pret renault laguna 1, care era pretul de vinzare de noua?
![]() ![]() ![]() |
pret renault laguna 1, care era pretul de vinzare de noua?
adriamm |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 11 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
vezi aici.......preturile erau in lire sterline
Attached thumbnail(s) 3.0.JPG ( Size: 101.74k ) Number of downloads: 704 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Nu inteleg nimic...
Era in jur de 25000 de franci francezi. Imparti la 7 si afli echivalentul in Euro. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
mai exact aici....in partea cea mai de jos
http://www.wisebuyers.co.uk/motoring/car-s...+%282001-07%29/ |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Vorbeam de Franta, frate strumpf. de Franta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
in Franta masinile sunt de 7 ori mai ieftine?
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
frate strumpf, noi ne dam de ceasul cenzurat sa aflam niste scoruri pe aici si tie iti arde de caterinca... bad strumpf...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
adriamm |
![]()
|
QUOTE(strumfuadi @ 5 Feb 2009, 17:03) 25000 USD a fost laguna mea in 99, luata de noua de aici, de la Mach1. Nu avea cum 3.0 sa fie 25000FF... ![]() ai putea sa-mi trimiti o copie dupa factura mai exact cu suma, doar acolo unde scrie suma nu toata factura sa nu te gindesti ca fac vreo manevra pt ca imi trebuie neaparat sa stiu pretul exact macar imi fac o idee chiar daca nu este 3000 v6 ca astia la service si la dealer renault sint varza numai au habar de asa ceva multumesc! |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Adrian am avut eu o Baccara V6 din '95 ...Este o masina superba cu gadget-uri care parca nu se mai termina ...Sistemul audio radio cas cd m-a uimit cu functie de statie ...Ce ma supara la ea era faptul ca trebuia sa "vizitez" benzinariile cam des
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
Johnny78 |
![]()
|
OOOOOOO DAAAAAAAA
V6 24v e prieten bun cu benzinaria... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
mai ales anticul V6 de 123kW...
![]() This post has been edited by strumfuadi: 6 Feb 2009, 15:46 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eh nu e chiar asa
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Johnny78 |
![]()
|
ala are un consum de rusnac in siberia...
![]() Ia gandeste-te la un consum de V6 3L cu tractiune integrala si cu bi-turbo |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
adriamm |
![]()
|
stiu si eu cit consuma intre 16 si 22 % si intre 8si 12% afara
100km/h putin sub 8 sec ,vit max 230km/h , iar pt depasiri o foloseam mai mult pe manual a3a devine turbata rau consumul mare se datoreaza (ma refer la cutia automata)si proastei etajari pt mersul in oras deoarece de ex cu 50la ora cam se joaca masina intre a2a sia3a.dc s-ar putea rescrie programul separat pt mersul in oras si pt mersul afara sa-l poti pune S ar fi beton cred dar deviem de la subiect pe mine ma intereseaza pretul masini de noua |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
@adriamm - daca vrei sa afli pretul de catalog , te duci la un broker de asigurari si-l rogi sa-ti spuna valoarea masinii de noua . daca sunt secretosi si stramba din nas(desi nu au de ce-poate doar din cauza timpului pierdut) soliciti sa-ti calculeze un CASCO ptr masina (cam cat e rata , valoare dauna totala etc. )si afli sigur
![]() succes! |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
strumfuadi |
![]()
|
vali, e riscant sa'l deranjeze pe broker ca sa se opreasca din solitaire si sa deschida catalogul schwacke...
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
adriamm |
![]()
|
valoarea celor de la asigurari este mai mica decit cea reala la care a fost vanduta aici pt ca de exemplu nu are si taxa vamala si tva ,si este dupa catalogu lu peste prajit svaghe ii zic ei
eu am gasit-o la 28mii $ ceea ce nu cred ca ar fi real eu cred ca ar fi fost mai mare |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
QUOTE(adriamm @ 5 Feb 2009, 15:45) as vrea sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva cu preturile unui renault laguna 1 varianta cea mai dotata, motorizare V6-3000 cmc Bacara daca se poate sau pret de baza macar va multumesc asta ai cerut nu? ti-am spus parerea mea (cel putin la mine a mers) . iar daca tu spui ca schwacke este "peste prajit".... in niciun catalog nu vei gasi pretul "cu tva si taxe vamale" deoarece ficare stat are propriile taxe si impozite. P.S. - anul trecut preturile din schwacke erau in euro! P.P.S - 28000$ ti se pare putin??!! This post has been edited by vali1971ro: 7 Feb 2009, 11:26 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
adriamm |
![]()
|
si ti-au dat bani care au trebuit?sau te-ai multumit cat ti-au dat ei, cit au crezut ca trebuie sa-ti dea ei nu cit ar fi costat reparatia,alea sint niste cataloage care nu ar trebui sa mai existe sint facute in sprijinul ,si avantajul asigurarilor si nu al beneficiarilor ,e adevarat ca daca ai o masina cu o valoare de vinzare mica sa fi multumit cit iti dau ei ca te gindesti ca iti iei alta si faci din 2 una sau tot felul de combinati inutile, de ce sa te oblige sa-ti dea cit vor ei daca tu vrei pur si simplu masina ta sa ajunga in starea care a fost pt ca asa e corect sa ti se despagubeasca paguba chiar dc masina costa 200 lei ce conteaza ,pt ca pe rca scrie ca despagubesc pina la suma foarte mare nu ca despagubesc la valoarea masini si dc vre sa-ti recuperezi bani sa-l dai in judecata pe ala care te-a lovit cind legal cel care ti-a facut beleaua este acoperit de asigurator
dar iara deviem de la subiect 28000$ mi se pare putin de ex cum zice si strumfuadi 25mii a costat a lui cu motorizare mai mica si pe mine ma intereseaza pretul exact |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
cridaia |
![]()
|
dar de ce ti mortis sa afli pretul exact ?................si una peste alta, in link-ul atasat de mine cred ca este un pret cat se poate de real, luand in considerare ca cea mai ieftina este putin sub 20000 de lire sterline.
ne poti lamuri ? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
pai n'ai inteles? i'a trosnit'o unu probabil si asigurarea RCA ii da putin.
"putin" e relativ insa, si e guvernat de ordinul 3116/2005 (normele de aplicare RCA). valoarea maxima pana la care despagubeste RCA nu are nici o treaba cu devizul tau de reparatii. ![]() Daca devizul de reparatii depaseste 75% din cat se considera ca mai valoreaza caruta in ziua de azi (valoare rezultata din tabelul de calcul din ordinul atasat), atunci RCA iti spune pa-pa si iti da acei 75%. deci, la final, vei avea in mana 75% din valoarea rezultata in urma aplicarii coeficientilor de uzura (daca e mai veche de 10ani in general uzura se ia 85%) asupra valorii de nou data de catalogul schwacke. daca tu zici ca valoarea era de $28000, cel mai probabil in mana vei primi in jur de maxim $3100. Daca devizul e <$3100 atunci ti'o repara, daca e mai mare... iei banii pentru a o repara in regie proprie si pastrezi caruta. pretul pentru acei ani s'ar putea sa fie in dolari, avand in vedere ca euro nu exista pe atunci.. 9 Feb 2009, 12:46: QUOTE(adriamm @ 7 Feb 2009, 18:32) ...de ce sa te oblige sa-ti dea cit vor ei daca tu vrei pur si simplu masina ta sa ajunga in starea care a fost pt ca asa e corect sa ti se despagubeasca paguba chiar dc masina costa 200 lei ce conteaza ,pt ca pe rca scrie ca despagubesc pina la suma foarte mare nu ca despagubesc la valoarea masini si dc vre sa-ti recuperezi bani sa-l dai in judecata pe ala care te-a lovit cind legal cel care ti-a facut beleaua este acoperit de asigurator din pacate ordinul de aplicare al RCA atasat mai sus te contrazice. RCA functioneaza exact cum ai scris tu (despagubeste in functie de valoarea masinii) QUOTE(adriamm @ 7 Feb 2009, 18:32) 28000$ mi se pare putin de ex cum zice si strumfuadi 25mii a costat a lui cu motorizare mai mica si pe mine ma intereseaza pretul exact atentie, 25000 a mea a fost cu tot cu TVA si taxe vamale (pe vremea aia erau taxe vamale si cu europa..). in catalogul "jvaghe" SIGUR nu e trecut $25000 in dreptul modelului meu, e mai mica valoarea. ![]() This post has been edited by strumfuadi: 9 Feb 2009, 12:46 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ce conteaza pana la urma?
adimm, esti multumit de raspuns? mie mi-au cerut 4000 de euro pentru un CASCO la babuta mea... de banii astia, dati anual imi iau SAAB... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
cred ca 400euro/an .. valoarea masinii tale acuma nu are cum sa fie mai mare de 4000euro in tabelele lor, iar eu prima de asigurare de 100% din valoarea sumei asigurate nu am mai vazut.
This post has been edited by strumfuadi: 10 Feb 2009, 09:40 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
desteptii de la Omniasig au bagat-o pe aia cu 10 ani. Ei sunt siguri care asigura masini mai in varsta si se arunca la niste prime de te doare neuronul...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cridaia |
![]()
|
ce ziceti de asta ?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...ine&tabNumber=1 aici poze........... This post has been edited by cridaia: 10 Feb 2009, 12:46 Attached thumbnail(s) 3.0.3.jpg ( Size: 48.06k ) Number of downloads: 509 3.0.jpg ( Size: 42.94k ) Number of downloads: 425 3.0.1.jpg ( Size: 39.51k ) Number of downloads: 432 3.0.2.jpg ( Size: 40.27k ) Number of downloads: 425 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
Cum ar zice cristian, "foaaarte taaare...". Insa nu mi'as putea permite intretinerea (taxe, rca, benzinaaaaa fara numaaar...)
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
bijuterie, dar mai trebuie si un Twingo pentru oras.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cridaia |
![]()
|
ma gandesc si eu.........la ce consum da acolo !!!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Impozitul si taxa de inmatriculare vor fi catastrofale...
Platesti de inca 2 ori pretul masinii ca sa o inmatriculezi... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:16 |