"Chip Tunning" Megane 2.2 1,6 16v, Stie sau a incercat cineva?
![]() ![]() ![]() |
"Chip Tunning" Megane 2.2 1,6 16v, Stie sau a incercat cineva?
Bhal |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
pai e clar - teoria lui ssilviu se confirma.
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
alex_269457 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 22 January 07 ![]() |
Da se confirma numa ca nu e vorba de nici o capusa si nu fraiereste nimeni pe nimeni.Uni au inteles gresit treaba cu garantia,e vorba de o nentelegere
atata tot. Oricum poti sa-ti faci tunning la altii din afara retelei si nu stiu cum e mai bine. Parerea mea este ca daca vrei sa-ti faci tunning e bine sa ti-l faci la cineva care te poate si ajuta in caz ca treaba nu merge bine. |
--------------------
Renault
LAGUNA III
- HD 18 KRS
2010 GT
|
|
R27 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 20 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Partea cu cip-tuningul este o chestie destul de delicata, garantia pentru soft si pentru ce se poate strica este oferita in vorbe cam de toti care fac chip tuning.
O garantie REALA este oferita doar de firmele mari din domeniu, la care te poti duce si unde se rezolva problema aparuta. Oricum odata ce se efectueaza o resoftare la calculatorul masinii ea teoretic pierde garantia, practic acest lucru se intampla doar daca cineva observa acest lucru. Sunt un client vechi de chip tuning, toate masinile pe care le-am avut au beneficiat de asa ceva dar mereu am ales o firma nemteasca renumita pentru acest lucru. Numai bine... |
--------------------
RENAULT
R27
2008/F1 edition 0753.330.003 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:14 |