zgomot la plecarea de pe loc, planetara?
![]() ![]() ![]() |
zgomot la plecarea de pe loc, planetara?
ionut83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault, bmw
18, 320i
- 01rgv, 83ric
1980, 1999
|
|||
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Aceeasi problema o are si tatal meu, dar se manifesta ca un POC la franare.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
tampoanele motor? si la mine face pe dreapta, dar tamponul de acolo aproape nu mai exista, se schimba luna care vine
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
bucse brat asa face la mine cand plecam de pe loc si cand puneam frana mai brusc buscele erau.
This post has been edited by mitzunator: 27 Mar 2011, 19:53 |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
CosTy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 26 November 08 ![]() |
confirm si la mine facea la fel cand se dusesera bucsile de la bascula, pacanit la plecarea dupa loc si la franare la fel
|
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
ionut83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 December 09 ![]() |
Am suspendat roata pe cric. Din bucsi nu are niciun fel de joc. Planetara, (din ce am putut misca eu cu mana), pare ok. Suspectez vreun tampon pe la motor sau cutie. Dar care? Cele care se vad la prima vedere sunt Ok.
PS... In legatura cu aceesi problema, am observat ca in mers, la orice viteza, daca ridic piciorul de pe acceleratie si apoi o calc brusc, se aude o pocnitura in acelasi loc. |
--------------------
renault, bmw
18, 320i
- 01rgv, 83ric
1980, 1999
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Din pacate tampoanele de la motor/cutie se pot verifica vizual dupa demontare.La o"prima vedere"par bune dar cand le demontezi si le inspectezi cu atentie pot fii moarte.
O alta cauza a zgomotului ar putea sa fie de la bucsa din capul amortizorului(la fel ca sa o verificii trebuie demontat). Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:30 |