Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

vopsea cojita, garantie???

dani21
post 10 Aug 2008, 20:13
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut la toata lumea. Pe plafonul masinii mi s-a dus vopseaua pe vreo 4cm patrati; masina e in garantie; la renault "inginerii" i-au facut poze si le-au trimis la bucuresti; raspuns de la bucuresti ci ca ar fi: factor extern si nu se incadreaza in garantia vopselei; cei de-aici din cluj spun ca ar fi de la un rahat de pasare si au aceeasi parere.... nu intra in garantie; ce parere aveti??? sa incep sa ma rog sa nu mai faca pasarile caca pe masina mea??? nu cred ca a ramas vreodata mai mult de o zi vreun "noroc" pe masina... sunt suficient de atent; sa incep demersuri de genu' OPC.... sunt cam satul de atitudini si explicatii de-astea academice date de cei de la renault. Va multumesc mult.

--------------------
renault megane sedan 2007 Pack
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Catalinmodena
post 10 Aug 2008, 20:22
Post #2

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Mai mult ca sigur e de la un gainat de pasare care a stat prea mult acolo.Si in caietul de garantie scrie clar ca garantia nu acopera asa ceva.Asa ca este o singura solutie:Casco!

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
Adrian00
post 10 Aug 2008, 21:06
Post #3

....................

From: Alba

--------------------
Audi A4 B6 2001 1.9 TDI
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th August 2025 - 14:23
Dacia