Campania Electorala..., A inceput campania!!!
![]() ![]() ![]() |
Campania Electorala..., A inceput campania!!!
Manuelos |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 28 November 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Aveo
- ...
Sedan LT 2007 Chevrolet Aveo LT
2008 Logan Pick Up .....sold 2006 Dacia Drop Side GPS: Go Clever 5' CB: Cobra + Sunker Elite Detector: Whistler |
|||
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Nu vreau sa votez, m-ar tenta o boicotare, dar nu ai cu cine...
![]() This post has been edited by AlexanderCarstoc: 18 Nov 2008, 12:11 |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Nu problema nu se pune chiar asa. Adica unu la mana mergem la vot?
Si abia dupa aia intrebam pe cine votam, dupa care vedem care fura mai putin; pai si atunci dece fratilor sai votam adik scuzati-ma dar asta chiar e rusinos pentru un popor ca se vrea a fi democrat, sa votezi un om care stii ca te va fura. (Da dar fura putin). Uitati-va la fratii americani care s-au saturat si ei de promisiuni electorale si au vrut schimbare si ei chiar au facut o schimbare totala au dat alb pe negru, BRAVO lor au demonstrat ca sunt capabili sa fie uniti sa faca o schimbare istorica. Noi nu vedeti ca orice votam noi bine nu o ducem, tot impozite mari, taxe, taxe,..., taxe, si culmea nesimtirii cozii infernale la plata lor; nu zic de spitale , scoli care mai au un pic si intra in categoria monumente protejate de lege, (cu precadere scolile neronovate dupa vremea comunistilor). Noi nu suntem un popor unit suntem fiecare pentru el si cu ochiu sa moara capra vecinului. |
--------------------
Dacia
Super Nova
- PH22CMM
2003 Zboara puiule, zboara...!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
ca sa nu mai deschid si eu un topic.... deja imi e rau, in halul asta am ajuns? SA TRAITI BINE!!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
adica daca votez PDL o sa vina tiganii la putere? Ca eu aia inteleg din videoclip...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Penali
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De asta ce mai ziceti? Cat de mare sa fie frate ciolanul ala de sunt astia atat de disperati?! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce sa zic, sa ma astepte duminica.... la vot.... mult si bine!
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 27 Nov 2008, 11:46) De asta ce mai ziceti? Cat de mare sa fie frate ciolanul ala de sunt astia atat de disperati?! ma, tre sa recunoastem...ce fat(z)a are aia ca m-am speriat, tutankamoanca, sau o fi ceva travestit?! cine-i totusi? |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
tocmai ce vroiam si eu sa postez flmuletul....in sfarsit ceva interesant...astept cu interes pistoalele,cutitele si alte arme mai mult sau mai putin albe....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pana la urma se duce cineva la vot?ca n-am auzit inca pe unu care se duce. sau doar politicienii o sa se voteze intre ei?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Ba eu o sa merg la vot. Mai ales dupa ce am citit urmatoarea informatie:
http://www.alegeri-2008.ro/despre-vot/ citez ce m-a interesat in mod special: "...Cetatenii au si optiunea “votului in alb”, respectiv optiunea de a nu aplica stampila pe niciun candidat, exprimandu-si astfel nemultumirea fata de candidatii propusi in colegiul lor." |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
NU, nu face asta. pui in urna un buletin alb = cec alb. cred ca e suficient spus.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt 100% sigur ca voturile in alb or sa ramana asa. Abia asteapta baietii care le numara sa bage la greu stampile pe ele.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Poti sa pui in schimb stampila aiurea. Si scrii si cateva dedicatii pe foaie.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu ai cum sa fii 100% sigur ca votul in alb va ramane asa. e cam riscant
daca tot vrei sa-ti fie anulat votul, pune stampila pe 2 casute (sau mai multe) sau in asa fel incat sa treaca peste una dintre liniile patratului de vot sau in afara patratelor de vot.. sunt multe modalitati de anulare a votului |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ala se anuleaza si nu se ia in considerare.
@Sadi. Corect, dar ideea votului in alb este ca la final o sa apara rezultatele de genul Popescu 30% Georgescu 25% Marinescu 35% Vot alb 10% Daca iti anuleaza buletinul nu se ia in considerare votul tau. This post has been edited by St: 27 Nov 2008, 13:31 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si ce rezolvati?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AlexV |
![]()
|
este o idee buna, dar buletinul de vot trebuie sa aibe o casuta speciala pentru votul de protest. votul in alb se poate frauda foarte foarte usor. votul in alb este diferit de votul nul, cum spune St, dar sunt convins ca sondajul o sa arate asa:
Popescu 40% Georgescu 25% Marinescu 35% Vot alb 0% |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu o sa arate asa, o sa fie si voturi in alb , probabil 0.5-1%, ca nu sunt chiar asa de prosti.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
1% voturi in alb e nesemnificativ pt ei. cred ca mai mult ii va afecta faptul ca lumea va merge la vot si va face in asa fel incat sa se anuleze votul
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(AlexV @ 27 Nov 2008, 21:13) pana la urma se duce cineva la vot?ca n-am auzit inca pe unu care se duce. Eu. Nu am lipsit de la nici o votare de parlamentare din '90 incoace ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nici eu n-am lipsit pana acum de la votari. Da am o singura intrebare. Io cu cine votez? Toti au demonstrat ca sunt o apa si un pamant, deci? Cu cine votam?
@Argon, persoana in cauza e o fiinta din Parlamentul Romaniei care a spus cam asa: "ciocu' mic, acum noi suntem la putere". Se vede ca au fost la putere? This post has been edited by Victoras2001: 27 Nov 2008, 14:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 27 Nov 2008, 23:09) Io cu cine votez? Invalidam votu', monser, ii votam pe toti de pe buletin, hic! ![]() 27 Nov 2008, 23:24: QUOTE(Victoras2001 @ 27 Nov 2008, 23:09) @Argon, persoana in cauza e o fiinta din Parlamentul Romaniei care a spus cam asa: "ciocu' mic, acum noi suntem la putere". Da maaa, sa-mi trag una, nu mai stiam de unde o tin minte pe vertebrata aia, exact Victoras, aia e panarama! Mi se pare ca aia a fost singura ei aparitie remarcabila, pana acum ![]() This post has been edited by adip: 27 Nov 2008, 14:24 |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AlexV |
![]()
|
sa imi anulez votul m-as duce si eu, dar sunt plecat asa ca se exclude. sa votez insa nu m-as mai duce. am fost la toate alegerile de pana acum cu speranta ca poate poate. e, poate poate iese mai bine daca nu ma duc deloc. nu e prea mult rationament in asta, dar avand in vedere partidele si candidatii, nu prea ai ce face.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai daca ma duc la vot (conditia necesara si suficienta ar fi sa nu fiu mort de beat
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
adip |
![]()
|
Lasa ca stampilez eu si pentru voi. Cand mi se termina tusul de pe stampila ma intorc la comisie sa-mi mai dea
|
--------------------
*
*
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Cred ca o sa fac si eu o vizita la sectia de votare sa pun cate o stampila pe absolut toti candidatii, fara discriminare. Poate las si niste mesaje personalizate cu pixul
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
AlexV |
![]()
|
lasa niste blesteme pentru cei ce vor fura voturi.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu regret ca voi fi plecat din tara in weekend si nu o sa votez... Stau sa ma gandesc daca merita Viena sau votul?
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 18:48 |