bancheta contrafacuta, bancheta facuta "pe vapor"
![]() ![]() ![]() |
bancheta contrafacuta, bancheta facuta "pe vapor"
pitura catalin |
![]()
|
||
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2009 1.5dci 106cp
- MM 01 M A C 01 M A C
|
|||
sonymusic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 April 07 ![]() |
salut catalin, as fi si eu interesat de o bancheta pentru un renault megane II din 2006 (cu centuri incluse). Gasesc pe la tine-n MM si pe la ce preturi?
Mersi, |
--------------------
Subaru
Impreza WRX STI
2005
|
|
pitura catalin |
![]()
|
![]() 01 M A C Group: Members Posts: 364 Joined: 21 April 09 From: Baia-Mare ![]() |
banchete sunt la 300 euro mai multe modele cu centurile e mai problema
|
--------------------
renault
megane 2
2009 1.5dci 106cp
- MM 01 M A C 01 M A C
|
|
sonymusic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 April 07 ![]() |
adica banchetele n-au centuri?
in banii astea e inclus si montajul banchetelor (presupun ca nu poate sa le monteze oricine in fata blocului)... |
--------------------
Subaru
Impreza WRX STI
2005
|
|
pitura catalin |
![]()
|
centurile sunt separat montate sub tapiteriile stalpilor spate.la banchete e simplu sezutul doar se clipseaza iar spatarul e prins mi se pare in 8 suruburi.eu am montat deja vreo 10 set-uri.vezi la bursa [VAND] PIESE MEGANE 2008 poate iti e mai avantajos
|
--------------------
renault
megane 2
2009 1.5dci 106cp
- MM 01 M A C 01 M A C
|
|
adi85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 6 May 09 ![]() |
gafytz, nici o veste? ai reusit sa o omologhezi?
Am si eu un clio 2 societe, sunt in stadiul in care ai fost tu cu service-ul cu 4500 ron, mie mi-au cerut 5000 ... Am scaune spate , centuri de pe un bicorp 5 usi. cum ai rezolvat mai departe? daca cei din service nu-mi dau foaia care sa ateste conformitatea centurilor si a banchetei nu prea am cum sa merg la RAR... |
--------------------
Renault
Clio 2
2004 Bicorp - 1.5 dci 65cp
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
adi85, ai incercat sa te duci la RAR si nu te-au primit?
This post has been edited by dancva: 15 May 2009, 11:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
gafytz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 3 March 09 From: Iasi ![]() |
din cauza unor probleme de sanatate nu am ajuns acasa dupa 1 mai sa ma ocup de treaba asta.
![]() offtopic: am o conjunctivita de peste 2 sapt si nu stiu ce e cu viata mea, m'au vazut vreo 3 oftalmologi doar ca sa ajunga la concluzia ca trebuie sa fac un set de analize. wow. ![]() This post has been edited by gafytz: 18 May 2009, 14:14 |
--------------------
renault
megane
2004, hatchback. 1.5 dcI, 80 sau 85 cai
|
|
nsl_iuli87 |
![]()
|
![]() retras Group: Members Posts: 230 Joined: 8 May 07 ![]() |
Dar, nu gasiti si voi vre-un prieten care sa aiba aceeasi masina ca a voastra, demontati banchetele originale le puneti pe masina in cauza, mergeti la rar si le schimbati inapoi dupa ce luati omologarea
|
--------------------
Renault
Megane II
2020
- Boooxxx
|
|
adi85 |
![]()
|
-dancva, nu am fost inca la rar... doar am sunat la ei, mi-au spus ca-mi trebuie o foaie de la service-urile autorizate RAR dealer Renault in care sa scrie ca modificarile aduse nu influenteaza parametrii normali de functionare. Ca sa-mi dea foaia aceea toate service-urile cer sa achizitionez de la ei centuri + banchete + computer airbag in total 5000 ron. Crezi ca daca merg fara foaia aceea am sanse?
-gafytz imi pare rau sa aud, insanatosire grabnica! -nsl_iuli87 , eu am deja montate pe masina banchete si centuri, in weekend o sa montez si fetele laterale, deci o sa fie "stock" ca sa zic asa... merci pt raspunsuri. |
--------------------
Renault
Clio 2
|
|
gafytz |
![]()
|
sper ca zvonurile de genul: cat costa ca masina sa aiba foaia aia ? X ron, la RAR, sa functioneze. sincer eu am sa ma duc fara foaia aia sa vad ce zic aia.
|
--------------------
renault
megane
|
|
adi85 |
![]()
|
Sa ne dai de veste daca sunt ceva progrese cu RAR-ul sa dau si eu o fuga sa incerc
![]() Bafta! This post has been edited by adi85: 21 May 2009, 07:36 |
--------------------
Renault
Clio 2
|
|
valeriu24 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci... eu am aceeasi problema, si eu am mai discutat problema cu voi pe forum. Am un coupe 2007, la fel cu bancheta facuta "pe vapor".
NUMAI DEZAVANTAJE !!! RCA mare, Impozit mare, Rovigneta mare, Casco mare...totul e la super preturi pentru o autoutilitara. In plus, daca vrei sa o reinmatriculezi pe autoturism, incepe adevarata joaca. La RAR te va costa reintregirea cam 8milioane, dar asta e partea frumoasa. Renault are un kitt special pentru transformarea vehicului societe .. adica ce ai tu "air ste"..in autoturism. Acel kit costa vreo 2500 euro, si include centurile pretensioante cu capsula pirotehnica, bancheta spate, airbagurile cortina, calculatorul de airbag, calculatorul de centuri, manerele spate. Ok, cei de la renault de la mine din zona mi-au spus ca manopera mai sare pana in aproape 1000 euro, si daca ar fi sa monteze doar centurile, ...cum ai spus tu, costa cam 45milioane, insa nu se stie cum va reactiona RAR-ul. Personal am montat 2 centuri in spate la a mea si am fost la RAR, si s-au luat de mine ca bancheta nu e originala, ca unde e foaia prin care demonstrez ca centurile au fost montate in service autorizat, ca de ce sunt numai 2 centuri si nu 3. Deci, ... e naspa tare problema. Am inmatriculat-o pe autoutilitara...si mai departe, nu stiu. E cea mai mare tzeapa. Daca ai pe cineva si vrei centuri, cauta-le la dezmembrari. Eu am luat 2 centuri de pe un renault 21, le-am scos bila aia care le blocheaza, si le-am montat singur. E relativ usor. Toata afacerea m-a scos la vreo 60 lei + munca vreo 2 dimineti. Succes. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2
2007, authentique
- Bucuresti
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.329 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Teapa a fost de cand ai luat-o.... ai luat-o pt. ca era mai ieftina decat una normala si ai crezut ca faci un spirifant romanesc.... se pare ca nu a iesit...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
valeriu24 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai, ce-i drept, da, m-a incantat pretul. dar am platit 8000 euro pentru un model 2007, diesel, cu 45mii km. Mi-a parut o afacere, dar totusi pretul la care am achizitionat-o nu e chiar chilipir. m-am gandit ca iau o masina buna, la un pret corect, pentru ca aveam de ales intre un coupe ( iar eu mi-am dorit sport ) si hatch sau sedan 2005-2006 in aceiasi bani. Ei, in fine. Numai taxa de inmatriculare m-a costat 2600 lei, pentru ca ... e autoutilitara. Sunt curios cu cat as putea s-o vand si cine mi-ar cumpara-o la macar 7000. Cred ca nimeni.
|
--------------------
Renault
2007, authentique
- Bucuresti
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
45.000 ala n-avea inca o cifra in fata?
![]() Si... "sport"... 1.5dci de 85? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai inmatriculat-o ca autoutilitara, inseamna ca ai 2 locuri pe talon si i-ai pus bancheta si centurile degeaba.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu centurile poate sa prinda mai bine cargo-ul!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.329 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(valeriu24 @ 4 Jun 2009, 14:02) Sport cu 85 de cai este numai aspectul exterior... Ai verificat la un concesionar Renault istoricul masinii?? mi se par putini si mie 45.000 km pt. o masina autoutilitara... Stiu si eu cateva cazuri aduse tot asa...versiunea Societe... dar care dupa ce au iesit de la noi de la RAR erau autoturisme cu 5 locuri in acte... insa trebuie sa cunosti si ai relatiia inainte de a trece la ei... dupa ce ai inmatriculat-o este greu si costisitor sa mai rezolvi ceva... This post has been edited by cj98czh: 4 Jun 2009, 13:36 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Confirm si eu cele spuse mai sus... am un amic care si-a cumparat anul trecut un Megane Societe si in afara de bancheta spate(spatar +sezut) originala nu are nimic altceva, respectiv centuri, manere si ce o mai trebui pe acolo. Masina a trecut de rar in Ploiesti si culmea este ca are in talon 5 locuri. In prima faza nu mi-am dat seama de toate aceste aspecte pana am vazut hayonul ridicat si mi-a sarit in ochi interioru' portbagajului care este din plastic( atat pe laterale cat si pe jos), si culmea este taiat foarte urat acest plastic la imbinarea cu spatarul banchetei (lucru care se observa doar in portbagaj.
In concluzie aveti grija la ce cumparati. Sa fi vazut ce fata a facut saracul amic ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
valeriu24 |
![]()
|
nu are airbaguri spate. is prea saraci astia cu economia lor...la renault ca sa puna airbaguri spate la o masina de 2 locuri. In schimb tot din saracie, probabil aceeasi matrita folosita cu stantza "airbag srp"...dar e gol pe interior. nu am verificat istoricul masinii, insa dupa cum arata, cred ca sunt reali kilometrii. merge bine pe macadam, nimic de reprosat. Toate aratau bine pe ea, si uzura normala pt 45mii, atat a consumabilelor cat si a interiorului. Distributia am schimbat-o eu pt prima data acum cateva zile, si mi-au confirmat ca nu se mai umblase acolo. discurile de frana sunt super ok, pedalele sunt ff putin roase, avea cauciucurile toate de acelasi tip, ( dunlop sport ), ce sa zic...uzura scaunelor, schimbatorului, volanului, sunt cam la fel cu uzura normala a unei masini de 40mii km ... ( un alt megane aflat in posesia mea are cam aceeasi uzura, achizitionat de nou )...in fine. are sau nu...e mare tzeapa. Cred ca decat s-o dau cu 5-6000 euro, mai bine ma apuc de demontat si postez anunturi cu "dezmembrez megane" ... tot ies mai bine daca il vand bucati
4 Jun 2009, 17:02: Si sincer, da aveti dreptate, aspect sport, doar atat. Dar credeti-ma ca te simti demential intr-un coupe fata de un hatch sau sedan. Usile foarte lungi, pozitia parca putin mai joasa la condus, nu stiu e foarte diferita. Masina e alba, cu oglinzi argintii, si recent am vopsit si bandourile pe alb. Am pus becuri philips cu lumina tip xenon, ... in fine, arata bine masina, chiar am observat multi posesori de megane uitandu-se lung. Pacat...mare pacat ca e asa o tzeapa This post has been edited by valeriu24: 4 Jun 2009, 17:02 |
--------------------
Renault
2007, authentique
- Bucuresti
|
|
valerius 54 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 February 09 ![]() |
Pune si tu o poza sa o vedem .
|
--------------------
renault
megane 2 hb
2003 1,5 dci.
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Eu zic sa te bucuri de masina ta asa cum e... Altii au busit-o de noua in prima zi dupa ce au ridicat-o de la dealer...
Solutii pentru RAR sunt... Poti lua provizoriu de pe alt hatch (poate ai vre-un prieten ce are asa ceva) banchetele, centurile, manerele si o omologhezi autoturism si gata. Apoi cauti mai lejer "kitul" de transformare prin dezmembrari, bursa etc. Astea au fost preturile atunci cand ai luat-o si astea sunt preturile acum "pe criza". Ala era atunci pretul pietei, asa era "trendul" Gandeste-te ca ai o masina aproape noua cu km putini, un hatch coupe. Probleme mari erau daca mai era si busita, probleme mecanice etc. Chiar nu ai motive sa nu te bucuri de ea. Bafta! |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
cj98czh |
![]()
|
Omologare nu se poate face decat cui hartie de la Renault ca acolo s-au facut schimbarile ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
valeriu24 |
![]()
|
Da. pai .. nu erau probleme, dar am busito eu si acum sunt
5 Jun 2009, 08:16: poze... This post has been edited by valeriu24: 5 Jun 2009, 08:16 Attached thumbnail(s) DSC00511.JPG ( Size: 89.72k ) Number of downloads: 671 DSC00705.JPG ( Size: 823.47k ) Number of downloads: 653 DSC00579.jpg ( Size: 73.86k ) Number of downloads: 625 DSC00625.JPG ( Size: 893.19k ) Number of downloads: 595 |
--------------------
Renault
2007, authentique
- Bucuresti
|
|
gafytz |
![]()
|
@ solidconvert: fix la fel am patit si eu.
![]() |
--------------------
renault
megane
|
|
cld |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 November 06 ![]() |
Gafytz - pana la urma ai reusit sa o inmatriculezi ca autoturism 5 locuri ?
This post has been edited by cld: 9 Jul 2009, 11:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1,5 dci 85 CP
2006, Autentique
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@valeriu24: Misto firma de la care e duba rosie de langa masina ta!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Valeriu s-a hotarat sa dea si el o teapa daca tot a luat una.
PS: CE e asa deosebit la masina asta? Cumva bacheta facuta pe vapor? This post has been edited by St: 12 Jul 2009, 11:33 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
baloi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 February 09 ![]() |
eu sunt posesorul unui megane 2 15 dci din 2003.nu a avut bancheta spate ,a avut o cutie de plastic care imbraca portbagajul pina in spatele scaunelor din fata,iar deasupra avea o jaluzea sau ceva asemanator. masina am adus-o din franta ,iar cei de acolo mi-au dat si bancheta si centuri.acasa le-am montat,foarte simplu,mai greu a fost cu demontatul cutiei,pe care de fapt am taiat-o si am imbracat doar portbagajul cuea,m am dus la rar cuea si am cerut omologare pt. autoturism 5 locuri,am platit in jur de 700ron,asta fiind anul trecut si asta a fost tot.va mai spun ca cei de la rar nutrec noxele in ci a masinii ,deoarece in ue nu se trec noxele la autoutilitare in carte,iar cei de la finante nu puteau sa-mi calculeze taxa pt. ca nu avea noxe,atunci directoarea de la finante m-a pus sa dau o declaratie pe prpria raspundere ca masina a fost utilitara in ue,cu toate ca se vedea din traducerile actelor,dar asta-i romania,si mi-a calculat taxa fara noxe ,care de fapt era la fel cu cea cu noxe trecute,in jur de 2100ron,asta fiind anul trecut.asa m-am ales cu un megane cu 121000km,la un pret super de care sunt foarte multumit, mai ales de consum.
|
--------------------
renault
megane hach 15 dci
2003 hach
- b87pee
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 21:15 |