SIX O'Clock Meeting -Bucuresti -intalnirea zilnica, de pedalat sau bruma de miscare pe bicicleta !
![]() ![]() ![]() |
SIX O'Clock Meeting -Bucuresti -intalnirea zilnica, de pedalat sau bruma de miscare pe bicicleta !
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Atasez o mica selectie dintre fotografiile facute la intalniri in padurile Baneasa, Cernica, Russe-Bulgaria, palat Ghica si Mogosoaia, Branesti, Balaceanca, Mihailesti, Comana !
This post has been edited by Axe: 1 Aug 2009, 07:56 Attached thumbnail(s) baneasa.jpg ( Size: 159.88k ) Number of downloads: 1144 CC_al_PCR.JPG ( Size: 117.75k ) Number of downloads: 1165 cernica.jpg ( Size: 394.01k ) Number of downloads: 1097 la_baneasa.jpg ( Size: 150.71k ) Number of downloads: 1062 la_fantana_arhitectura.JPG ( Size: 272.14k ) Number of downloads: 1044 la_o_BR.jpg ( Size: 185.42k ) Number of downloads: 243 la_zoo.JPG ( Size: 221.08k ) Number of downloads: 243 palat_mogosoaia.JPG ( Size: 116.69k ) Number of downloads: 198 palatul_ghica.JPG ( Size: 172.2k ) Number of downloads: 202 Russe_bulgaria.JPG ( Size: 311.55k ) Number of downloads: 201 spre_balaceanca.JPG ( Size: 102.55k ) Number of downloads: 180 vis_a_vis_de_locul_intalnire.jpg ( Size: 339.7k ) Number of downloads: 220 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
Frumoasa si de apreciat aceasta initiativa!!!
|
--------------------
Reanault
Megane 2
2006/ Lux Privilege
- B-42-XXX Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
Axe |
![]()
|
Multumesc Arpad, recunosc de la idee la practica totul imi apartine ! Modest nu ?
![]() Daca esti din Bucuresti te asteptam si pe tine ![]() This post has been edited by Axe: 1 Aug 2009, 18:48 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Axe @ 31 Jul 2009, 08:48) [..]-Am tot studiat problema si se pare ca ora 18:00 este potrivita pentru marea majoritate. Este deci ora la care cu putin efort pot ajunge la un mic antrenament toti cei care vor sa-si miste funduletul dupa o zi de munca mai mult sau mai putin stresanta [..] Asta cu ora 18:00 mi se pare cam..ciudata; pai cam toata lumea din mediul privat lucreaza 9-18. Cam greu sa mai si ajunga acolo la 18 fix.. |
--------------------
.
.
.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
asta asa e,si eu ies,dar pe la 19:30- 20:00,cand se mai si raceste un pic..oricum am constatat cu placere ca nu suntem singurii nebuni,sunt o gramada de rolleri si biciclisti pe la 22:00 pe strazile patriei
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
Asa este unora le este greu sau imposibil sa ajunga, mai avem cazuri dar avem telefoane si daca de ex iesi la ora 18.30 suni si intrebi pe unde suntem, ne vedem mai tarziu
![]() ![]() Va asteptam pe toti indiferent de pregatire sau tipul de bicicleta. Daca celor cu Mtb-uri le arde de off-road, grupul de cursieristi continua pe sosea pt ca mai apoi sa ne regasim si sa venim la locul de intalnire ! Important este sa ne miscam zilnic, organizat ! This post has been edited by Axe: 3 Aug 2009, 13:16 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
As fi vrut si eu sa ies cu voi ca de cand si-a reparat vizaviul vaca s-a ajuns si nu mai pedaleaza, doar ca imi este cam greu la ora aia... eu lucrez de noapte, intru la 21:30 si deci nu prea imi ramane prea mult timp de iesit de la 18:00. Oricum, sa va simteti bine, ma bucur pentru voi, dar mai printre dintii scrasnind asa...
![]() Have phun! |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Axe |
![]()
|
Azi l-am intalnit pe primarul sect 4, Dl. Piedone care a avut amabilitatea sa faca o fotografie cu noi
![]() ![]() Attached thumbnail(s) six_cu_piedone__2_.jpg ( Size: 205.04k ) Number of downloads: 250 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutari bikeri,
Intamplator mi-am adus si eu aminte de bicicleta mea, care pe vremea cand am cumpart-o era ceva ma scumpa decat masina ( ![]() |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
Axe |
![]()
|
Pentru sambata, pregatim "o mica provocare" : un drum pana la Constanta, cu plecare la ora 8 si intoarcere seara cu trenul. Sigur este o tura pentru avansati dar daca sunt doritori va ofer detalii
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Ieri am facut o tura pana la Palatul Mogosoaia :
Attached thumbnail(s) 05082009582.jpg ( Size: 141.32k ) Number of downloads: 244 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
ooooooooooo super, prin pitesti nu e nimeni????
This post has been edited by alin007: 6 Aug 2009, 12:32 |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
Axe |
![]()
|
Azi la ora 18 la fantana pt o tura la gradina zoologica, padurea Baneasa
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
care fantana?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Axe |
![]()
|
La fantana de la arhitectura, am scris in primul post, imi pare rau ca nu am vazut mai devreme intrebarea ta si acum probabil e cam tarziu sa mai ajungi. Nu-i nimic, te asteptam zilnic L-V la ora 18
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Azi s-a mers pana la Mihailesti, total cam 45km !
Attached thumbnail(s) dsc05068f.jpg ( Size: 439.21k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Magnumutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Foarte tare, dar sper ca data viitoare sa fie ceva mai racoare
![]() This post has been edited by Magnumutz: 27 Aug 2009, 20:32 |
--------------------
N/A
N/A
N/A
- N/A
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
La intoarcere era deja bine, pentru cine nu a fost, azi s-a mers la ZOO !
![]() Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 90.69k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
O intalnire de socializare cu mici si bere la Snagov, mai facem si d'astea
![]() ![]() Attached thumbnail(s) intalnire_amatori_2009__5_.jpg ( Size: 486.07k ) Number of downloads: 141 intalnire_amatori__2_.jpg ( Size: 270.65k ) Number of downloads: 117 intalnire_amatori__4_.jpg ( Size: 286.89k ) Number of downloads: 126 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Duminica am luat-o tiptil spre Russe, a fost o plibare super, vreme racoroasa optima de biciclit !
![]() Pentru vineri la ora 18, cine doreste sa vina la Ziua Bicicletei - "ZB", este invitat in fata TNB(Teatrul National) pentru o plimbare scurta prin centrul capitalei ! |
--------------------
Renault
Megane
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
ce aiurea ca la 18 ies de la munca, iar in uichend plec la tara
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Axe |
![]()
|
In legatura cu ora de incepere a ZB(Ziua Bicicletei) mai multa lume si-a manifestat dorinta sa fie ceva mai tarziu. Saptamana aceasta a fost prea tarziu sa modificam ora dar la intalnirea de vineri vom supune la vot si probabil vom desfasura activitatea la ora 19, 19.30 sau chiar 20, ramane de vazut !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
ar fi perfect :X
![]() This post has been edited by zeu_4u_sweety: 17 Sep 2009, 09:45 |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Axe |
![]()
|
Prima editie s-a desfasurat ieri, participare numeroasa, multumim celor ce ne-au ajutat cu promovarea si mai ales cu participarea !;)
Aveti aici poze si filmulete : http://fisierulmeu.ro/54299KI7OO7D/Ziua-bi...part-1-rar.html http://fisierulmeu.ro/547V2LW6ET1A/Ziua-bi...part-2-rar.html 19 Sep 2009, 18:15: Ziua bicicletei este o tura usoara in care se merge in coloana cate unul pe prima banda(langa bordura), respectand regulile de circulatie si restul participantilor la trafic. Se deosebeste clar de turele organizate, antrenamente sau concursuri si se defineste ca o deplasare cu viteza redusa(max 15km/h), la care pot participa chiar si copiii insotiti de parinti/rude, nu necesita antrenament specific. Deplasarea se va face preponderent pe carosabil si doar in cazurile in care aceasta nu este posibila se apeleaza la trotuare. Ce vrem sa aratam prin asta ?! Vrem sa constientizam soferii ca existam, sa aratam ca oricine se poate deplasa pe bicicleta in oras lasand masina acasa, sa fortam autoritatile sa ofere conditii biciclistilor(piste pe carosabil, nu rusinea asta de piste pe trotuare) si nu in ultimul rand sa contribuim la imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor. Ziua de desfasurare va fi vineri pt ca de obicei se lucreaza mai putin si sansele sa adunam cat mai multa lume sunt mai mari. Sambata/duminica nu se poate pt ca se suprapune cu turele organizate. Nu agream si vom incerca sa nu toleram biciclistii teribilisti care merg pe-o roata, fac depasiri, se comporta necivilizat si vor sa arate ca sunt l'ombelico del mondo. Ne vedem deci in fiecare vineri la ora 19 pe trotuarul din fata Teatrului National (Intercontinental) pentru stabilirea traseului ! This post has been edited by Axe: 19 Sep 2009, 17:15 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
AVEM O LOCATIE NOUA, VA ASTEPTAM CHIAR DE AZI LA ORA 18.
Rog un moderator daca este posibil sa modifice datele din primul post cu textul urmator si multumesc anticipat : "-Am tot studiat problema si se pare ca ora 18:00 este potrivita pentru marea majoritate. Este deci ora la care cu putin efort pot ajunge la un mic antrenament toti cei care vor sa-si miste funduletul dupa o zi de munca mai mult sau mai putin stresanta. -Ma adresez mai ales incepatorilor si celor care nu au o conditie fizica prea buna dar vor sa faca ceva in sensul asta. Am zis "intalnirea zilnica" pt ca fiecare sa stie ca are un loc si o ora unde poate gasi companioni pentru o pedala, nu-i obligatoriu, evident, sa vina in fiecare zi ! -Ca desfasurare, vom stabili de fiecare data traseul la locul de intalnire. -Poate asa unii dintre cei care acum nici nu viseaza la ture mai lungi vor putea in timp scurt sa participe sambata si duminica la ture mai serioase, satisfactie garantata ! ***Locul de intalnire este in fata MAGAZINULUI UNIREA de LUNI-VINERI (aprox. in fata mcdonalds)" This post has been edited by Axe: 22 Jul 2010, 08:43 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma bate gandul sa vin si eu sa dau o pedala cu voi in grup asa mai organizat... un nr de tel ceva ca nu prea am cum sa ajung fix la 18.00 acolo...
Mercic anticipat... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Axe |
![]()
|
Te asteptam chiar azi cu conditia sa nu ploua
![]() Cine doreste geaca de ploaie, sa vina cu 20ron, stiu eu de unde se cumpara ![]() Locul de intalnire Magazinul Unirea in fata la Mc. - ora 18, la 18.15-plecarea This post has been edited by Axe: 27 Jul 2010, 08:54 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Activitatile si-au reluat cursul, ziua s-a lungit, ora s-a dat inapoi, se anunta 20grd. azi, soare, uscat, asteptam pe oricine la o vanzoleala scurta !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cred si eu. Cu banii facuti de pe afacerea cu "Yahoo, Google, Bing si Microsoft", normal ca ai timp de plimbat cu bicicleta.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:52 |