Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
![]() ![]() ![]() |
Filme, care merita vazute/care nu merita vazute
manucu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|||
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Big Nothing - 8/10 - O comedie neagra, sarcastica si cu situatii de nu m-a dus gandul ca se pot intampla. Chiar am ras de mai multe ori si are un soundtrack f atent ales si potrivit. Merita vazut, l-am pus la colectia mea de best of
![]() Cypher - 9/10 - Un film care m-a captivat din minutul 1, are ceva elemente de SF, dar in principiu este despre spioni, organizatii secrete, brainwashing, pe mine m-a impresionat. Am ramas ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
Stargate Continuum
Acum il vad, revin cu pareri mai tarziu ![]() LE: E dragut filmul, un pic previzibil. Consider ca am investit bine timpul ![]() This post has been edited by Vlad B: 2 Jul 2008, 23:27 |
--------------------
Renault
Clio 3
- PH 86 BAD
2007 // 1.4 Dynamique Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Wanted 8/10.
Un film pe care il recomand sa se vada la cinematograf. Sunt cateva exagerari, dar le treci cu vederea. In rol principal Angelina Jolie care joaca foarte bine. Un film interzis celor sub 18 ani, destul de sangeros. Vizionare placuta ! |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
SG Continuum - 9/10 mai mult pentru ca e Stargate. Filmul in sine nu e o capodopera, dar e interesant.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Fools gold 6/10 -mediocru
Incredible Hulk 2008- 7.5/10 bun de vazut la cinema sau acasa cu o plasma si un sistem audio OK ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(Avani @ 2 Jul 2008, 18:36) Wanted 8/10. Un film pe care il recomand sa se vada la cinematograf. Sunt cateva exagerari, dar le treci cu vederea. In rol principal Angelina Jolie care joaca foarte bine. Un film interzis celor sub 18 ani, destul de sangeros. Vizionare placuta ! CATEVA????? ![]() ![]() ![]() In mai mult de jumatate din film se trage cu efect ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Un film cu angelina jolie nu are cum sa fie un film bun
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
vreau si eu cateva pareri despre the happening
daca cineva l-a vazut! |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Foarte, foarte prost ! Atat filmul cat si actorii.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
under suspicion 7.5/10. un film rezonabil...era monica belluci cu vro 8 ani mai tanara..
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(twingooo @ 4 Jul 2008, 15:55) mie mi-a placut. 8,5/10. e mai ciudatel, dar daca stii la ce sa te astepti nu are cum sa nu placa. Stargate continuum 9/10. dintre filmele stargate e pe locul 2 dupa original Wanted m-a dezamagit 7/10 Hancock 9,1/10 - mai bun decat ma asteptam ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
vazut hancock si the happening: primul 9/10 pentru ca vroiam mai muuuult si al doilea e mai mult decat tare!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Hancock zlab.. foarte zlab 5/10
parerea mea ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
the happening inafara de idee nu vad de ce este asa de stralucit , finalul e slab ....
parerea mea Gabriel (2007) - slab si asta in ciuda ideii .... |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(DrK @ 3 Jul 2008, 11:25) Efectul e acelasi, ca predomina pe tot parcursul filmului e altceva. Dupa primele faze cu acest efect, te obisnuiesti si ti se pare normal. QUOTE(diesel_power @ 3 Jul 2008, 13:22) Nu sunt fan al acestei actrite, dar majoritatea filmelor in care a jucat mi-au placut (ms&mrs smith, original sin). Daca nu facea filme bune, care sa aiba prindere la public, nu cred ca isi permitea sa aiba atata celebritate. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
The Exorcism of Emily Rose 10/10
Chiar daca este mai vechi (2005), este unul dintre cele mai bune filme horror pe care le-am vazut. In plus mai este bazat si pe o poveste adevarata. The Exorcism of Emily Rose Directed by Scott Derrickson Produced by Paul Harris Boardman Written by Scott Derrickson Paul Harris Boardman Starring Laura Linney Tom Wilkinson Jennifer Carpenter Campbell Scott Music by Christopher Young Cinematography Tom Stern Editing by Jeff Betancourt Distributed by Sony (through Screen Gems) Release date(s) September 9, 2005 Running time 119 minutes Language English Budget $19 million Incasari pana in anul 2006: $144,166,820 Detalierea unui caz real de exorcizare....... Un film care cu siguranta va va face sa adormiti inaintea orei 3 dimineata. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Un film cu angelina jolie nu are cum sa fie un film bun"
Ba da. Girl, Interrupted, The Good Shepard, plus filmele in care se dezbraca (si sunt multe) nu sunt de neglijat. ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Double vie de Véronique, La - un film care m-a impresionat, arta cinematografica in stare pura. Nu e recomandat celor dependenti de actiune/adrenalina.
http://www.imdb.com/title/tt0101765/ |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Hancock- 7/10 amuzant pe alocuri, cateva efecte speciale interesante si cam atat, poveste fara sare si piper, fara dramatism, bun de vazut duminica dupa amiaza
BONUS: Charlize Theron ![]() Mad Money- 6/10- aceeasi categorie, film de vazut duminica dupa-amiaza, nimic notabil Bonus: none Astept cu mare nerabdare The Mummy 3 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daaaaaaa... The MUMMY 3 !!! Se anunta belea....marfa si proaspatul Indiana Jones & The Crystal Skull...
LE: Frumos mai e si tre sa apara, batman..nu prea ma incanta, si Bond, care merge, in rest...... Stargate Continuum care mi-a placut si care a incheiat cu succes epopeea Stargate SG-1, si astept reincepearea lui Stargate Atlantis cu sezonul 5. This post has been edited by dantes: 10 Jul 2008, 14:12 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Esti incantat de The Mummy (o mizerie de film) si noul Indiana Jones (o alta incercare de a mai scoate ceva bani dintr-o serie de filme vechi) dar noul Batman nu te incanta ?
Batman Begins si The Dark Knight (adica urmatorul Batman, cum ii spui tu) sunt doua filme al unui mare regizor si al doilea se anunta a fi un film extrem de bun. Doar ca e dupa benzi desenate nu inseamna ca e prost. Ceea ce nu pot spune despre The Mummy, care mie mi se pare penibil. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
dantes, a reinceput...cel putin 5x01 e disponibil de vreo saptamana!!
This post has been edited by ghertzoi: 10 Jul 2008, 14:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Unde bre ca e vinerea asta... o fi preair?
De mumia sunt incantat ptr. efecte speciale si mie imi place genul de aventuri care nu prea s-au filmat. Batman nu pot sa zic ca ma omor dupa el... Daca se mai filmeaza sau nu, chiar nu conteaza ptr. mine...e ceva de genul astora Iron Man, X-Man care le vad o singura data si la revedere... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
dada e preair dar cam full cu toate efectele + sunete/muzica, gasibil pe dc torente etc
This post has been edited by ghertzoi: 10 Jul 2008, 14:46 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 10 Jul 2008, 15:31) Esti incantat de The Mummy (o mizerie de film) si noul Indiana Jones (o alta incercare de a mai scoate ceva bani dintr-o serie de filme vechi) dar noul Batman nu te incanta ? Batman Begins si The Dark Knight (adica urmatorul Batman, cum ii spui tu) sunt doua filme al unui mare regizor si al doilea se anunta a fi un film extrem de bun. Doar ca e dupa benzi desenate nu inseamna ca e prost. Ceea ce nu pot spune despre The Mummy, care mie mi se pare penibil. cum tu ai fost incantat de Juno, un KKT ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@ A l e x - The Mummy - o mizerie de film
![]() This post has been edited by Mutzunache: 10 Jul 2008, 15:01 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
Nu l-am vazut dar intentionez, daca te refereai la mine, mie imi plac mizeriile astea cu povesti din antichitate, decat filme cu emo, fete bortoase la 12 ani sau super eroi gay
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:31 |