sfat inainte de a cumpara laguna, achizitionarea unui renault
![]() ![]() ![]() |
sfat inainte de a cumpara laguna, achizitionarea unui renault
Jioni |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
nu am
nu am
pas
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din cate stiu eu...nu prea are cum sa aiba 136 de cai...atata are motorul de 2.0 16V....
Carte service? ceva care sa dovedeasca ca km aia sunt reali? Consumul de 7% este bun...dar inafara...in oras nici o sansa... Si foarte important...la ce pret o iei? This post has been edited by cj98czh: 24 Sep 2008, 15:43 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Jioni |
![]()
|
Nu am vazut cartea service , da' vanzatorul a zis ca are si carte si spune ca sunt reali km . De ce , poate sa aiba si mai mult de atat ? sunt deja 200 000 km , masina e adusa din Franta . Stii cumva daca apar probleme mari dupa atatia km parcursi ?
|
--------------------
nu am
nu am
pas
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate sa aiba de 2 ori atata...aici este problema...gandeste-te ca acolo se fac usor 30-50.000 de km/an....masina este din '94.....judeca si tu.... la cati km zice ca are iese o medie de 14.000 de km/an....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Jioni |
![]()
|
Vrea 2400 euro pe ea . Nu e inmatriculata. Ce parere ai ... ca nici nu stiu cam in jur de cat ar costa acest model .
This post has been edited by Jioni: 24 Sep 2008, 15:51 |
--------------------
nu am
nu am
pas
|
|
ph 25 BET |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
Jioni,
Ai PM |
--------------------
renault
Laguna 3
- ph 78 DDI
1,5 Dci
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
uite-te si tu pe mobile.de si fa-ti o idee . mai pui taxa de inmatriculare inca 22 mil ...
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
cj98czh |
![]()
|
Uite aici sa-ti faci o idee:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.h...=&usedCarSeals= Mi se pare tare scumpa.... Mai bine platesti pe cineva si iti aduce una din germania.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Jioni |
![]()
|
Vrea ... nu "vreau" greseala mea
![]() 24 Sep 2008, 16:06: ms mult pt link . Am ramas uimit : ce as vrea eu sa cumpar ar costa in jur de 1000 eur + sau - cateva sute de euro. Deci singura solutie pentru a afla daca km sunt reali e cartea service nu ? Multumesc pentru sfaturi. Puteti sa-mi dati exemple de dejavantaje atat de mari car m-ar putea face sa imi schimb parerea ? Pentru ca in viziunea mea e o masina super chiar dak e mai veche un pic. This post has been edited by Jioni: 24 Sep 2008, 16:06 |
--------------------
nu am
nu am
pas
|
|
george84 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 17 June 07 From: Bucuresti ![]() |
primul lucru : 1.8 nu are cum sa aiba 136 cp (in 94 daca nu ma insel nici 2.0 nu avea 136cp)
2. o masina adusa din afara la anii astia nu are 196.000 ci mult mai mult (ar iesi aproximativ 15.000 pe an , si credema ca atat face si bunica); deci kilometrii astia 90% nu sunt reali. eu zic pe la 400.000 --> 3. consum de 7 nu cred ca are, poate sa fie diesel 4.cartea de service se face pe naspa , pentru ceva euro... 5. euro 2 nu cred ca are si chiar daca ar avea nu e rentabil sa o inscrii in romania din ce spui tu eu nu as cumpara masina, da cel mai bine e sa o vezi , sa vezi cum merge, cum arata, nu conteaza asa mult nr de km (oricum are destui...) oricum dupa ce o cumperi trebuie sa schimbi distributia, fitre, ulei (asta strictul necesar) plus ce o mai avea cazut .... cam multe neconcordante ... |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Ok...
Dupa cum mai zice lumea de pe aici, la 1.8 nu ai 136 cai nici macar desenati. In varianta normala, ai 90 de caluti, in varianta 16v ai 120 max. Daca are 136, e de 2.0 16v Consumul de 7 e ok dar EXTRAurban. Inauntru ai undeva pe la 12-14. Kilometrii sunt cu cantec. Fa o copie dupa cartea service si posteaz-o si asta inainte de a cumpara masina. Daca nu o poti posta, macar sa se uite cineva competent la ea. Cei aproape 200k nu sunt un capat de tara. Dca are 400k e mai delicat. In ceea ce priveste pretul si ala mi se pare OK tinand cont ca cine o aduce trebuie sa isi scoata parleala, adik statul pe acolo, benzina etc. ce ai vazut tu cu 1000 de EUR sunt cu adevarat rupte adik busite sau incomplete. Du-te la tester cu ea si o sa afli ce-i mai trebuie... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Jioni |
![]()
|
Deci ... e 1.8 pe benzina asta-i sigur . Se pare ca a zis ala 136 cai ca sa ma incante pe mine , oricum cred ca si 90 sunt mai mult decat destui pt mine. Va multumesc mult pentru sfaturi si sper sa-mi achizitionez una cat de curand.
|
--------------------
nu am
nu am
pas
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cu placere si nu uita ca suntem pe aici pentru informatii...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
QUOTE(Jioni @ 24 Sep 2008, 23:15) Deci ... e 1.8 pe benzina asta-i sigur . Se pare ca a zis ala 136 cai ca sa ma incante pe mine , oricum cred ca si 90 sunt mai mult decat destui pt mine. Va multumesc mult pentru sfaturi si sper sa-mi achizitionez una cat de curand. Stai cuminte....Daca pentru alte marci si tipuri de autovehicule sunt de ajuns 90Cp afla ca pentru Laguna nu sunt de ajuns...Este o masina destul de grea si necesita un motor puternic. La masina din semnatura iti spun sincer ca de foarte multe ori am senzatia ca cei 107 Cp nu sunt nici pe departe de ajuns. Referitor la masina de care spui tu in functie de motorizare poate avea urmatoarele caracteristici: -Motor F3P720 cilindree 1794 cc : 66 KW/90 Cp. -Motor F3P724 cilindree 1794 cc : 66 KW/94 Cp. Cu respect. |
--------------------
Opel
Omega B 2.0 16V 136 Cp.Benzina
12/1998
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
QUOTE(george84 @ 24 Sep 2008, 16:21) primul lucru : 1.8 nu are cum sa aiba 136 cp (in 94 daca nu ma insel nici 2.0 nu avea 136cp) - corect, 2.0 din acel an are 113 CP 2. o masina adusa din afara la anii astia nu are 196.000 ci mult mai mult (ar iesi aproximativ 15.000 pe an , si credema ca atat face si bunica); deci kilometrii astia 90% nu sunt reali. eu zic pe la 400.000 --> fals, se poate lejer sa aiba km reali 3. consum de 7 nu cred ca are, poate sa fie diesel corect 4.cartea de service se face pe naspa , pentru ceva euro... nu neaparat adevarat in acest caz 5. euro 2 nu cred ca are si chiar daca ar avea nu e rentabil sa o inscrii in romania fals, ESTE euro2. In plus, daca masina e in stare super OK, merita sa dai inca 25 de mil sa o inscrii, de ce nu? Ce masina mai buna iti iei de banii aia? din ce spui tu eu nu as cumpara masina, da cel mai bine e sa o vezi , sa vezi cum merge, cum arata, nu conteaza asa mult nr de km (oricum are destui...) oricum dupa ce o cumperi trebuie sa schimbi distributia, fitre, ulei (asta strictul necesar) plus ce o mai avea cazut .... cam multe neconcordante ... Johnny spune bine, ce vezi la 1000 eur sunt cam terminate... |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
george84 |
![]()
|
fiecare cu parerea lui da eu nu cred ca la anii astia are doar 200.000 de km adica 15.000 pe an. 15.000 ii faci lejer. acum nu zic ca nu poate sa aiba km reali da sunt sanse ~10% , eu zic ca sunt mai multe sanse sa aiba mult mai multi.
ok e euro 2 da ca sa o inscrii dai vreo 1700 de euro, pentru ce sa dai banii astia... o poti inscrie la vecinii nostrii bulgari pentru 400 de euro. nu mi se pare o afacere buna sa dai 2000 pe masina si sa mai dai inca atat pe inscris . cu banii care ii dai iei o laguna euro 3 din 98 si dai mai putin pe inscris. |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sa ne lamurinm cu un caz concret:
una bucata prieten cumpara si aduce una bucata Laguna de la Germanica. motor : 2.0 8v Euro2. cost masina la Germanica: 2600 EUR benzinica de adus masinica de acolo: aprox 300 EUR taxa verde sau cum mama naibii ii zice: 2200 RON deci total aprox 3500 EUR la final de ce nu e 2400 un pret bun? Probabil imi scapa ceva... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
george84 |
![]()
|
nu am zis ca nu e bun pretul. eu am o masina 2.0 16 v din 97 si stiam ca taxa e de 1700E da am vazut ca pt una din 94 cu euro 2 e vreo 700E.Scuze greseala mea.
da la 700 merge sa o inscrii da la 1700 e deja prea mult , aproape de valoarea masinii ... |
--------------------
renault
laguna III
2009/1.5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e posibil sa fie chiar mai putin de 700 EUR.
cel mai bine e sa se informeze omul exact |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
situl ministerului finantelor ,este calculator on line!
|
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Da, se poate vedea acolo ce si cum.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Auzi ma, 15000km/an face si bunica!!
![]() Pai mai baieti, poate omul a avut doua masini (una mai mica de oras cu care sa faca majoritatea drumurilor in oras), poate are si un motor... Nu toti au doar o masina in care dorm. ![]() PS: oricum, faptul ca vanzatorul a zis ca e de 1.8 dar are 136CP deja imi pune semne de intrebare si m'as orienta spre altceva! ![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Depinde...
Asta se demonteaza rapid. Am intalnit vanzatori care nu au nici cel mai mic habar despre ceea ce vand. Daca masina arata si suna OK, o poate lua. Oricum se impune vesnicul service de dupa cumparare. (ulei, filtre, distributie, etc). Se stie ca, in Romania, o masina la second are exct atatia KM cat vrea clientul... ![]() This post has been edited by Johnny78: 29 Sep 2008, 10:56 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
sorinelo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 22 October 08 From: baia mare ![]() |
acum parerile sunt impartite ,dar cum am vazut ca a trecut ceva timp de cand a vrut sa o ia eu sunt curios daca a luato sau nu? (cat despre taxa e undeva intre 400 si 600 E la motor de 1.8)
eu as vrea sa mi iau o laguna din 1999-2000 1.6 16 V ,am vb cu cineva si e in jur de 2500-2700 pe Franta .poate sa-mi spuna cineva daca merita sa-mi iau sau nu? modelu imi place ,interior e ok iar exterior nu mi prea place capota cum arata si farurile care parca sunt tot timpu murdare in rest e ok masina |
--------------------
Renault
laguna
- MM06KLC
2001 1.6 Prezent : Renault Laguna 2 1.6 2001
Trecut : Renault Laguna 1 1.6 2000 |
|
Johnny78 |
![]()
|
farurile sunt asa la Phase 2 pentru ca sunt din policarbonat (adica plastic). Exista un topic unde se spune cum se rezolva situatia asta.
Pretul e ok. Daca nu iti place botul, o sa iti fie greu sa dai banii pe ea. Parerea mea e ca botul face tot farmecul la masina asta... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
Johnny78.......... cum se face ca tot timpul suntem pe aceeasi lungime de unda ?
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
cridaia, johnny, get a room!
![]() ps: sunt de acord cu johnny, fața imi place foarte mult, e 80% din farmecul exterior al masinii. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
Johnny78 |
![]()
|
@ cridaia:
Multumim , multumim Unu' mai destept ca mine zicea ca: "Great mids think alike" ![]() @strumfuadi: sa fim sobri cu camera. Ne ajunge una de bicicleta... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare!eu nu dau sfaturi nimanui dar am fost in Germania si am vazut masinile de acolo.Eu am luat Laguna II din 2003,1.8 125cp,cu 5700E LA 106.000KM .cat am umblat pe acolo(Ulm) am vazut mai multe Renault (sunt "renoist" convins).Laguna din "94 poti gasi si cu 800E,bune,frumoase dar au km multi.cel mai bine cauti din 1998-2000.sunt mai fiabile si au km mai putini.am doi prieteni care s-au incapatanat sa-si aduca din franta si....tzeapa,au vreo 100.000 in plus fata de bord.in plus erau praf toate scuturile de dedesubt.intr-un vw passat 2005 a bagat 3.500E LA CARDINAL MOTORS.
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ce sa ma zic
Amicul meu s-a dus cu sculele de diagnoza la el francezul nu prea vinde Laguna (am stat 10 zile in alsacia si nu am vazut nici macar una de samanta la vanzare) inafara cazului in care e facuta praf. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:44 |