Scut motor, Are motorul pe benzina sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Scut motor, Are motorul pe benzina sau nu?
CJ-27-BGM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|||
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nici eu nu am scut...
eu zic ca nu prea are din fabrica probabil ca poti sa-i pui tu... |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
V-ati pus careva? Ce fel de scut? Cat costa? Merita sa-ti pui sau nu?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
La Renoul 18 anterior nu aveam scut, vedeam asfaltul pe langa motor. Si nu am avut nicio problema niciodata.
La Laguna cred ca am, nu m'am uitat niciodata. Insa fiind cumparata de aici are pachetul de drumuri grele (ce sa zic..) si cred ca asta include si scut, chiar daca probabil de plastique fantastique.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
Cineva mi-a zis ca si-a facut la un golf 4 benzinar din tabla de aluminiu. Ce parere aveti?
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Scutul la Laguna vine cu pachetul de drumuri grele, si e din tabla de otel de 3 sau 4. E greu cu spume.
Deci depinde de dotari... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
sunt si de plastic , cam "fo" 400 ron . stiu asta ca si eu am ramas surprin cand m-am uitat pe langa motor si am vazut asfaltul. am intentionat sa-l iau , au aprut alte prioritati apoi am dat masina.
![]() |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
coco bm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 7 October 08 ![]() |
am gasit in baia mare un scut de plastic la 150 ron,dar dupa ce l-am examinat mi s-a parut destul de fragil.
in schimb un prieten de la piese auto spunea ca unul de tabla pt.laguna ar fi cam 900 ron(tabla de 4 izolat,vopsit,ceva de genul asta).cam mult totusi.acum am zis ca ma duc sa vorbesc cu niste baieti care le confectioneaza sa vad daca-mi convine(calitate-pret).nu de alta dar acum cativa ani am spart o baie de ulei...... |
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
A mea are. E din plastic,poate contra loviturilor pare fragil dar de mizerie protejeaza sigur.Iar la garda masinii mele nu cred ca a fost echipata cu pachetul drumuri grele.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
deci pana la urma echiparea dicteaza...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ca tot veni vorba de scut. Eu cand trec peste pietricele, acestea sar si lovesc ceva sub masina si suna metalic. Cand am fost la Renault l-am intrebat pe mecanic si a spus ca e un scut din aluminiu sub masina (nu doar sub motor) si de asta se aude asa. Voi ce ziceti ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
ph 25 BET |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
si a mea are scut tot de plastic si sint tare multumit de el macar si numai pt faptul ca imi protejeaza motorul si cutia de noroi,apa si praf.
|
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
In cazul asta daca imi pun cred ca am sa optez pt cel din plastic. In fara de incidentul asta cu santul nu pot sa zic ca am lovit masina in fata dedesupt. In spate am pocnit-o de cateva ori si mi-am spart priza pt remorcare dar cu fata nu am dat niciodata jos. As opta pt cel din plastic din cauza ca atunci cand ploua si sunt belti se stropeste tare dedesupt pana pe partea interioara a capotei. Poate totusi o sa fie mai protejat motorul de mizerie. Ma mira faptul ca nu au scut macar din plastic din fabrica. Dar asta e.
|
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V
- CJ 27 BGM
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu trebuie sa ne mire. In Vest nu prea exista praf, deci nu aveau de ce sa monteze scut pe masini. Cele aduse in Romania pentru vanzare au asa ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
nici eu nu am scut sub laguna,la o adica dupa ce ca are 1.5t sa mai bagi si un scut cred ca mergea pe geanta,dar totusi cum ziceti si voi unu de plastic ar fi bunicel ca o protejeaza de praf,noroi,pietre
|
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
cosmin-daniel |
![]()
|
![]() CRIVAT Group: Members Posts: 103 Joined: 3 January 08 From: jilava ![]() |
salut;scut de motor pt laguna 1 si 1v2 se gaseste pe la magazinele de pe colentina;am primit eu o oferta de la unii care il au din tabla la 200ron,din pacate am reformatat pc-ul si am pierdut adresa de mail a lor.
Viata are prioritate... |
--------------------
RENAULT
Renault Laguna 1 16.16v
1999 hatchback
- IF-81-TEO [B][COLOR=red]CRIVAT DIN SUD
|
|
IANIAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 August 08 ![]() |
Salut! Și eu m-am interesat de scut pt laguna 1 din 2000 și iată ce răspunsuri am primit de la diverse magazine de specialitate :
-se poate aduce scut pt. laguna 1 B56 ,1.6. 16v,din tablă la prețul de 900 lei -laguna 1 B56. 1.6. 16v are două scuturi laterale din plastic , sub motor nu este deoarece baia e mai joasa la tipul ăsta de motor (din tablă doar comandă specială) - laguna 1 B56. 1.6. 16v nu este dotată cu scut .........așa a fost gîndită! |
--------------------
renault laguna
laguna 1
2000/b568
- 10 xxx
|
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
incercati aici http://www.elitecat.cz/ la "piese caroserie - față (4) " este 227,41 RON
![]() This post has been edited by Sempre: 17 Dec 2008, 22:29 Attached thumbnail(s) KH6049_265.JPG ( Size: 16.4k ) Number of downloads: 1911 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Deci nu stiu de ce sa dati 900, 200, 100 lei pe un scut cand va puteti face singuri. Taicamiu a luat o tabla, i-a dat niste gauri , a indoit-o putin si gata scutu. Mai usor de atat nu se poate.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e si asta o varianta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
Vreau sa-mi pun si eu scut din plastic, macar sa protejeze motorul de mizerie si pietricele. Costa pana in 200 lei, mi se pare un pret rezonabil. Intrebari... Cum se prinde, trebuie date gauri pe la masina. V-ati pus careva? Toate cele bune!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
La mine dobitocul de proprietar dinainte a pus ceva scut din aluminiu sau tabla sau naiba stie ce pleu, ca de fiecare data cand trec peste cele mai mici pietricele se aude ca naiba.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
ala de dinainte vad ca ti'a bricolat'o si la audio, si la table... mester mare!
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Mare intr-adevar. E un maistru de vreo 53 de ani la directia radio. Ai zice ca mosii astia stau naibii cuminti, dar asta e un mos activ.
This post has been edited by ricochet2: 10 Feb 2009, 12:42 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Periculosi mosnegutii astia...mai ales ca au impresia ca totul e ca la Dacie...Mie mi-a propus unul sa imi monteze carburator de Dacie ca sa nu mai consume...
![]() I-am zis ca dupa ce schimb cu motor diesel. cat despre scut, nu zic ca nu e bun, dar nu pricep cum protejeaza el viata... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Depinde unde il pui. Daca esti la turnir, o sa vezi imediat.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sau daca esti sub ea si il incasezi in cap
dar deja e arma alba |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
Mertzanul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 09 ![]() |
Nici eu nu am scut ! e cam nasol fara pentru ca la gropile noastre ......si ala din aluminiu nu cred ca e asa bun pentru ca e moale si la o groapa din romanica se duce cu tot cu scut , la noi trebuie cat mai gros
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
1995
- BC 89 PPM
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Daca ai ghinionul sa sara 2-3 pietricele pe deasupra scutului si raman blocate intre scut si caroserie, minute bune o sa-ti zdrongane pe creieri in masina. Mai bine fara. Eu, daca nu e original (pentru ca nu stiu ce a bosmodit un mecanic de la Renault odata), l-as da jos sincer. Nu e sub motor, e undeva pe lateral.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai sa nu fie altceva...protejeaza baia?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:35 |