pret renault laguna 1, care era pretul de vinzare de noua?
![]() ![]() ![]() |
pret renault laguna 1, care era pretul de vinzare de noua?
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Dumnezeu cu mila...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
adriamm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 11 April 07 ![]() |
QUOTE(strumfuadi @ 10 Feb 2009, 14:18) maine o sa-ti pun o poza cu caruta mea sa te lamuresti ca nu este lovita,comentariul facut de mine era facut la adresa lui vali cu privire la postul care il deschisese cu asigurarile ... dar ma rog nu am chef de prea multe explicati eu am pus o intrebare sa aflu un raspuns ,de ce am pus si pt ce ma priveste, dc crede cineva ca poate raspunde raspunde,cind te duci la piata si intrebi cit costa un ou nu il intrebi pe ala de ce costa atit, primesti un raspuns si eu aia vreau un raspuns la obiect si nu cum se scrie svaghe( eu l-am scris cum l-am auzit nu l-am intrebat pe ala cum sa scrie)sau tot felul de supozitii si ca ex am gasit masina in alt catalog la alta suma mai mare tot de la un asigurator vama si tva sa platit pina in 2006 la masini fie si din ue sau nu |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 11:37 |