clio-Es...ratif-video-326 http://212.37.193.122/accessoiresnouvelleclio/ cunoasterea limbii franceze constituie un avantaj... This post has been edited by adiblu: 16 Sep 2009, 20:44 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Gata mi-a venit masinutza.
![]() |
--------------------
Renault
2009
|
|
adiblu |
![]()
|
Sa o stapanesti sanatos !!!
Te asteptam cu un jurnal de bord cu impresii "la cald" si mai tarziu dupa ce mai faci ceva km cu alte impresii "la rece". Si cu poze ! |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
danpirvulescu |
![]()
|
Merci de urari.
Primele impresii sunt bune, dar am facut doar 50 km. I-mi place cuplu, cand am urcat borduri, nici nu s-au simtit. Am resetat dimineata calculatorul si pana la servici, in traficul Bucurestean de dimineata mi-a calculat o medie de 6.8 l/100 km. Nu e ceva relevant dar mi s-a parut OK. Eu am 1.5 dci-ul de 85 CP. I-mi place volanul mic sport care se misca super cu directia asistata. I-mi plac si manetutele de lumina/stergatoare ca sunt mici si au cursa scurta. Schimbatorul iar mi-a facut o impresie buna. Mai multe impresii dupa ce trec de 1500 KM si pot sa turez si eu motorul ![]() This post has been edited by danpirvulescu: 25 Sep 2009, 07:25 |
--------------------
Renault
2009
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Se scrie imi nu i-mi.
This post has been edited by AIX: 25 Sep 2009, 10:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
adiblu |
![]()
|
Off, mai AIX si eu am uneori problema asta..., am fost fraier si am facut politehnica in loc sa urmez cursurile facultatii de litere...
Macar la final puteai sa-i urezi si tu ceva de bine ca si-a luat omul masina noua... |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@adiblu: S-o stapanesti sanatos
![]() Legat de huse: Ai grija de care-ti pui, sa aiba loc prevazut pentru airbagurile laterale (daca ai; daca nu, ignora ce-am zis). Legat de plasa: "fileul" e plasa care continua bancheta spate pana in plafon si are rolul de a retine bagajele sau cainele in portbagaj, sa nu vina buluc in fata la o frana mai hotarata, iar "plasa plic" e cea care se prinde in 4 puncte in portbagaj, paralel (dar nu neaparat) cu podeaua acestuia, si serveste retinerii obiectelor marunte ca sa zornaie. Utile amandoua, in felul lor. Ti-as mai recomanda sa-ti iei ASA CEVA, respectiv folie protectoare pentru bara spate, sa n-o zgarii cand incarci/descarci portbagajul (in poza, rosu marcheaza locul unde se aplica folia, nu culoarea foliei; folia e transparenta) si presuri de cauciuc. In rest, benzina si apa de parbriz ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
adiblu |
![]()
|
Merci pentru urari, iti doresc si tie multe zeci de mii de km fara probleme. Faina masina A3-ul ... l-am admirat intotdeauna, e combinatia perfecta intre sportivitate, spirit practic si estetica... la egalitate cu SEAT LEON.
In legatura cu husele: mi-au venit acum 3zile husele comandate pe huse.ro . Nu am avut timp sa le montez decat pe cele din fata. Sunt confectionate special conform specificatiilor masinii si nu deranjeaja airbag-urile laterale fata. O sa pun niste poze in curand. In legatura cu fileul: stiu ce este pentru ca il am in portbagaj si ca idee, sa stiti ca exista posibilitatea montarii si in spatele scaunelor fata, astfel avand posibilitatea folosirii acestei masini ca si autoutilitara cu 2 locuri ![]() In legatura cu asa ceva: e o idee excelenta, cred ca o sa o pun in practica in curand impreuna cu protectiile de praguri. In legatura cu presurile de cauciuc, am deja in masina originale de clio 3 cumparate de la dealer in ziua cand am ridicat masina si urmeaza o tavita pentru portbagaj. Va doresc un weekend placut tuturor! ... si niste poze de la distanta ... Attached thumbnail(s) DSC07121.JPG ( Size: 431.72k ) Number of downloads: 1280 DSC07119.JPG ( Size: 85.44k ) Number of downloads: 1377 DSC07095.JPG ( Size: 396.56k ) Number of downloads: 1386 DSC07120.JPG ( Size: 888.64k ) Number of downloads: 1385 |
--------------------
Renault
Clio 3 Estate 1,4
Dynamique 2009
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@adiblu: Stiu ca stii, da' explicatia aia nu era pentru tine. Pur si simplu mi-a fost prea lene sa mai caut cine a zis si sa fac "@..." asa ca...
![]() Vezi ca si tavite de plastic gasesti pe eBay si originale, si original-like si din cate am vazut, preturile-s chiar bune. Era sa uit, din nou: stii ce sa-ti mai iei? Neaparat: 8 shoricei de-aia (sau cum le-oi fi zicand tu) cu care sa prinzi capacele de janta, cate 2/roata. Benzi de-alea de plastic care se trag si se taie excesul. Functioneaza si ca un fel de antifurt, fiindca majoritatea hotilor is lenesi ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bwwlan, la tavite de portbagaj stam foarte bine pe forum, avem oferta destul de buna la pret si calitate.
![]() adi, multi mai sunteti in parcarea aia ![]() La cati km ai ajuns? This post has been edited by St: 26 Sep 2009, 07:13 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:46 |