cata bere consumati pe zi?
![]() ![]() ![]() |
cata bere consumati pe zi?
crisolro |
![]()
|
||
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|||
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
la mine nu rezista din acest motiv cad in pana aproape zilnic."- Nevasta daca cumperi paine si alte cele nu faci tu un bine si aduci si ceva bericica?"
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Apai naiba stie!
Desi ar trebui sa-mi fie rusine,nu-mi e! Io nu ma impac cu "Timisoreana" aia de loc!! ![]() Ursus(la sticla) rulllz! In we:Warsteiner!! ![]() Pacat ca au scumpit porcotanii din R*al berea Efes!! Tare buna mai e si aia!! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca vreti sa mai reduceti consumul de bere sau de alcool (tuica, coniac, wiskey, etc), trebuie sa aveti in permanenta bautura in casa.
Acum la mine in firigider zace o sticla de vin inceputa in urma cu vreo luna cred, una de Milcov coniac inceputa, un pet de 2 litri de Timisoareana nedesfacut si inca un pet de 2 litri de Timisoreana plin pe jumatate pe care cred c-o sa-l arunce in curand nevasta-mea ca nu mai are loc de ele... ![]() Daca ma uit mai bine (deh, frigider mare) mai gasesc 2-3 doze de Timisoreana sau de Reds cu aroma de portocale (deh, berea preferata a Sandei)... Auch, diseara plec la Campulung Muscel, sa vezi acolo tratament cu tzuicomicina... ![]() ![]() Edit: uitasem de cele 2 bidoane a cate 2 litri fiecare de tuica din casa. Una de Muscel si una de Gaesti... Aia de Muscel stiu unde este, pe cand cea de Gaesti tre' s-o intreb pe nevasta-mea... ![]() This post has been edited by Flamingo: 2 Oct 2009, 12:15 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Eu zic ca 2-3 beri pe zi sunt ok pentru a potoli setea. Poate vara merg vreo 4-5.
A... si cand sunt meciuri prin cupele europene (in general marti, miercuri si joi) cam 2 pe repriza. Ieri au fost cam multe meciuri, era cam greu capul dimineata ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
dorinel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 September 09 From: București ![]() |
dar v ati urcat la volan, dupa ce ati baut? eu bausem o bere si m-am apucat sa mut masina in parcare. sincer era sa o lovesc cand am dat cu spatele. m-am oprit la milimetru
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
1.6 16 V CVA Expression/2009
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu nu prea mai beau bere. Nu-mi prieste, ma cam umfla. Uneori mai trag o sticluta din aia ceheasca, Urquell. Cam scumpa dar buna.
Insa imi prieste mult mai bine inainte de masa, o tuica iar la cumetrii beau vin. Chiar, alaltaieri la un gratar am baut si babeasca si feteasca ![]() Ca sa raspund exact la intrebarea de mai sus: beau aprox 0.01 beri pe zi adica vreo 3-4 pe an. ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Oct 2009, 12:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@dorinel: apoi daca dupa o bere era sa lovesti masina ... degeaba ai mai inceput topicul si mai si zici ca bei 2-3 beri pe zi ... cum te simti dupa a treia bere daca dupa prima nu poti parca o masina?
![]() mai vb. ca zici ca te-ai urcat la volan dupa o bere???? ![]() noi, cei de pe acest forum, nu ne urcam la volan dupa ce am baut, respectam viteza legala etc ... intelegi? ![]() This post has been edited by crisolro: 2 Oct 2009, 12:42 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Si gata, acum incepe distractia...
![]() Se f.utu topicul... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
De acord cu tuica, si eu trag un 30 (nu radeti, atat are paharelul, merge dintr-o-nghititura) de palinca inainte de fiecare masa. Iar la o petrecere prefer un vin. Berea merge la terasa vara, la meciuri, sau cand stau pe-acasa, de sete.
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai tu ce credeai ? La Campulung Muscel seara / noaptea pe veranda la vreo 8-10 grade temeratura de afara, mai merge berea ? Neah... Tratament cu tzuicomicina.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() Sunt curios cati de aici ati mai bea Ursus/Timisoreana/etc. daca ati vedea cum se fabrica/imbutelizaza... ![]() Heineken rulz!!! ![]() This post has been edited by Hack: 2 Oct 2009, 12:45 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am 3 ani de zile de cand nu am mai pus picatura de bere pe limba!
Si am si dat jos 40 kile! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Hack @ 2 Oct 2009, 13:45) ![]() Sunt curios cati de aici ati mai bea Ursus/Timisoreana/etc. daca ati vedea cum se fabrica/imbutelizaza... ![]() Heineken rulz!!! ![]() Te referi la bazinele alea de fermentatie si la sobolani? ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Oct 2009, 12:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
solone eu nu mi te pot inchipui cu 40 de kg in plus... pur si simplu nu te cred....
dar cica dupa un ultim studiu...berea nu ingrasa...dar produce pofta de mancare...aia ingrasa..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
dorinel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 September 09 From: București ![]() |
parcarea din curtea casei unde stau, nu eram pe domeniul public
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
1.6 16 V CVA Expression/2009
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
mai nu stiu cum se fabrica berea sau gata mizerie e pe acolo. am auzit si eu chestiuni cu sobolani si altele, dar va spun eu pe bune bere buna ca la Fabrica de Bere "TIMISOREANA", butoi venit direct din fabrica (restaurantul era acum 10 ani cand am gatat eu facultatea) in incinta fabricutei, nu am mai baut niciodata. Am mai baut bere foarte buna, Silva cand am facut 18 ani. Am adus din fabrica un butoi de 50 si am baut-o cu furtunul, butoiul l-am desfacut cu suportul de brad, intra perfect la dot pentru al desface.
Bere multa mancare putina si totu e ok (pentru mine) |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
eh..bere mai beau cu flamingo in spatele blocului sau in fata blocului depinde sau in fata blocului si spatele pietei
![]() vin beau atat cat am incepand din perioada cand sta din fiert pana undeva in luna mai....mai departe nu mai ajunge ca il galgai rapid:D am condus odata dupa ce bausem binisor si am dat cu masina in portile de la curte (oricum era noroi si ploua) si deatunci m am lasat de meserie. acum mai conduc cat beau maxim o jumate de bere ca sa nu imi fac singur belea! |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Barfule, iti dai seama ca dupa un numar apreciabil de beri urmau si 2 pizza bagate pe nerasuflate!
Deh, studentia! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Timisoreana imi placea inainte sa fie preluata de cei de la Ursus, iar cea bauta in incinta fabricii era perfecta ... in special cea nefiltrata.
Si acum sunt mare fan al berii nefiltrate ... Paulaner fiindu-mi o buna prietena ![]() Aaa ... si ca sa raspund la intrebarea din topic il citez pe Marian-J : "cata imi trebuie". ![]() This post has been edited by adrian mgn: 2 Oct 2009, 15:37 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
2-5/zi ... depinde de zi ... Heineken
|
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
4-5 pe saptamana,vara chiar mai multa.A,si cred cu tarie ca ingrasa!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu beau bere zilnic, dar cand mi se face pofta beau 3 sau 4.. Poate chiar 5
![]() In oras nu prea beau pentru ca prefer sa beau Cola si sa fiu cu masina mea decat sa merg cu taxiul. Evident, in eventualitatea unei "baute" atunci trecem la un numar mai mare de beri si/sau whiskey. Daca beau bere, de obicei beau Heineken (mai ales la mini-keg de ala de 5l). Imi place mult si Miller mai nou, se gaseste in Real dar e cam scumpa, mai ales ca e doar la sticle de 0.33. Ma amuza si Corona din cand in cand sau Budweiser. Febletea mea ramane totusi berea austriaca Ottakringer, care din pacate nu se (mai) gaseste in Romania si care apuc sa beau doar daca pleaca cineva cunoscut prin Austria si-mi aduce. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nu facem un topic Pepsi sau Cola?
![]() This post has been edited by UXE: 4 Oct 2009, 08:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
berea+cola=love =))http://www.reno.ro/style_emoticons/default/tongue.gif
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
2002
- IASI Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
in ultimile 5 zile am fost la munchen, la oktoberfest, special pt ..baut bere
![]() in cele 5 zile, am reusit un total-dupa calcule mai mult decat aproximative ![]() beam cam 4-5 halbe de un litru , acolo, la festival, apoi alte cateva "jumatati" pe la hotel ![]() berea la draft(halba) e mult mai putin acidulata in germania..si poti bea nitel mai multa....ca marci, am consumat acolo : lowenbrau(e originalul, cu totul altceva decat ce e la noi);paulaner(mult mai buna si asta) , hoffbrau(prescurtata hb ![]() foarte frumos la oktoberfest....bere buna si fete frumoase ![]() |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE(megane1 @ 4 Oct 2009, 08:21) in ultimile 5 zile am fost la munchen, la oktoberfest, special pt ..baut bere ![]() in cele 5 zile, am reusit un total-dupa calcule mai mult decat aproximative ![]() beam cam 4-5 halbe de un litru , acolo, la festival, apoi alte cateva "jumatati" pe la hotel ![]() berea la draft(halba) e mult mai putin acidulata in germania..si poti bea nitel mai multa....ca marci, am consumat acolo : lowenbrau(e originalul, cu totul altceva decat ce e la noi);paulaner(mult mai buna si asta) , hoffbrau(prescurtata hb ![]() foarte frumos la oktoberfest....bere buna si fete frumoase ![]() Te urasc! ![]() ![]() Friptura de bou ai mancat?... ![]() Daaa, is si fete frumoase, si periculos de accesibile in starea in care is majoritatea.. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:57 |