bancheta contrafacuta, bancheta facuta "pe vapor"
![]() ![]() ![]() |
bancheta contrafacuta, bancheta facuta "pe vapor"
gafytz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 3 March 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2004, hatchback. 1.5 dcI, 80 sau 85 cai
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E coupe sau in 5 usi?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
A mai fost o discutie mai demult pe forum. Masina este achizitionata SH de afara. Mai mult ca sigur masina a fost omologata pentru 2 locuri si nu pentru 5. Verifica asta, pentru ca altfel vei avea probleme la RAR.
Din cate imi aduc aminte, cazul despre care s-a mai discutat, a fost o masina folosita doar pentru posta sau nu mai stiu sigur. Cauta si tu mai mult pe forum, poate mai gasesti discutia. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
gafytz |
![]()
|
da, e autoutilitara pe 2 locuri, adusa in RO la 48.000 km, si cumparata de mine acum la 66.000 km.
![]() am fost la rar, e inmatriculata pe numele meu ca autoutilitara, doar ca asigurarile, rovigneta & etc ma costa cam dublu. am vorbit la rar, sa o trec pe autoturism, si e ok, se paote doar ca imi trebuie centuri de siguranta. am fost la reno[metoda easy dar costisitoare] si mi'au zis un pret care mi se pare incredibil de extraordinar de mare: aprox 4500 ron [45 de bastoane] doar pentru centuri de siguranta + manopera. asadar si prin urmare incep sa caut pe al dezemembrari, doar ca e cam greu de gasit. am gasit undeva tot pe forum aici cineva care a dezmembrat si a vandut un megane2 hatch, si a dat bancheta + scaune + centuri cu 350 euro. am gasit la un dezmembrari, bej pe piele, vanduse cik cu 250 euro bancheta cu centuri. exista sperante. daca cunoasteti, sau aveti idee de careva sa se potriveasca, please help. ![]() |
--------------------
renault
megane
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
In acest caz.. mult succes la cautari.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.253 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
din cite stiu- vad ca esti din bucuresti- de ce nu cauti ca sint multe ateliere de dezmembrari pe linga buc.tre sa gasesti ceva.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
gafytz |
![]()
|
eu = stud in buc.
masina = mama in iasi :-L tot caut pe forum dar nu gasesc topicul. dezmembrarile reman marea mea sansa. |
--------------------
renault
megane
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Cuvintele cheie pentru cautare sunt "megane societe", cu tot cu ghilimele.
http://www.reno.ro/index.php?act=Search&CO...=megane+societe |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
la 300 euro sunt banchete originale vreo 5 modele de tapiterii doar ca sunt la baia mare iar cu centurile e simplu eu mi-am pus de opel vectra cred au fost 25 ron la dezmembrari
|
--------------------
renault
megane 2
2009 1.5dci 106cp
- MM 01 M A C 01 M A C
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
La cate megane sunt in romania(chiar daca majoritatea sedan) nu pot sa cred ca nu vei gasi bancheta de hatch+centuri la dezmembrari, probabil ca lunar daca nu saptamanal ajunge macar unul pe butuci! Totul e sa cauti tu, nu te lasa in baza anuntului tau, anunturile se dau de cei care vand iar cei care cumpara ii contacteaza...mai rar ai sa vezi tranzactie finalizata prin anunt dat de cumparator si contactat de vanzator!
Later edit: ia incerca aici(bagi la cautare marca si modelul si apar 26 pagini de anunturi pentru megane) http://www.dezmembrarimasini.ro/cauta-piese/ This post has been edited by papa_mulo: 25 Apr 2009, 12:01 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
gafytz |
![]()
|
stiu ca trebuie sa caut, si asta si fac. am gasit pana acum in bucuresti una bej de piele.
acest topic l'am deschis pentru a afla eventualele modele care sa se ptriveasca. |
--------------------
renault
megane
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok, bafta!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
gafytz |
![]()
|
350, 400, 450 euroi, cam pe aici se invarte. am gasit in principiu.acum sa vad ce fac cu finantele.
|
--------------------
renault
megane
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Intereseaza-te de reomologarea RAR. Daca ai niste raspunsuri clare despre asta te rog tine-ne si pe noi la curent.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
gafytz |
![]()
|
initial am dat telefon la rar. si a urmat acest traseu: rar iasi - bras reno iasi - reno romania bucuresti - rar bucuresti - rar iasi. adik fiecare m'a trimis la fiecare, ca in cele din urma, rar iasi sa imi spuna ca nu trebuie nimic.
![]() sapt asta ma duc sa imi cumpar in prima faza doar centurile, ca totusi bancheta aia contrafacuta e destul de comoda, iar eu in calitate de sofer nu voi sta niciodata in spate. ma intereseaza intai omologarea, sa vad acolo certif meu de inmatriculare ca scrie pe el autoturism cu 5 locuri. masina merge super, e perfecta la motor si parca nu as vrea sa ma despart de ea. ce nu stiu, e cat costa aceasta omologare. promit sa revin cu noutati pe masura ce rezolv ceva. This post has been edited by gafytz: 26 Apr 2009, 13:49 |
--------------------
renault
megane
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ti-am lansat provocarea de a ne spune experienta ta cu cei da la RAR, pentru ca poti fi un deschizator de drumuri pentru multi altii. Poti ajuta cu experienta ta pe multi care au masinile ca utilitare la origini. Ma refer la Kangoo, Megane, Clio si Astra.
Mi se pare aiurea sa fii obligat sa ai o factura de prestari servicii de la dealer cu piese noi de origine. Poate poti sa-i faci o omologare individuala. Mai insista la cei de la RAR, ca trebuie sa existe o solutie. |
--------------------
Renault
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
cum ar fi sa te sui intr-o masina cu centuri de siguranta cumparate de la dezmembrari si sa ai un accident? eu nu m-as simti confortabil sa stiu ca in cazul unui accident trebuie sa ma ajute o piesa luata la mana a doua si care, probabil, a mai trecut o data printr-un accident...
Ai nevoie de un taxi. Il vezi, mergi la masina si pe geam vezi un sticker: "Atentie! Aceasta masina are elemente de siguranta achizitionate din dezmembrari auto". ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Bhal, ai bagat un post fara rost...ceva de genul "hai sa ma bag si eu in seama cu teoria chibritului ca o informatie utila nu am sa ii dau omului"!
This post has been edited by papa_mulo: 27 Apr 2009, 10:44 |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Bhal |
![]()
|
Daca tu si "amicul" dancva nu intelegeti nimic din postul ala nu este problema mea. informatia este utila, trebuie sa o si intelegi.
LE: si putin mai legal aici ai originalul. urmareste modificarile de rigoare. gafytz: ai un user pe forum care te poate ajuta mai mult decat noi, marian-j. iti poate explica ce vrea rar-ul de la tine. This post has been edited by Bhal: 27 Apr 2009, 13:02 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Pi cam ce era de inteles din raspunsul tau? Ca nu cunosti faptul ca o centura pretensionata pirotehnic care a trecut printr-un accident in care a fost "folosita" se arunca pt ca nu mai ai ce face cu ea, in timp ce una ce nu a fost "folosita" in accidentul respectiv e la fel de buna ca centurile ce le ai si tu pe masina!
De la dealer cu 4500 Ron poate sa ia centuri oricine, omul a cerut niste sfaturi ca sa iasa mai ieftin in incercarea de a isi omologa masina pe 5 locuri! Un sfat util ai si tu in afara de ordonante de guvern si comentarii "fudule"? |
--------------------
Renault
Megane Estate
|
Bhal |
![]()
|
repet: sfatul este nu folosi elemente de siguranta la mana a doua. A treia oara nu mai repet. Daca tie nu ti se pare util sfatul asta, e alegerea ta. am incheiat comentariile, poluam topicul inutil.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
papa_mulo |
![]()
|
De acord sa ne oprim!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
valerius 54 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 February 09 ![]() |
Eu , anul trecut in dec. am omologat-o la r.a.r. , si a mea a fost cu 2 locuri .
Cand am cumparat-o avea si bancheta din spate , si omologarea a costat 600 de lei . |
--------------------
renault
megane 2 hb
2003 1,5 dci.
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
saptamana trecuta am omologat un megane 2006 a costat aproape 700ron
![]() |
--------------------
renault
megane 2
2009 1.5dci 106cp
- MM 01 M A C 01 M A C
|
|
DanCVA |
![]()
|
Si in ce a constat omologarea? Nu fiti zgarciti cu detaliile.
Ati cumparat kitul de la Renault? Sau cei de la RAR au facut constatarea, prin inspectarea vizuala, cum ca aveti niste banchete acolo in spate, care puteau fi sau nu cele originale? |
--------------------
Renault
|
|
valerius 54 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 February 09 ![]() |
Da , la mine au vazut ca are tot ce trebuie si n-au comentat nimic .
N-am cumparat nici un kit reno .... este o bancheta de reno pe care mi-a dat-o vanzatorul , care mi-a dat si accesoriile de transport marfa , pe care daca am nevoie le pot folosi . La omologare am prezentat actele frantuzesti si am cerut sa mi-o omologheze pt 5 locuri , s-au uitat sa vada daca are bancheta si centuri , si gata .... ce sa-i mai intereseze pe ei de unde le-am cumparat .Doar daca vrea cineva sa-ti bage bete in roate , te poarta pe drumuri . Succes . |
--------------------
renault
megane 2 hb
2003 1,5 dci.
|
|
DanCVA |
![]()
|
Valerius, esti cel mai bun (iu ar da best)!
![]() Multumesc de raspuns. |
--------------------
Renault
|
|
gafytz |
![]()
|
mersi de informatii. dupa 1 mai imi fac programare la RAR. deci nu e un caz unicat, ca pe mine mai mult asta ma speria.
hai sa fie cu noroc, ma duc asa cu centurile de siguranta care le'am luat azi si cu banchetele contrafacute.poate merge asa. |
--------------------
renault
megane
|
|
pitura catalin |
![]()
|
normal si legal ai nevoie de o hartie de la reprezentanta cum ca ei au montat banchete si centuri originale si omologate o factura de manopera si abia apoi poti sa incerci la rar.aici pe la noi (MM) ma cam stiu astia am omologat deja cam 20 de societe-uri iar in ultimul nu am avut nici macar banchete ce sa mai zic de centuri. sfatul meu e sa impingi ceva acolo si totul va fi ok.
|
--------------------
renault
megane 2
2009 1.5dci 106cp
- MM 01 M A C 01 M A C
|
|
pribilean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 25 September 08 From: Cluj ![]() |
Eu mi-am cumparat masina in august. megane 2.2 2006 echipare societe. Fiindu-mi frica sa nu am eu ceva probleme la RAR si nu mi-o omologheze pe 5 locuri am ramas inteles cu vanzatorul ca se ocupa el de problema asta. Tin sa precizez ca la acea vreme nu aveam nici macar bancheta spate. A venit peste 2 zile cu ea cu RAR-ul facut.
Eu zic sa incerci sa iei legatura prin cineva cu cei de acolo sa te intelegi cu ei ca se poate rezolva. Bafta. |
--------------------
Renault
Megane II.2
2006/1.5DCI
- SM-XX-BUW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:17 |