"Chip Tunning" Megane 2.2 1,6 16v, Stie sau a incercat cineva?
![]() ![]() ![]() |
"Chip Tunning" Megane 2.2 1,6 16v, Stie sau a incercat cineva?
camil |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2
2007 Hatchback 1,6 16v
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Renault nu face Chiptuning..Vezi ca sunt anunturi pe forum...
|
--------------------
------
------
------
|
|
camil |
![]()
|
QUOTE Renault nu face Chiptuning ?????? Cum adica? Tipul care mi-a spus e ceva inginer acolo si mi-a zis ca treaba e f oficiala, adica nu se pierde garantia, se da factura etc. Plus ca intreba toti clientii care erau pe acolo daca nu vor asa ceva... This post has been edited by camil: 20 May 2008, 11:37 |
--------------------
Renault
Megane II.2
2007 Hatchback 1,6 16v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Camil>>suna la Vocea Cientului si spunele si lor...eventual da numele tipului..numele la service..etc..
|
--------------------
------
------
------
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si sa vezi cum la revizia de 75k km n-o sa il mai gasesti acolo
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
camil, inca o data: MHY are dreptate, Renault nu ofera tipul asta de servicii in service-urile lor, din cate stiu si eu. In plus, vezi ca pentru tuning exista sectiune speciala pe forum.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
De aproximativ 1 saptamana Coramex Deva dealer Renault face chip-tuning pt. masini "in showroom"...in parteneriat cu TCM tuning...asa ca daca esti din Deva de aceea ti s-a spus acest lucru ,mi s-a spus si mie - fara partea cu garantia masinii doar ca se ofera factura si garantie pe lucrare.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tare-s curios daca renault stie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Asta nu as putea sa-ti spun...dar treaba parea oficiala!
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
si eu am auzit cand i-a spus unui tip cu o duba aceasi chestie cu tunningul si tot asa ca cica ar fi oficial
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
red_dog |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 13 December 07 ![]() |
ar fi belea 11hp in+ si ceva facut sub garantie si motorul rezista ar fara probleme
|
--------------------
megane EX-treme
2
2008
- gr-63-dog
|
|
adrian mgn |
![]()
|
in varianta lor de remapare motorul meu 1.5 dci 105 cp si 240 nm ar ajunge la 140 cp si 290 nm...
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Eu as intreba intai la VC si dup-aia la RFR... |
--------------------
DS
5H
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 20 May 2008, 16:50) ![]() Mai mult ca sigur ca Renault nu stie.....Sau numai Renault Romania stie.. ![]() Oricum..treaba nu cred ca este oficiala...Ce tare ar fi sa-ti dea factura cu RRO si sa scrie la Servicii prestate ....Chiptuning...de la 100 cai la 140... ![]() This post has been edited by MHY: 20 May 2008, 18:08 |
--------------------
------
------
------
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Cred ca lucrurile se desfasoara un pic in paralel in sensul ca nu cred ca firmele concesionare Rno nu au voie sa desfasoare activitati conexe in domeniul auto...iar atata timp cat nu se folosesc de reclama falsa ( in sensul "pacalirii"clientului ca facand remaparea la ei nu se pierde garantia masinii) eu unul nu vad nimic rau in asta...iar din cate stiu eu TCM este o firma serioasa...asta o spune un viitor client al lor
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
camil |
![]()
|
Multumesc f mult de raspunsuri. M-am lamurit un pic. Cred ca totusi am sa fac treaba asta sapt viitoare. Am sa va tin la curent cu ce se intimpla...
|
--------------------
Renault
Megane II.2
2007 Hatchback 1,6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
In conditiile in care nici un producator nu ofera chip tuning oficial ...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Hyundai ofera.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Da link.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala e unul care lucreaza la Reno si stie pe careva care face tunning! Atat si nimic mai mult!
Ia ganditi-va nitel: Eu, ca producator vand motoare de 1.5 dci si 1.6 in prostie. Urmatorul motor e foarte scump, dar ca sunt eu baiat bun ofer si o crestere de putere aproximativ egala cu cea de pe motorul mai mare la doar 200 euro? Si mai ofer si garantie! ![]() Aici il invit pe ssilviu, ca el e cu cifrele si rentabilitatea de la Reno! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Sa detaliez un pic ( de dragul discutiei )
Cum pune-am la Rno Deva daca vrei sa-ti faci remapare, te duci... esti primit in anticamera zonei de service unde porti o discutie cu unul din mecanici de acolo ( eu am vorbit direct cu "seful") si ti se prezinta optiunile disponibile pentru masina ta.Masina se introduce in service si se efectueaza remaparea.Platesti la "casieria" Rno si ti se elibereaza o factura si garantia pe lucrare. Deci mie nu mi se pare ca ar fi o chestie mascata de genul stie cineva pe altcineva...dar repet nu cred ca e o "afacere Rno" ci doar o activitate conexa a concesionarului respectiv |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Eu am vazut doar beneficiarul unei remapari facand chestia asta nu m-am uitat pe factura lui sa vad ce scrie cat despre garantie ce mi s-a spus mie e ca daca apar probleme dupa remapare (probleme de genul erori ale CB nu ca iti pica turbina sau alte componente) vor fi remediate gratuit.
Acum eu dorind o remapare in viitor m-am interesat un pic cum sta treba cu garantia si m-am lamurit asupra a doua aspecte practice care poate difera putin de ce scrie intr-o reclama sau contract: - unul e ca nu exista garantie pe componente mecanice sau electrice reala (chiar daca acestea pica sa zicem din cauza remaparii acest lucru este foarte greu de dovedit si oricand se poate da vina pe alte cauze mai ales ca unele componente se defecteaza si in lipsa remaparii) deci aici fiecare cu norocul lui si fiecare isi asuma un risc mai mare sau mai mic cand ia o astfel de decizie.In cele cateva discutii pe care le-am avut cu tunati si studiul meu nu am intalnit insa astfel de probleme "mecanice" (asta poate si pentru ca remaparea e relativ recenta pe piata romaneasca -... nu stiu) mai des intalnite fiind probleme de "soft" aparute si aici ma refer la anumite erori aparute si remediate intr-adevar gratuit. - al doilea lucru ar fi ca daca tot te "remapezi" e bine sa o faci la cineva cu prestigiu in domeniu (poate am spus ceva banal dar diferentele de preturi dintre firme sau "particulari" tenteaza"). Repet ...este o parere personala deschisa oricaror discutii pro sau contra. |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai o firma cu prestigiu in "remapare" nu este in niciun caz RRo,nu?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adrian mgn |
![]()
|
Am spus ca remaparea se face prin asociere cu TCM-ul care din ce am auzit inclusiv citit pe acest forum este o firma serioasa...
Sper sa se inteleaga ca posturile mele nu sunt o reclama pentru o anume firma ! This post has been edited by adrian mgn: 21 May 2008, 12:10 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
M i h a i |
![]()
|
Meghitzanul>>Datele astea sunt si la TCM pe site
This post has been edited by MHY: 21 May 2008, 15:41 |
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
Din punctul meu de vedere treaba e destul de clara. La dealerul ala Renault undeva la un nivel de service se afla o capusa care face chip tuning. Sau cineva de acolo are un prieten care face chiptuning. Si fraiereste pe oameni. In sensul ca las ca iti fac eu chip tuning, cu factura si garantie. Factura pe firma lu ala de chiptuning si garantie la modul, las ca daca ai probleme vii la mine eu care lucrez la reno la garantie si iti aprob schimbarile la componentele stricate. Sau cel putin nu o sa fac urat si nu te duc cu pluta. Adica iti trimit cererea la Renault Romania. Ca aia hotarasc daca se schimba sau nu o piesa scumpa.
Daca tipul ala nu o sa mai lucreze la Renault si te duci pe urma cu masina stricata cu pretentia de garantie, or sa rada aia si cu fundul de tine. This post has been edited by semit: 21 May 2008, 15:52 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
QUOTE(adrian mgn @ 21 May 2008, 11:43) ...daca acestea pica sa zicem din cauza remaparii acest lucru este foarte greu de dovedit si oricand se poate da vina pe alte cauze mai ales ca unele componente se defecteaza si in lipsa remaparii .. ba chiar este foarte usor de dovedit=apare in istoricul programarilor calculatorului de injectie ... care la randul lui comanda "piesele care se defecteaza"...atunci sa vezi "motanul" cum se paseaza! |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
alex_269457 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 22 January 07 ![]() |
Treaba e in felul urmator:La serviceul ala sunt niste baieti care sunt parteneri TCM TURBO. Garantia si Factura vin de la TCM TURBO si garantia este pe soft.Nu e vorba de nici o FRAIEREALA cu spun unii pe aici.
Da ca vreti sa va face-ti remapare bine daca nu nu. |
--------------------
Renault
LAGUNA III
2010 GT
- HD 18 KRS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:46 |