PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
![]() ![]() ![]() |
PIESE = PRETURI, PIESE = PRETURI
cyppa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 30 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|||
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Tampon motor 1,6 16v original Renault pret Bras Iasi 561 lei
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
TAMPON MOTOR = in jur de 300 ron
TAMPON CUTIE = in jur de 50 ron BIELETA ANTIBASCULARE = in jur de 150 ron AMORTIZOARE FATA = in jur de 250 ron/buc. FLANSA AMORTIZOR = 150 ron flansa amortizor + rulment RULMENT FATA STANGA = in jur de 200 ron This post has been edited by cj98czh: 20 Nov 2009, 21:48 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cyppa |
![]()
|
Multumesc pt raspunsuri...
cj98czh banuiesc ca la preturile astea sunt originale...sau ma insel ? |
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu sunt originale sunt piese aftermarkert cele originale sunt mai scumpe...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
BIELETA ANTIBASCULARE nu este la fel ca la supernova/solenza?
Eu asa stiam.. si e mult mai ieftina. Cam 60-70 RON |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
cj98czh |
![]()
|
La benzina da... la diesel nu.. are si alta forma..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Parerea mea e ca seamana, dar nu rasare...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
La benzina cel putin la coupe-ul cumnatului meu 1.6 16v este identic cel de solenta... l-a schimbat de vreun an si inca nu da nici un semn de oboseala...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca codul nu e acelasi, nici reperul nu e acelasi.
Eu n-am spus ca nu merge. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
cyppa |
![]()
|
Acum 2 luni am schimbat 3 rulmenti : 2 de pe spate si 1 fata dreapta cu 60 lei buc !
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|
cj98czh |
![]()
|
Asa te vor si tine... un rulment nou costa... nu inteleg de ce intrebi de preturi daca tu oricum iei ieftinituri...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
R19/16v |
![]()
|
De la csenonu' de 6000 i se trage, czh...
|
--------------------
DS
5H
|
cyppa |
![]()
|
Eu stiam ca piesele aftermarkert sunt mai ieftineala decat cele originale lucru pe care l-ai afirmat si tu intr-un fel !
R19/16v ce vrei sa spui ? This post has been edited by cyppa: 21 Nov 2009, 10:43 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|
cj98czh |
![]()
|
Pai sunt mai ieftine... dar cele de la producatori ok au un pret si ele.. cele facute pe vapor... cum sunt rulmentii luati de tine nu...
eu prefer prima varianta... pt. ca tot acolo sunt... cele ieftine nu tin.. si astfel schimbi repede... la care se mai adauga si manopera de schimbare... si ai sarit de pretul unei piese aftermarket de calitate.. Oricum discutia asta nu are rost.. pt. preturi iti recomand sa te uiti la magazine de piese auto online... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cyppa |
![]()
|
Ok. Ms pt sfaturi !
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|
Mircea_C20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
www.autokarma.ro aici gasesti tot ce iti trebuie, si daca nu au, iti comanda. eu numai de aici imi cumpar piesele pt masina din semnatura. bafta
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
1.9dTi (88kw / 250Nm CHIP) 2001
- B 70 MRC
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Uneori adevarul e undeva la mijloc. Eu am schimbat fulia de la alternator, cu piesa "aftermarket". De fapt, producatorul livreaza aceasta piesa la Renault, cu rombul marcii turnat. Piesa se vinde in reteaua Renault cam la 400 lei.
Aceeasi piesa fabrica o livreaza pe piata aftermarket, dar cu rombul polizat si ajunge in magazin undeva la 250 lei. Nu sunt multe repere cu acest "regim", dar se mai intampla... ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
R19/16v |
![]()
|
Esti amabil sa atasezi o poza cu rombul polizat?
|
--------------------
DS
5H
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
O sa incerc sa fac poze. Trebuie sa dau la cheie de mai multe ori, sper sa prind pozitia si sa am acces.
<span class='edit'>23 Nov 2009, 10:41:</span> Am deschis capota si urma de polizare era exact unde aveam eu nevoie. Am mai invartit manual putin, cat mi-a permis, se apropia de p.m.s. Sper sa ma crezi cand afirm ca eu nu as fi avut niciun motiv sa polizez piesa asta... This post has been edited by Dodone: 23 Nov 2009, 10:44 Attached thumbnail(s) DSC02737.JPG ( Size: 354.41k ) Number of downloads: 4633 DSC02738.JPG ( Size: 341.97k ) Number of downloads: 4826 DSC02739.JPG ( Size: 334.91k ) Number of downloads: 4676 |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
R19/16v |
![]()
|
Da, bineinteles ca nu-mi inchipui ca te-ai apucat tu sa-ti polizezi rola
![]() |
--------------------
DS
5H
|
Dodone |
![]()
|
Pfiuu....
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
R19/16v |
![]()
|
Eram doar curios cat de evident a fost facuta miscarea...
|
--------------------
DS
5H
|
Dodone |
![]()
|
Eu zic ca destul de grob, cu aparatura simpla (polizor sau flex) si in graba, ca trebuiau facute multe...
|
--------------------
Renault
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Amortizoare ulei spate SACHS = 230 ron/buc
Manopera (+ulei si filtre) = 180 ron |
--------------------
|
|
cyppa |
![]()
|
Am cumparat toate aceste piese , ma ajuns cam 900 Ron total dar acum ca sa nu mai deschid un alt topic spunetimi va rog daca va pricepeti cam cat m-ar costa manopera pentru tot ce scrie mai sus. Multumesc !
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2001 dTi 98cp
- CT-99-TEO
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
sans_doute |
![]()
|
![]() Asa-zis membru Group: Members Posts: 229 Joined: 29 May 08 From: Iasi ![]() |
O intrebare (poate cam proasta)
![]() Posibil sa fi inteles eu gresit.. |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16V Ne mai auzim.
|
|
Dodone |
![]()
|
Se monteaza cate o placuta de fiecare parte a unui disc. In total 4 bucati pentru doua roti.
|
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:33 |