Campania Electorala..., A inceput campania!!!
![]() ![]() ![]() |
Campania Electorala..., A inceput campania!!!
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE In fata votului, un prost este egal cu un destept. Dar doi prosti nu sunt egali cu doi destepti, pentru ca din doi destepti, unul n-o sa vina la vot, fiindca i se pare ca totul e lipsit de sens. Trei prosti nu fac nici atat cat trei destepti, pentru ca din trei destepti, unul are probleme existentiale si nu vine la vot, iar altul e sigur ca o sa iasa tot aia si n-are sens sa se mai duca. Patru prosti contra patru destepti? Exclus: din patru destepti, unul n-are Mercedes si i se pare ca n-o sa se schimbe nimic, altul stie el cine o sa iasa, iar al treilea prefera sa adoarma la un film bun de cinemateca. Rahat, asta e democratia: 100 de destepti n-or sa faca niciodata cat un singur prost care voteaza!!! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Abia astept sa se termine cu campania! Mi-e sila! Atata ipocrizie rar mi-a fost dat sa vad!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce ziceti de fostul Ministru al Invatamantului ?
Ecaterina Andronescu garantata de Vanghelie. ![]() http://www.raspandaku.ro/ecaterina-androne...lie/18/11/2008/ This post has been edited by andu911: 28 Nov 2008, 16:47 Attached thumbnail(s) andronescu_garantat.jpg ( Size: 23.79k ) Number of downloads: 33 |
--------------------
-
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 27 Nov 2008, 19:12) Eu nu merg sa votez... prea mare deranjul. Ma duc sa votez ca sa ce ? Sa se imbogateasca X in locul lui Y ? Pentru ei se schimba ceva, pentru mine nimic... asa ca... mai bine stau si dorm si ma uit la filme. Mai nou am auzit ca pentru cei care n-au fost la vot completeaza altii buletinul ![]() Imi vine cam greu sa cred, dar nu e imposibil. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.470 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In functie de necesitati...
Sunt convins ca daca e asa, voturi d'astea iau si unii si altii. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 19:04 |