ulei pe bujii, semn rău?!
![]() ![]() ![]() |
ulei pe bujii, semn rău?!
alexumf |
![]()
|
||
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|||
cristian_nechita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 22 April 11 ![]() |
La prima vedere pot fi cateva cauze:
-Segmenti -Ghidul supapei -Garnitura culbutori daca are ulei si in exteriorul bujiei -Supapa PCV Eu pariez pe supapa PCV, si pur si simplu as ignora problema. |
--------------------
Laguna
3
2012 |
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
si eu am la fel; cred ca e boala comuna.eu unul nu ma impacientez atata timp cat nu se da la ulei, dar cred ca cel mai repede este de la saiba de sub bujie-la mine scapa ulei pe sus si se scurge (sau s-a scurs pana sa schimb bujiile vechi) pe langa chiuloasa si corpul bujiei, ce de ceva vreme i-am spalat motorul si nu mai am pete de ulei la vedere.cel mai bine ar fi s-o mai urmaresti peste vreo 2-3000 de km sa vezi daca mai face
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() Mulțumesc frumos... Dat fiind faptul ca ulei nu mănâncă, fum albastru, nici vorbă, motorul merge ca în prima zi, rămâne să țin fenomenul sub observație fără sa mă mai agit pe tema asta... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
doraliv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 June 20 From: bucuresti ![]() |
cum pot sa ajung la valva pcv ... cum desfac capacul incercuit din poza
... ajutor va rog ... sunt si eu la ananghie ... Attached thumbnail(s) poza.jpg ( Size: 62.97k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
renault megane 2
megane 2
2007
|
|
punisher00 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 14 March 16 ![]() |
Ce ananghie?
Valva pcv e "integrata" in capac. Din poza e 1.5 dci 78kw.. |
--------------------
-Renault
-Megane
-2007 1,5 DCI 106 CP , Extreme
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:00 |