Manuale CLIO
![]() ![]() ![]() |
Manuale CLIO
Teodor Bogdan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 14 May 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4MPI 8V
|
|||
Cezar CV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 7 January 16 From: Bucuresti / Ilfov ![]() |
Are cineva idee cum functioneaza partea electrica la symbol clio (fidji), diesel, 65 CP, motor k9k , servodirectie electrica (nu asistata) ??
Sau o schema electrica explicata? Mentionez ca in prezent, la masina mea, calculatorul nu da minusul unui releu, care alimenteaza un motor al unei pompe de servodirectie. Este echivalentul unei pompe pusa pe cureaua de accesorii dar nu o invarte fulia ci un motor electric (atunci cand pun cheia pentru alimentare bord). Va multumesc anticipat. Cezar adresa de email: cezarus2001@yahoo.com |
--------------------
Renault
Symbol Fidji (Clio II sau Thalia)
2008 / 1,5 dCi / 65 Cp
- Personalizat
|
|
relugrigo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 July 18 ![]() |
|
--------------------
renault
symbol
2007
|
|
Teodor Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 14 May 17 ![]() |
Multumim... dar noi nu cautam manualul de utilizare, ci cel de service (reparatie)
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001 1.4MPI 8V
|
|
seaman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 30 October 17 ![]() |
Buna ziua,as avea nevoie de o schema electrica a mufelor care intra in calculator - deoarece imi trebuie sa depistez cele 4 fire care vin de la sonda lambda,ma poate ajuta cineva?Multumesc si astept raspuns aici sau pe mail
marius6404@yahoo.com |
--------------------
renault
SYMBOL
2012
- IS-04-MHC
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Va salut,
Aici: https://www.reno.ro/Manuale-de-utilizare-si...lt-t318119.html gasiti ceea ce va intereseaza in sectiunea Renault/Visu, multumiri lui mitzone pentru ca le-a pus la dispozitia tuturor, eu cautand pe aici mi-am clarificat majoritatea problemelor in ceea ce priveste documentatia tehnica. Cu stima si drumuri bune. |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
Andrei_du |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 18 February 19 ![]() |
Salut! Pentru un Clio cu motor 1.4 8V:
La cati ani sau km se schimba distributia? La cati km se regleaza tachetii? Uleiul de motor la cati km se schimba? Uleiul de cutie se schimba vreodata? Gasesc undeva un tabel cu lucrarile de intretinere? Am cautat in manualul de utilizare dar nu am gasit. Multumesc! |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
Distributia = 4 ani sau 60.000km
Ulei = 10.000 km Uleiul din cutie ei zic ca nu se schimba dar daca au trecut multi ani peste masinuta sau multi km nu strica un alt ulei, nu e o avere. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
SeSeBe |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 19 March 19 From: Iasi ![]() |
QUOTE(mirelflorin @ 24 May 2011, 08:19) ...................... <span class='edit'>25 May 2011, 02:00:</span> carte service clio symbol http://uploading.com/files/dff1d955/manual...o%2Bsymbol.zip/ Se poate posta din nou? Linkul vechi nu mai functioneaza. Va multumesc! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.4 16V 2001
|
|
Catalin25071996 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 May 19 ![]() |
Salut tuturor ! Va rog frumos imi puteti spune de unde pot sa fac si eu rost de un manual de reparatii pentru Renault Clio 1 motor 1.2. Am tot cautat pe internet dar nu am gasit pentru modelul asta.
|
--------------------
Renault
Clio 1
1995
- AG 05 MJQ
|
|
Ionutz39 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 June 19 ![]() |
M-ar interesa si pe mine un manual de service pentru Renault Clio3 2008 benzina.
![]() |
--------------------
Clio3
Laureate
2008 1.2 16v
- IF08UNM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:48 |