preturi reparatii, kituri, bucse etc (mecanica), cat costa una alta..!!
![]() ![]() ![]() |
preturi reparatii, kituri, bucse etc (mecanica), cat costa una alta..!!
crazy-Ghindu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 19 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
1.6/16v
/2000 / break
|
|||
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
pai nu ai intrebat si tu inainte cam cat face toata treaba?
niste preturi informative gasesti aicihttp://www.elitecat.cz pe garnitura de la baia de ulei am dat 3 lei parca. bieleta aia anticuplu era vreo 130 de lei. burduful de planetara costa pana in 40 de lei la magazin, cred ca ai inteles un 0 in plus desi cine stie ![]() This post has been edited by alex0507: 12 Apr 2008, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
yce |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 3 January 07 From: fetesti ![]() |
nu stiu dar te rog sa ne zici si noua cat costa
![]() |
--------------------
renault
megane II
2004; break; 1,5dci; 80cp; esp; pilot
|
|
crazy-Ghindu |
![]()
|
ba da am intrebat.. si am primit niste raspunsuri de genul:
kit distrib. = 600ron kit accesorii = 420 ron burduf planetara 350 ron bieleta anticuplu 250 ron etc.. durata manopera 7 ore.. dar a aparut o problema la un simering de la distributie (pierde ulei pe acolo).. mai e si ala 150 ron.. si cica ar costa numai manopera 700ron.. deci reiau: schimb kit distrib.+ kit accesorii+ garnitura baie de ulei+ bieleta anticuplu+ fulie alternator = ceva de genul 2700 ron.............. nu mi-e clar cum dar aflu eu luni cand merg sa iau masina eu unul asi vrea sa stiu cam ce seschimba la kit de ditributie si la kit accesorii.. (ca am inteles ca nu se fac complet ca sa nu depaseasca mult la bani.. deci ce anume ar putea sa scoata din astea?? mi-e teama sa nu fiu abuzat financiar.. si daca e asa.. iese cu scandal mare la ei... oare cel care face factura cu preturile pe calculator acolo.. are acces la decizia lor instant.. adica la modul ca daca vrea sa-mi puna kitul cu 900 ron poate sa o faca s-au e totul setat de ipso incat sa fie bine stabilit?!! intreb si eu ca e prima data intr-un service renault si nu stiu cum se practica pe acolo si mai ales ca mi se pare mult prea putin de facut la asa o suma de bani.. orice comentariu e bine venit.. multumesc anticipat..!! |
--------------------
Renault Megane
1.6/16v
/2000 / break
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Mai bine mergeai la alt service ca astia o sa te usureze de niste bani.
burduful ala daca costa atata atunci e cel mai mare jaf, 350 ron!! pai la magazin cand am intrebat eu mi-a zis de 35 ron... Probabil ca la distributie nu o sa schimbe vreo rola ceva... |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
crazy-Ghindu |
![]()
|
asa am zis si eu.. dar astept sa trec de prima faza cu kiturile si apoi intreb iar pentru a doua interventie despre cat ar costa acel burduf epntru ca acum inca nu-l au pe stoc...
la a doa interventie am sa schimb capacul de la distributie (e spart intr-un colt si este riscul sa intre ceva pe acolo si adio muca cu kitul de distr.). acest surduf de la planetara (curge de mama focului ) si un tampon care tine tot motorul (eu undeva deasupra langa fulie curea .. care e spart si nu mai are lichid in el).. daca iese unpret rezonabil.. fac tot la ei.. daca nu.. bye bye |
--------------------
Renault Megane
1.6/16v
/2000 / break
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
cind am cumparat-o am fost la rept. Renault / Tg. Mures pt. a ma interesa cit ma costa schimbul distributiei... raspuns: 2000RON
![]() ![]() Am mers la magazinul de piese auto pe care-l frecventam si pt. masina veche si mi-am luat kit distributie cu 380RON, vinzatorul m-a asigurat ca sunt aceleasi piese ca si cele din fabrica Renault, s-a dovedit a fii adevarat, curea dintata Gates si role (2) INA, manopera intr-un service bu m-a costat 150RON cu garantie 3 luni, e ceva diferenta... Curea accesorii - 65RON - schimb gratis, odata cu distributia ![]() Tamponul motor din stinga ma "doare" si pe mine, inca nu am aflat un pret, manopera la acelasi service: 30RON ! Daca tot e vorba de planetara si burduf, prima data se desface flansa cu rulmentul de presiune (pt. astea am intrebat eu pret manopera), deci aceeasi operatiune, 50RON/buc. Cu siguranta iesi cam la 1/3 din pretul RR in mare parte din cazuri. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
calcaneu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 4 July 05 ![]() |
Un radiator costa la Braila 1600 ron, nu-l au pe stoc si te programeaza peste o saptamana , timp in care tu torni in fiecare zi lichid la interval de cateva ore ...inclusiv noaptea.
Aceeasi piesa la Mach e 450 ron, vine a doua zi prin curier si se monteaza in dacia service cu 50 ron .. Peste 2 saptamani ma duc la Stambul.Sunt foarte curios care sunt preturile acolo, sper sa-mi fac o lipeala la un furnizor acolo, nu de altceva, dar piesele ajung in romanica cu adaos variabil, intre 200-300 % |
--------------------
Renault Megane Break
1.9 dTI
2001
|
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Nici eu nu ti-as fi recomandat service Renault.
ex: La masina din semnatura am schimbat pompa combustibil in ianuarei cu 6.5 mil, in timp ce la Renault ajungeam la 12-15mil. Acum, cu actuala problema (planetara), am aflat ca se potriveste de Solenza si costa intre 350-400 ron (planetara intreaga). Deci la tine burduful are un pret mai mult decat exagerat... |
--------------------
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Bieleta anticuplu, am citit undeva pe forum, e compatibila cu cea de Logan si era recent 85 lei.
Daca vrei straineza, comanda pt. motor diesel, ca bucsile sunt mai rezistente.Mie asa mi-a pus mecanicul meu. M-a costat 200 piesa originala+manopera, cea din urma fiind o gluma (doua suruburi de desfacut si montat la loc) . La burdufuri pretul variaza mult, in functie de calitate si origine: burdufuri din cauciuc simplu sau plasticat (mult mai rezistente), de origine sau aftermarket. Acum cateva zile am schimbat bucse bara stabilizatoare fata (4 buc.), au costat 32 lei+ manopera 50 lei. Recomandare: daca bara stabilizatoare are in capeti uzura, se pot infasura cateva randuri de banda izolatoare, altfel in scurt timp se vor auzi din nou batai. This post has been edited by Dodone: 14 Apr 2008, 11:21 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
stie cineva un pret pt. tampon (suport) motor superior stinga (cu fata la masina) ?, al meu scirtaie de numa' cind e uscat afara si masina se balanseasa lateral (cam incontinuu pe drumurile noastre bune) am pus ceva ulei pe la cauciucul de sub suport dar tot se mai aude, s-a schimbat doar repertoriul
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
crazy-Ghindu |
![]()
|
oameni buni..am platit 3870 ron la interventia lor.. am sa dau detalii mai pe seara.. de ce si cum.. acum n-am timp.. dar promit sa o fac.. sa vedeti cum se taxeaza totul acolo.. si e pe bune nu e facatorie din partea unuia s-au altuia..
am sa revin.. fiti "rogeri" |
--------------------
Renault Megane
1.6/16v
/2000 / break
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
3870 ron pentru ce?
Ti-au dat alta masina? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
snowdream |
![]()
|
![]() posesor de meganel Group: Members Posts: 176 Joined: 21 July 06 From: Ilfov ![]() |
Eu am schimbat kit distributie in decembrie si ma costat 1100 Roni cu manopera cu tot, foarte multumit.
Atunci am schimbat in pretul asta si placutele, uleiul,filtrele si buji. bonus un bec ars la pozitie. Asta nua fost la un service Renault pentru ca ei au apreciat revizia la 2700 Roni ![]() Eu consider ca e un pret rezonabil. ![]() |
--------------------
Renault
Megane I RTA
2000/ 1.6/8v
|
|
fuscus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 10 April 07 ![]() |
radunre:
suportul superior al motorului costa in jur de 200 ron. daca cumva il schimbi m-ar interesa si pe mine cat costa cel inferior (stanga jos ) ca imi cam scartie si mie pe creieri ![]() asta pt ca eu nu prea mai am timp sa trec pe la piese auto........thanks!!!! |
--------------------
Renault
Megane 1 1,9 dCi 75 kW 102 cp
2001, Break
|
|
genne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 7 August 08 ![]() |
snowdream: SPUNE-MI SI MIE UNDE AI SCHIMBAT DISTRIBUTIA, PENTRU CA PE MINE MA COSTA NUMAI KITT-UL INTRE 1000 SI 1130 ron
Am un Megane I Break din 2002 1,9 dTi la 59 kw. Sunt din Constanta si m-ar interesa pe unde se schimba mai ieftin, la cei care au schimbat, desigur. Din auzite si la Tracom sunt cele mai ieftine piese, dar am gasit kitt-ul la 1130 la ei. This post has been edited by genne: 23 Sep 2008, 18:41 |
--------------------
Dacia
1310
1977
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
De obicei, tot de la Tracom cumpar si eu, nu stiu daca sunt chiar cele mai ieftine, dar mi se par rezonabile (ex. planetara stanga 3,8 milioane), gasisem anterior si la 4, 4,5 si, atentie, 5 milioane la un centru de dezmembari
![]() In privinta manoperei, poti incerca si Bosch Car Service (varianta Ovidiu), daca doresti si calitate. Eu unul, am fost multumit, mi-am facut la ei articulatiile fata, din nou, piese/manopera preturi rezonabile (au facu rost de toate piesele in doua zile). Pe la Total Service banuiesc ca nu vrei sa calci ![]() This post has been edited by Madriann: 24 Sep 2008, 11:44 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(fuscus @ 15 Apr 2008, 21:37) radunre: suportul superior al motorului costa in jur de 200 ron. daca cumva il schimbi m-ar interesa si pe mine cat costa cel inferior (stanga jos ) ca imi cam scartie si mie pe creieri ![]() asta pt ca eu nu prea mai am timp sa trec pe la piese auto........thanks!!!! Supoertul din stanga jos l-am schimbat eu....a costat 40 RON cu tot cu manopera Suportul mare trebuie sa-l schimb acuma...si sunt 2 modele...in catalog... unul mai simplu (din punct de vedere al constructiei) si care costa 180 RON si unul mai mare care costa 280 RON....normal ca la mine pe masina este varianta 2... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Hawk84 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 June 08 From: Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor!
In primul rand vreau sa va zic urmatoarele chestii pe care le-am capatat tot datorita experientelor de service-uri renault: Daca nu au piesele pe stoc la o masina care are o varsta (gen m1) e clar ca piesa respectiva nu e schimbata frecvent la ei datorita pretului exorbitant. Recomandare: piesele aftermarket radunre: suportul motor l-am schimbat si eu si la renault service costa 450 ron si manopera vreo ora, asa au zis ei, iar la piese auto in jur de 200 ron, iar schimbatul necesita un cric, o cheie de 19 parca (tubulara) si vreo 20 de min de munca. genne: prietene, cauta pe http://www.reno.ro/cablu-deschidere-capota-t118322.html unde sunt mai multe adrese cu magazine online pt piese auto si sunt unele care trimit si curierat. Cat despre service iti pot recomanda unul in medgidia unde au preturi foarte rezonabile zic eu. Este la intrarea dinspre cernavoda, pe partea dreapta cum treci de sensul giratoriu, dupa benzinaria petrom. Acolo intrebi de Vasile, un tip super de treaba si priceput tare.. crazy-Ghindu: imi pare rau sa-ti spun dar ai fost jermanit pe fata!! Dar cred ca omul din greseli invata, ca noi toti altfel spus:) |
--------------------
Renault
Megane 1 classic 1.9 dTi
2000
- CT-87-GCA
|
|
radunre |
![]()
|
cj98czh, din pacate asa am patit si eu... mie mi se potriveste varianta mai scumpa
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
cyppa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 30 March 08 ![]() |
Un pinion de pe axa cu came imi puteti spune si mie cam cat m-ar costa?
Va Multumesc!! |
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|
catyon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 08 ![]() |
400 R0N cam prin iunie. dupa ce l-am cumparat cu acesti bani l-am gasit intr-un magazin Dacia in Severin cu 200 si ceva nu mai stiu exact.pinionul se potriveste perfect la motorul 1.9 d de pe dacia papuc modelul dinainte de logan.
nu te grabi cind cumperi, succes! |
--------------------
renault
megane
2000 1,9 dti 98 cp
|
|
radunre |
![]()
|
cj98czh, ai schimbat tamponul superior motor, cel despre care discutam mai sus ? sunt curios daca prezenta urme serioase de uzura, modul in care l-ai schimbat (daca ai facut-o personal) si eventual o fotografie cu cel uzat, daca se observa ceva uzura.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da, l-am schimbat in regie proprie cu ajutorul unui amic .. nu ai nevoie decat de o tubulara de 17 si de un cric ca sa ridici motorul cativa cm...
Nu se observa nimic pe cel vechi...nici o urma de uzura, nici de imbatranire a cauciucului ...nimic... dar a disparut zgomotul acela care il tot auzeam... si toate vibratiile resimtite in caroserie...motorul este mai silentios si nu mi se mai pare ca se balangane... Pretul a fost de 270 RON ... producator Febi |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
aditzah |
![]()
|
![]() Lagunist adevarat Group: Members Posts: 84 Joined: 29 December 06 From: Brasov ![]() |
si pe mine ma supara tamponu ala de mai bine de-un an.. oare la laguna e la fel de simplu?
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 RTX 1997
|
|
radunre |
![]()
|
cj98czh, mersi frumos de informatii, nici al meu nu prezinta urme de uzura semnificativa (cauciucul pare putin imbatranit) in schimb cand e vremea uscata/calda, excrescenta aia de cauciuc care vine in suportul motorului scartaie si sunetul se transmite in toata caroseria, afara nu se aude dar in interior e foarte puternic. urmeaza sa-l schimb si eu cat de curand.
aditzah, in vara am fost pe la dezmembrari sa ma interesez de un asfel de tampon si erau si laguna busite pe acolo, pareau in principiu la fel, ceva diferente de forma dar cred ca se schimba la fel de usor. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
|
|
teal_c |
![]()
|
Ceva ani vechime in ale sofatului. Group: Members Posts: 252 Joined: 18 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, ma ajuta si pe mine cineva?
DISCURI FRANA FATA ferodo PLACUTE FRANA FATA ferodo (de preferinta sau......alte tipuri) BIELETA DIRECTIE CAP BARA AMORTIZOARE SPATE GAZ Pentru masina din semnatura, sper sa nu fiu ,,deranjant'' si ar mai fi ceva........un fel de chit pentru partea dreapta fata ce cuprinde amortizorul, un rulment, bucsa si nu mai stiu ce (chit filtrant ...bla, bla, bla) pe care creda ca il pot achizitiona numai din service renault. Nu vreau sa ma rup in buzunare desi...chiar va fi doliu in buzunare. Multam fain. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI
1.3L HP M/T 2WD PACK N-CONNECTA 2019
- B-Nr-XXX Daca muncesti ca sa traiesti de ce te mai omori muncind?
|
|
cj98czh |
![]()
|
Discurile de frana sunt in jur de 150-200 RON/buc. depinde de producator...
Placutele de frana Ferodo sunt in jur de 140 RON/set Bieleta de directien este in jur de 45-50 ROn/bucata Amortizoare spate - in jur de 200 RON/buc cele normale (Monroe, Boge, Sachs), 400 RON cele mai speciale...gen Kayaba... recomand cele pe ulei pt. spate....pt. ca oricum spatele este foarte rigid din constructie.... pe fata merg pe gaz fara probleme... si.... "un fel de chit pentru partea dreapta" este vorba de flansa amortizor si rulment doar atat.... fara amortizor...si se gasesc la magazinele de piese auto, nu numai la reprezentante...costa in jur de 110-120 RON/ parte.... recomand sa le schimb pe ambele parti.... Amortizoarele la fel...se schimba ambele pe aceeasi axa....niciodata numai unul... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Am schimbat le Megane amortizoarele fata si spate cu Bilstein pe gaz, aduse din Germania, discuri de frana Zimmerman si placute TRW, cap de bara dreapta, kiturile de flanse si rulmenti de sarcina - Cost total, inclusiv manopera si berea baietilor de la service - 2200 RON.
Dupa care am mai schimbat si un catalizator+ racord flexibil, am spart elementul filtrant din primul catalizator (l impinsese presiunea pana la jumatatea gurii de evacuare din flansa) -si care nu exista decat la Renault contra sumei de 2500 RON+TVA si am pus o toba finala de inox. Toata distractia a fost 1900 RON, din care 1200 catalizatorul. Se simte insa diferenta, mai ales ca masina are injectia rescrisa. |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu te supara...nu merita mai mult sa iei o masina noua decat toate reparatiile astea?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 05:09 |