Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

sfat inainte de a cumpara laguna, achizitionarea unui renault

sorinelo
post 29 Oct 2008, 21:09
Post #31

Membru incepator

Group: Members
From: baia mare

la capota era vorba de distanta dintre capota si aripa mi se parea cam mare dar m-am uitat mai mult la modelele 99-2000 si pana la urma masina e ok (nu stiam ce sa aleg ,laguna 1 sau A4 din 95-96),am luato a costat 2600 e din octombrie 2000 ,geamuri electrice fata spate ,abs,clima,gri metalizat .acum problema ca cel care mia luato nu poate sa vina pana pe 25 noiembrie ,mai trebuie sa astept un pic(in cel mai rau caz ,daca nu-mi place nui stres pt ca se vand la vreao 3400-3500 deci tot nu ies in pierdere

--------------------
Renault laguna - MM06KLC 2001 1.6
Prezent : Renault Laguna 2 1.6 2001
Trecut : Renault Laguna 1 1.6 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Johnny78
post 29 Oct 2008, 21:42
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

tot e bine
acum strange banii de vestita taxa...

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
andipreda
post 2 Nov 2008, 19:55
Post #33

Membru incepator

From: Timisoara

Salutare
In cazul in care doresti un renault (fie ca e laguna sau alt model), mergeti si luati-o din Germania. In Franta nu veti gasi masina in primul rind care sa nu fie busita. Doar stiti cum ies ei din parcari. Apoi fracezii nu stiu sa aibe grija de masina...Sunt mai timpiti ca noi la capitolul asta....Iar manariile sunt mai mari ca in service-urile noastre...
Apoi daca nu faci mai mult de 20 mii de km pe an ia-ti benzin. iesi mai ieftin din toate punctele de vedere. Fa un calcul. Dai pe diesel cu 1000 euro mai mult la achizitie si cistigi la conbustibil fata de diesel aprox 100 euro pe an la un rulaj de 18 mii de km . Deci iti recuperezi investitia in 10 ani. Unde mai pui ca reparatia unui benzinar (ca si costuri ma refer) nu se compara cu un diesel Tot ieftin iesi. De la 20 de mii pe an mai discutam altfel....Si asta e valabil mai ales la firme.
Apoi dupa ce ai pus ochii pe ea du-te la o verificare amanuntita. In timisoara de exemplu masinile se vind doar intre Tigani...Piata cam e blocata. Eu ma simt oarecum frustat. Am luat anu trecut o laguna la 4400 de euro....am dat 1040 euro pe taxa. din care am recuperat 690 de euro..deci Valoarea pe care am platit-o de fapt a fost 4790....iar acum o iei in jur de 4000 daca nu chiar mai jos....
Intr-un fel nu regret banii. Ce nu-mi place este ca odata pe an trebuie sa umblu la directie...in rest incomparabil Passat, Peugeot, Seat...etc...Si aici intra chiar si costuri de intretinere....Sunt multumit , nu regret ca am cumparat-o insa puteam sa o scot mai ieftin...smile.gif Daca o luam acuma...he he...

--------------------
renault/laguna renault/laguna 2000/break
+
Johnny78
post 2 Nov 2008, 20:22
Post #34

Membru autentic

From: Bucuresti, Jud. Bacau

Acum cred ca e un pic cam tarziu... omul si-a luat deja masina.

--------------------
Renault Laguna 2.0 - BC 99 AEB 1994/Business
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 15:35
Dacia