SIX O'Clock Meeting -Bucuresti -intalnirea zilnica, de pedalat sau bruma de miscare pe bicicleta !
![]() ![]() ![]() |
SIX O'Clock Meeting -Bucuresti -intalnirea zilnica, de pedalat sau bruma de miscare pe bicicleta !
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
...mmmm, ma gandeam asaaa, cine stie prin ce imprejurare doriti sa veniti azi la o pedala scurta urmata de-o bere la bodega !!!?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Axe, sunt 32 de posturi in acest topic (cu tot cu al meu) din care tu ai scris 20. Eu cand ti-am spus ca ar trebui sa-ti deschizi blog, te-ai suparat.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Axe |
![]()
|
Nu cred ca eu gresesc ca incit lumea la miscare, mai curand gresesc cei care nu se gandesc la asa ceva !
![]() Ba mai mult, iata, sunt unii care ma ironizeaza, ie mejto asa, ai o bila alba ! ![]() This post has been edited by Axe: 7 Jul 2011, 16:25 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Zipy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 ![]() |
Eu sunt din Zimnicea...saptamana viitoare am programata o plecare pana in bucuresti cu bicicleta....am de gand sa plec pe la 5 jumate, deci sa zicem ca ajung pe la un 1. O sa dorm acolo, asa ca daca ma simt in forma...as putea sa vin si eu...cam pe miercuri.
|
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
Axe |
![]()
|
Te asteptam, in ziua in care te prezinti, da-mi un PM
![]() Mai avem locuri libere.... |
--------------------
Renault
Megane
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
pe unde ne intalnim si la ce ora si in ce zile?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Axe |
![]()
|
Pe orice topic de pe orice forum gasesti datele problemei in primul post, te asteptam
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre axe voi cum stabiliti traseul fiecarei zile? nu anuntati din timp directia? ca poate se mai alature lume pe parcurs...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Axe |
![]()
|
De obicei stabilim la intalnire directia.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
Axe |
![]()
|
Sa stiti ca turele inca se tin dupa programul anuntat chiar daca aici nu s-a mai scris numic de muuuulta vreme
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:10 |