zgomot la sistemul de directie, cand virez se aude o vibratie ciudata!
![]() ![]() ![]() |
zgomot la sistemul de directie, cand virez se aude o vibratie ciudata!
ghitanflorin2002 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane scenic 1,9dci
2003 megane scenic
- ct84fyz
|
|||
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Am avut si eu acelasi sunet. Numai ca s-a intamplat dupa ce nu am folosit masina vreo 3 sau 4 zile si aparea doar la viteze mici si cand viram din pozitia normala a volanului cam la 90 de grade, dreapta sau stanga. Daca invarteam mai mult, nu se mai auzea nimic. Acum, daca ma gandesc bine, nu a disparut, dar s-a diminuat mult.
Ce-o fi, nici eu nu stiu. Caseta de directie, daca are vreo legatura, a fost schimbata acum 2 ani. S-or fi uzat ceva curele, ca se apropie distributia. Ca si ghitanflorin2002, multumesc pentru eventuale pareri. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
http://www.reno.ro/servo-t185764-s0-p25089...ml#entry2508974 s-ar putea sa rezolvi problema ta
![]() This post has been edited by danyos: 23 Oct 2010, 18:24 |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
ghitanflorin2002 |
![]()
|
interesant!
intradevar cand virez pe loc stanga ,dreapta se aud niste pocnituri. un mecanic a zis ca sunt de vina niste rulmenti din capatul amortizoarelor. si intradevar, uneori zgomotul nu se aude sau se aude incet. nu prea reusesc sa concep ca in mers , acei rulmenti ar produce o asa vibratie, dar totul este posibil! sa vad daca in timp fenomenul se accentueaza. oricum multumesc pentru raspunsuri! uneori am observat ca aceste raspunsuri sunt mai pertinente decat ale"meseriasilor" This post has been edited by ghitanflorin2002: 24 Oct 2010, 17:00 |
--------------------
renault
megane scenic 1,9dci
2003 megane scenic
- ct84fyz
|
|
ghitanflorin2002 |
![]()
|
Am rezolvat problema!
Am fost la service si au schimbat lichidul de la pompa de servodirectie. au zis ca este vechi si a pierdut din proprietati!? Cam ciudata explicatia dar cert este ca acum totul este OK! This post has been edited by ghitanflorin2002: 27 Oct 2010, 11:53 |
--------------------
renault
megane scenic 1,9dci
2003 megane scenic
- ct84fyz
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai de ce crezi ca producatorul recomanda ca odata la 4 ani sa fie schimbat: lichid de frana, antigel si ulei servo?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Orice uleiul isi pierde din calitati datorita ciclurilor inghet dezghet
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
hidden62 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 26 October 10 ![]() |
Am avut o problemă cu caseta de direcție și după multe ,,aventuri,, stând de vorbă cu cei din service - au spus cam așa,,la două schimburi de ulei de motor,, obligatoriu schombul de ulei pentru servodirectie.
Am și eu o întrebare:acum nu știu dacă este voie să spunem pe forum .Voi ce tip de ulei folosiți pentru servodirecție ? |
--------------------
Renault
Scenic 1.9dti
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
ATF ai nevoie, sau ulei pt. cutii de bviteza autamate ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ghitanflorin2002 |
![]()
|
eu am atf 220!
Si cred ca acum merge si mai usor servodirectia ![]() |
--------------------
renault
megane scenic 1,9dci
2003 megane scenic
- ct84fyz
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Poate fi si de la un rulment uzat.
offtopic: cum dracu sa se auda o vibratie? idem cu "nu aud scrisul" |
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:30 |