Scut motor, Are motorul pe benzina sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Scut motor, Are motorul pe benzina sau nu?
lag_ph |
![]()
|
||
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
asta pentru ca bara din spate e zdravana.
a mea nu are scut si nici nu cred ca o sa ii montez. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Pai a lu' "ricochet2" nu e la fel de solida?
Mie mi-a intrat sub bara (pejou' are bot jos), iar bandoul ala negru nici nu l-a atins. D'asta intreb cat de tare a dat... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Pai nu stiu cat de tare am dat. Nu am avut dinamometru sa masor. S-a auzit un POC. Masina parcata era la vreo 50 cm de a mea, deci cata viteza puteam sa am ? Am dat incet. Dar tot s-a crapat bara (bag seama ca e tare subreda), in zona neagra (nu cea vopsita in culoarea masinii) si cred (dar nu sint sigur) ca de la soc a sarit si partea capitonata (vreo clema ceva) de pe partea interioara a portbagajului.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
srevni |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 18 August 10 From: Cluj Napoca ![]() |
E vreun clujean care are scut pe laguna 1 (plastic sau metal) dispus sa ma lase sa arunc o privire? Mai am ceva tabla de Al si vreau sa-mi fac pt. laguna mea. Teoretic, am identificat punctele de prindere, insa ma intereseaza cum se imbina pe traversa de sub radiatoare si cit spatiu este lasat intre scut si baia de ulei. Mesaje aici sau sms la 0757 206263 si resun eu (inca nu am PM). Multam fain.
|
--------------------
O774
O65
49O
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Am eu un scut pt motor l-am luat de la o laguna 1 ph 1 daca vrei ti-l vand ... este din tabla de 2 mm este destul de tare
7 Oct 2010, 13:17: se prinde in traversa chiar din capeti unde are niste suruburi de 17 cu filet format in traversa am sa-ti fac o poza sa iti arat unde se prinde ... pe partea soferului la capatul traversei tre sa ai un fel de agatator chiar langa surub sau nu stiu cum sai zic This post has been edited by oves: 7 Oct 2010, 13:17 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
oves |
![]()
|
uite niste poze cu scutul ... Le-am zis la animale sa se traga ca intra in cadru dar nu am avut cu cine vorbi
![]() Attached thumbnail(s) SP_A0464.jpg ( Size: 436.27k ) Number of downloads: 336 SP_A0465.jpg ( Size: 199.98k ) Number of downloads: 361 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
lag_ph |
![]()
|
difera complet de cel de L1ph2 .. o sa-i fac o poza cu prima ocazie
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
oves |
![]()
|
Daca stiam nu il mai cumparam da uite acu tre sa il vand ... deci scutul de pe L1 ph1 nu merge pe L1ph2...
This post has been edited by oves: 9 Oct 2010, 14:27 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
lag_ph |
![]()
|
corecteaza acolo, din L2ph2 in L1ph2
![]() pe alta parte, pana la o proba nu cred ca ar trebui pronuntat verdictul final, ca se potriveste au ba.. eu am zis ca la mine arata altfel (complet), dar asta nu implica faptul ca asta nu s-ar putea aseza cum trebuie p'acolo. cel mai bine ar fi sa se faca o proba de montaj pe L1ph2. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
Nothing's impossible |
|
oves |
![]()
|
la ph 2 difera cu 1 cm la doua suruburi ... am incercat eu
This post has been edited by oves: 9 Oct 2010, 14:29 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
pai daca e de tabla...sudezi niste platbanda pina la gaura unde trebuie si gata.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
johnny17 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 14 October 09 From: zalau sj. ![]() |
zilele acestea am vb cu cineva de un scut pt laguna din semnatura. imi aduce dintr un parc de dezmembrari din ungaria , prima data mi a spus ca ma costa 100 de ron dupa care a zis ca va fi gratis, mentionez ca la service ul lui repar masinile firmei la care lucrez.scutul e din plastic ,original si chiar nu trebuie sa va faceti probleme ca va schimba comportamentul masinii e usor si in plus pt a se evita supraincalzirea motorului , intre radiator si baia de ulei are o fanta(gaura).eu zic ca acest scut merita toti banii, cu 2 ani in urma la masina de servici am prins o pietricica intre cureaua de alternator si fulie ,urmarea a fost ruperea curelei de alternator noroc ca masina era in garantie . dar urmatorul lucru a fost sa montez un scut motor pe masina, care in service de reprezentanta a costat in vreme aceea 600 de ron.drept urmare eu zic ca merita.
|
--------------------
renault
laguna 1 ph 2
1998 1,6 16v Ac Break
- sj 17 mlm
|
|
marius_21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 5 July 11 From: Zalau/ Salaj ![]() |
Buna, sunt nou pe forum. De 2 saptamani sunt posesorul unei Laguna 1 PH2 1.6 16 V din 1999, model Concord. Vreau sa stiu daca si-a pus careva pana la urma scut sub motor. Astept raspuns mai ales de la Johnny17, pentru ca si eu sunt din Zalau si vreau sa stiu daca a primit scutul din Ungaria de care vorbea el.
Multumesc anticipat. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16V
- SJ 58 VMR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:51 |