Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
![]() ![]() ![]() |
Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
vladd1923 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|||
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Zeistgeist un film de 2 ore, fara actori, doar cu o voce masculina, imagini, schite, analize. Filmul este impartit in 3 capitole:
partea I : despre ISUS, crestinism = cea mai mare manipulare folosita vreodata partea a II-a : despre conspiratiile lumii (inclusiv 11 sept) partea a III-a : despre banciile de stat care jecmanesc contribuabilii la stat (nu despre banciile private/comerciale) Merita vazt filmul, il recomand pentru perfectiunea cu care este facut, suspansul este la el acasa. This post has been edited by Avani: 20 May 2008, 13:50 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Hmmm... "Non Profit Duplication/Distribution of the film is encouraged"... Cred ca se poate demola usor documentaru' asta... Da, si io consider ca merita vazut.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Ieri am mers la plaza sa vad de la 13:45 filmul Taken, si pentru ca sala in care trebuia sa ruleze avea nu-stiu-ce probleme, ne-au bagat pe niste cotloane, undeva retras, intr-o sala care am crezut ca-i de rezeva inainte sa intru in ea. Era de fapt sala VIP, si platisem 6 lei biletul ca era redus si pentru studenti.
In fine, filmul... tipic american numai ca personajul, tatal caruia i s-a rapit fata, omoara tot si rupe tot, contrar altor filme gen: "hai sa-mi pistolul, stii ca nu vrei sa-l omori de fapt". Plus niste executari super haioase. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Street Kings - 7.5/10 - Foarte tare filmul daca va plac filmele din anii '90 cu politisti gen Speed sau Point Break (ca tot veni vorba de Keanu Reeves). Nu va asteptati sa vedeti "The Departed 2", filmul nu e bun in sensul "Oscar," dar e foarte smecher pentru ca e plin de violenta, impuscaturi, aceeasi poveste cu politist bun vs politisti corupti, replici stupide, etc... Practic reteta filmelor politiste din anii '90.
Serenity - 3/10 - Foarte slab film. Actori de rahat, efecte speciale gen 3D Studio Max, etc... Acum imi dau seama ca oamenii nu au avut buget imens de asta totul e atat de ieftin, dar eu unul n-as face un film S.F. daca n-as avea fondurile necesare pentru a-l face sa arate bine. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
never back down - putin cam tras de par
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
filmul "21" destul de dragut. Daca vrei ceva nici foarte foarte, nici prea prea.. merge.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
fabiusd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 May 08 ![]() |
Comedii:
40 days & 40 nights van wilder van wilder 2 toate seriile American Pie Actiune: swat fast & fourious 2 fast 2 fourius die hard 3 Horror: Nu prea urmaresc decat daca e un film foarte bune, si nu imi amintesc nici unul acum ![]() ![]() Intre timp mi-am amintit, exorcistul varianta clasica, aia veche... |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Oo da, seria fast+furious, sau american pie... Filme cu adevarat penibile
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca aveai 20 de ani cand le-ai vazut , le-ai fi inteles..
![]() ![]() ON TOPIC: Indiana Jones 4- mediocru 6/10 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Iron Man - 7/10 - Foarte haios film, bataia de la final a fost putin cam seaca dar in rest un film foarte ok, cu umor si tot ce trebuie, si incetul cu incetul Robert Downey Jr. devine actorul meu preferat...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0465602/
Shoot 'Em Up - pt. efecte + Monica Bellucci ![]() http://www.imdb.com/title/tt0421073/ Street Kings - pt. forta cu care joaca Forest Whitaker This post has been edited by crisolro: 3 Jun 2008, 14:04 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
I AM LEGEND, Blonde And Blonder - super
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 3 Jun 2008, 14:26) Iron Man - 7/10 - Foarte haios film, bataia de la final a fost putin cam seaca dar in rest un film foarte ok, cu umor si tot ce trebuie, si incetul cu incetul Robert Downey Jr. devine actorul meu preferat... Iron Man 6/10 subtireanu rau de tot filmul, din pacate nu mai exista filme care sa te tina cu sufletul la gura nici macar pana la jumate,ca si Indiana Jones 4 extrem de previzibil si anost, de la Gladiatorul sau 300 nu am mai vazut nici macar un film care ar merita vazut pana la capat . |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
John Rambo - nu-i dau nota, dar destul de OK. Foarte violent pe alocuri.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
what happens in vegas: lejer dar nu subtire, o comedie bunutza
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Meet the Spartans - parodie relativ haioasa, recunosc ca am cam ras
![]() 13th Floor - mai vechi, dar interesant. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
semit |
![]()
|
Romania la Euro 1/10... Mutu obositu` penibil, Chivu, cu gandu la pixda.. mai bine jucau Brad Pitt si George Clooney
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
One last thing - comedie care incepe promitator dar cu multe scene previzibile si alte scene care nu s-ar intampla niciodata in realitate, nota 5/10.
Blind dating - alta comedie, ceva mai reusita, cu un plot bine pus la punct, dar iarasi spre final se intampla niste lucruri stupide, puerile care ii mai strica din farmec, nota 7/10. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Vazut ieri "The Secret", interesant filmul, insa mie mi se pare mai mult o manipulare a gandirii umane...
![]() Pot spune ca este mai mult un documentar decat un film, dar eu zic ca merita vazut. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
2007
- B-91-DHR
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
HULK, a good afternoon's movie, draguta surpriza de la final
![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
The Man from Earth [8.5] - un film care mi s-a parut cel putin interesant, care arata ca se poate face ceva deosebit si cu buget mic. actiunea se petrece intr-o cabana, si se bazeaza pe o poveste spusa de unul din personaje http://www.imdb.com/title/tt0756683/
No country for old man [8] - alt film bun al anului trecut, cu niste actori pe masura. asasini, bani, sange, umor http://www.imdb.com/title/tt0477348/ Breach [7.5] - un film dupa un caz real, in care un agent foarte important/vechi este banuit de spionaj http://www.imdb.com/title/tt0401997/ The Invasion [7] - unul din multele filme despre invaziile extraterestre, care totusi te tine in suspans, iar interpretarea lui nicole kidman merita sa-l urmaresti http://www.imdb.com/title/tt0427392/ I Am Legend [7.5]- zombi, will smith, oras parasit. interesant este ca filmului i s-au facut 2 finaluri, dar parca ambele cam fade http://www.imdb.com/find?s=all&q=i+am+legend&x=0&y=0 Horton hears a who [7] - animatie realizata foarte bine, ceva faze amuzante, merita urmarit, insa nu mi s-a parut nimic iesit din comun fata de ultimele animatii aparute http://www.imdb.com/title/tt0451079/ Iron Man [8] - imi plac comics-urile, asa ca nota poate parea putin umflata pt unii. un film cu efecte speciale reusite, cu interpretarea lui downey jr foarte buna http://www.imdb.com/title/tt0371746/ Juno [7.5] - o pustoiaca ramane insarcinata cu un coleg. actrita din rolul principal face un rol foarte bun. - http://www.imdb.com/title/tt0467406/ astea mi-au venit acum in minte, fiind cateva dintre cele vazute in ultimul an This post has been edited by herculane: 18 Jun 2008, 23:54 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
A l e x |
![]()
|
"de la Gladiatorul sau 300 nu am mai vazut nici macar un film care ar merita vazut pana la capat . "
![]() ![]() Gladiatorul a fost un film foarte bun, dar pesemne ca tie ti-au placut doar scenele de lupta, iar daca in 8 ani n-ai mai vazut un alt film care sa-ti placa probabil ori n-ai cautat destul, ori vrei doar filme cu bataie de asta medievala. 300 a fost o mizerie de film din multe puncte de vedere... Efecte speciale obosite, slow motion si ton sepia pe imagine... WOOOOW, ce realizare... Nu zic, a fost un film haios in felul lui, dar sa spui ca e singurul film ce merita vazut in ultimii 8 ani e cam aiurea, dar sunt convins ca tu judeci dupa scenele de lupta asa ca asta e... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.imdb.com/title/tt0780534/
comedioara de pierdut timpul: My mom's new boyfriend http://www.imdb.com/title/tt0488604/ thriller bun: Oxford Murders |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
kUNG-fu pANDA - Comedie
Din pacate am ras 10 minute adunat la film... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pathology. Nu pot sa-i dau o nota, pentru ca are cam multe notiuni disponibile doar catorva, dar mie mi-a placut
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
semit |
![]()
|
Narnia 2- Printul Caspian- mediocru 6.5/10, este adevarat ce se spune ca sequel-urile nu au valoarea primei parti
![]() Superhero Movie- are cateva faze amuzante, un film usor de duminica dupa-amiaza, 7.5 /10 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Wanted (Ala cu angelina) - Nici la angelina nu mai merita sa te uiti. Parca e sperietoare!
Filmul este un thriller din cauza sangelui. Eu il cataloghez la : Comedie matrix... Nota film: 5(din 100) Nota fx: 100(din 100) |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
The Oxford Murders 9/10
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:14 |