Scartzait scaun sofer
![]() ![]() ![]() |
Scartzait scaun sofer
JustMe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 1 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
WD-40 dat pe la arcuri sub scaun si se rezolva, asa asa scapat la Megane de scartait...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
asa am scpat si eu ed scartaitul ala sacaitor, la mine scartaia numai in cea mai de jos pozitie dar acu mai nou scartaie din nou.
planuiesc sa fac o vizita la serus sa vad ce are, au zis baietii ca daca nu se poate suda trebuie schimbat tot scaunul. This post has been edited by antifizic2: 29 Aug 2007, 15:08 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Nicolas |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 4 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Si pe mine tot wd 40 m-a scapat de scirtiit
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9dci,120 hp Tuned to 150hp
2003 Privilege
- B-73-BNP
|
|
JustMe |
![]()
|
Mersi de raspunsuri...Ma duc acuma sa cumpar unul si sa dau si eu sa vad daca mai face asa. Cum ati dat? Ati ridicat scaunul la maxim si ati dat cu spray pe dedesubt?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
Rosniper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 6 August 07 ![]() |
La mine scartzie spatarul , cum pot sa scap de scartzit?
|
--------------------
Renault
Laguna
2002 Renault Laguna 1.9 DCI Dynamique 2002
|
|
JustMe |
![]()
|
La spatar banuiesc ca e mai complicat. Trebuie dat jos materialul, si nu e prea usor, poate ar fi bine sa mergi la un mecanic sa faca operatiunea.
Eu am gasit si arcul care scartaie, e arcul din partea stanga fatza. Se simte cu mana pe sub scaun... Inca nu l-am dat cu spray ca nu am mai apucat aseara sa iau, l-am dat cu ceva ulei dar nu i-a trecut.... asa ca o sa ma duc sa caut sprayul... |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Întreb și eu: WD-40 nu este pentru degripare/curățare ?
![]() Eu nu prea i-am văzut propietățile de lubrifiant așa că nu știu cu îndepărtează scârțâitul! Părerea mea! ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
da un pic pe mana si vezi
![]() This post has been edited by przamfiri: 30 Aug 2007, 22:03 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
JustMe |
![]()
|
Dupa o alergare pe la Mol, OMV, Praktiker, Cora am gasit in cele din urma la Metro, WD-40. Am dat acuma dimineata cu el pe arcul care scartia si ca prin minune a trecut scartitul... Merci de sfaturi... si daca aveti probleme cu scartaitul arcurilor folositi-l ca e bun
![]() b_gabi scrie si pe el ca e bun pentru indepartarea scartaiturilor... This post has been edited by JustMe: 1 Sep 2007, 12:12 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Salut!!
Imi spuneti si mie cum ati dat cu spray pe arcuri?....Ati dau scaunul jos?...ca eu nu reusesc nicicum sa dau cu spray sub scaun. Ms. ![]() 3 Sep 2007, 11:29: Nu stie nimeni? ![]() This post has been edited by sb-55-dan: 3 Sep 2007, 11:29 |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
dai scaunul maxim spate sau fata.. pana gasesti o pozitie in care ai acces.
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
Am sa-ncerc si varianta asta.
Ms ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
JustMe |
![]()
|
Mie imi scartzia unu din cele 2 arcuri lungi de pe laterale, cel din stanga, am dat scaunul la maxim in fatza si l-am ridicat la maxim si apoi am dat pe arc cu wd-40 dintr-un capat in altul...
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
Nu reusesc nicicum sa scap de scartiitul ala enervant...e undeva in dreapta spate a scaunului...am dat jumatate de tub de WD-40 si tot degeaba
![]() Are cineva alte pareri? Ms ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pana nu dai scaunul jos nu rezolvi nimic... patit...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
L-ai dat tu jos? Daca da, e greu?...sau e ceva de genul "ca la dacie"
![]() Ms ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- nu e greu deloc, desurubezi suruburile de la sina... numai sa ai grija sa deconectezi bornele la baterie inainte de a demufa scanul de pe masina altfel vei ramane cu bec de airbag in bord aprins si vei plati o diagnoza sa sterga erorile...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
ok, am sa-ncerc sa fac asa..sper sa mearga
![]() ms ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
|
casuba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 September 07 ![]() |
ce ai rezolvat cu scaunul?
15 Sep 2007, 09:01: Sunt si eu un posesor de laguna 2 de 3luni de zile si a dori sa stiu si eu cat costa o revizie la reno( sch. ulei,filtru motorina, filtru polen,filtru aer). Daca a facut cineva revizia si poate sa-mi spuna si mie ce mai trebui schimbat si ce ulei trebuie pentru laguna 2, 1,9 dci 88kw 120c. Si mai am o problema cu frana de mana cand trag frana de mana o roata tine si una nu, am dat roata jos si am tras de cablu si am constatat ca cablu se trage cam 10 cm in afara, nu stiu cum ete prins cablu la maneta de frana. This post has been edited by casuba: 15 Sep 2007, 09:01 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002
|
|
JustMe |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- @casuba cauta pe forum si vei gasi raspunsuri... la ulei ramane sa discerni tu ca discutiile sunt multe si in contradictoriu...
- @JustMe e recomandabil sa il dai jos si sa faci treaba ca la carte ca peste inca 1 luna sa nu te trezesi ca iar face un arc, altul decat cel uns... faci odata treaba cu datul jos si o foarte lunga perioada nu vei mai avea probleme... |
--------------------
Renault -
2003
|
|
JustMe |
![]()
|
S-ar putea sa ai dreptate. La mine a fost noroc pentru ca eu am avut ceva rupt si dupa ce a sudat nenea ce era rupt a inceput sa scartzaie doar acel arc...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
reno-soso |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 July 05 From: Ploiesti ![]() |
@casuba -frana de mana
Sistemul de prindere a celor doua cabluri la frana de mana se afla sub cotira centrala. Astfel pentru a ajunge la acel sistem trebuie sa deschizi cotiera, scoti tot ce ai depozitat acolo iar jos (pe fundul cotirei) ai un fel de "usita" f. bine camuflata si destul de incomod de deschis. Verfica daca ambele cabluri sunt prinse, eu am avut unul sarit; defapt sarea mereu pana cand am indoit partea de care este prins cablul sa nu mai poata sa sara. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
petrenicolau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 July 07 ![]() |
Si la mine a inceput sa scartaie, scaunul de la sofer dupa vreo 5000 km, sau cel putin asa credeam euinitial, in realitate nu scartatie scaunul ci scartaie centura de siguranta cand ma misc eu in scaun..freaca de un ghidaj de cauciuc ceva, in interior.
A mai avut cineva asemenea problema, aveti vreo solutie?. Multumesc. |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0 dci lux privilege /
- CT 20 SRN
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Vezi ca se mai discuta despre problema cu scartaitul centurii soferului aici.
E topic dedicat Laguna 2.2 This post has been edited by tiberiu.anghel: 29 Oct 2007, 15:13 |
--------------------
-
-
-
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Nu cred ca e greu sa citesti mai sus
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
djidji_thebest |
![]()
|
![]() untest Group: Members Posts: 235 Joined: 6 December 07 ![]() |
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 16 Sep 2007, 20:33) - @casuba cauta pe forum si vei gasi raspunsuri... la ulei ramane sa discerni tu ca discutiile sunt multe si in contradictoriu... - @JustMe e recomandabil sa il dai jos si sa faci treaba ca la carte ca peste inca 1 luna sa nu te trezesi ca iar face un arc, altul decat cel uns... faci odata treaba cu datul jos si o foarte lunga perioada nu vei mai avea probleme... Cum se da scaunul jos? Unde sunt suruburile alea? Pe sina, in interiorul masinii nu? Ca mie mi s-a bmocat spatarul si trebuiz sa vad ce pot sa fac. |
--------------------
Renault
Laguna AUTHENTIQUE
2001 1.6 16v
- MS 87 DJI
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
Salut! scaunul este prins in 4 suruburi, care se afla sub masina, doua se vad linga praguri iar doua sunt in lonjeron, acoperite cu un capace de plastic. Obligatoriu deconecteaza bateria fiindca mufa de la airbag-uri este pe podeaua masinii si se deconecteaza cand scoti scaunul. Spor!
|
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
2017
- SB 06 YCP Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
paultbg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 18 May 08 ![]() |
QUOTE(mihai vulcan @ 2 Nov 2008, 01:28) Salut! scaunul este prins in 4 suruburi, care se afla sub masina, doua se vad linga praguri iar doua sunt in lonjeron, acoperite cu un capace de plastic. Obligatoriu deconecteaza bateria fiindca mufa de la airbag-uri este pe podeaua masinii si se deconecteaza cand scoti scaunul. Spor! Ca sa inteleg,se ridica masina (sau se urca pe rampa) ca sa poti demonta scaunul? Interesant concept.... Oricum,daca e asa va rog sa-mi confirmati, sa ma apuc sa caut o rampa. Multumesc, Paul |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- MM 08 PAK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:44 |