tapiterie piele, probleme, intretinere sintetica/naturala
![]() ![]() ![]() |
tapiterie piele, probleme, intretinere sintetica/naturala
kebbius |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine,bine se tine bine pielea dupa un an jumate.Daca tii masina 2 ani e ok,dar daca o tii vreo 5 ani cine stie ce se intampla!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Cip,
o sa ma ocup in weekend sa fac foto si o sa postez in detaliu cu toata povestea. De asemenea o sa filtrez injuraturile (i was out of line, sorry) ![]() Cat despre abilitatea noastra de a face diferenta intre o piele naturala si una sintetica... cu cred ca despre asta este vorba ci despre datoria de a informa corect clientii!!! Tu nu vezi cat de ciudata este situatia? Eu semnalez ceea ce este in mod evident o problema a reno (cel putin de comunicare daca nu mai grava) si lumea imi sare in cap ca sunt eu un fraier ca nu fac diferenta. E o reactie ciudata.. asta ca sa filtrez injuraturile... ![]() Kebby, cand te alegi cu o gaura in tapiterie tocmai din cauza ca ai fost gresit informat cu privire la ceea ce cumperi, incepe brusc sa conteze din ce e materialul. Oricum ca sa am o atitudine constructiva cred ca toti cei care au tapiteria mixta ar trebui sa fie stem de prudenti inainte sa se apuce sa o frece cu cine stie ce. Mai repede folositi apa si sapun decat alte inventii daca nu sunteti absolut siguri ca ele sunt safe. Altfel vor aparea gauri... sapt viitoare o sa postez documentat toata treaba cu gaura pentru cine vrea sa vada... |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
tino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
eu am tapiterie mixta piele + textil.....asa ca spuneti fratilor cu ce se intretine ?
|
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Pe undeva iti dau dreptate. Asta e ceva asemanator hainelor de "piele" turcesti (sau chinezesti?) care invadasera piata romaneasca la inceputul anilor 90 si care erau vandute (in magazin, nu la piata) pe post de haine de piele naturala. Mi se pare ca, tot asa, aveau pe undeva si piele naturala (in interiorul buzunarelor?). Tot asa: nu se specifica nimic. Nici macar acea eticheta obligatorie cu simboluri, cum se pune pe pantofi. Se spunea piele si gata. Facand fac o paralela, iti inteleg si punctul de vedere.
Eu nu ma pot plasa de nici o parte pentru ca stiam de la inceput, inca inainte de a ma duce la dealar sa vad un exemplar. Dar nu stiam ca se poate deteriora cum ai descris. Pana acum n-a fost nevoie s-o curat, nu s-a murdarit pe nicaieri. Cert e ca sigur m-as fi uitat in manual inainte sa fac ceva ce n-am mai facut. Asteptam cu rabdare si interes pozele si povestea. |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Turkish |
![]()
|
Eram dator cu foto cu problema cu pielea.
Acum vreun an am observat ca in acea zona din lateralul scaunului, partea exterioara este usor murdara pielea. Nici pe departe cum arata acum, dar se vedea un pic de murdarie in genul celei care se strange intr-un loc cu uzura mare cum e ala de care te freci ori de cate ori intri si iesi din masina. In fine, am cumparat un produs special de curatat pielea. Ce mi s-a parut mai ok. Nu va mai pot arata poza cu produsul pentru ca de nervi cand am vazut ce se intampla l-am aruncat. Ce vreau sa va spun este ca nu am facut cine stie ce nazdravanii cu el, am pus pe o carpa moale si am frecat fara sa apas prea tare de cateva ori... Dupa o luna a aparut gaura asa cum se vede ea acum. Lesne de inteles ca nu m-am mai atins cu nimic de loc motiv pentru care si arata asa jegos acum... Cert e ca NU e piele naturala iar cei de la Reno nu spun nicaieri ca ar fi artificiala sau altceva. Din punctul meu de vedere asta este o tzeapa. Cand o sa vreau sa scap de masina o sa fie greu sa mai iau un pret bun... care oricum e de rht pt ca MII se devalorizeaza la greu!! Dupa cum vazuratzi intr-un reply mai vechi pe acest topic s-a mai intamplat cuiva ceva similar... Cam asta ar fi... sper sa fie util cuiva sa nu mai pateasca la fel... Attached thumbnail(s) IM002292.jpg ( Size: 524.77k ) Number of downloads: 885 |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Eu cind am luat Meganul stiam ca e "piele ecologica".De asta am si luat echipare Confort Expresion + imbunatatiri.
|
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
Turkish |
![]()
|
Acum aproape trei ani cand le-am luat noi la nici un dealer nu scria asa ceva
toto spuneu ca in privilege este tapiterie mixta piele cu textil |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg de ce tapiseria ta este atat de tocita in jurul gaurii??
|
--------------------
Renault
Megane
2005 Dynamique Renault Megane CC 1.6 16v VVT 115cp, Dynamique 07/2005
|
|
verzuiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 7 January 05 ![]() |
Eu cred ca acolo era "loc de stins tigara"
![]() |
-------------------- Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
|
|
spd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 3 November 05 ![]() |
@pablo
de unde ai stiut ?ti-a spus vanzatorul?si eu daca stiam poate alegeam altceva. This post has been edited by cmandrei: 2 Mar 2006, 11:16 |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Baiatul de la dealer mi-a spus.Daca nu ar fi fost chestia cu pielea ecologica as fo ales Conf.Privilege ... macar aveam minerele usilor din exterior satinate.
Am condus iarna asta Clio sotiei.Dupa ce a stat o noapte in frig era atit de rece volanul (al ei e imbracat in piele).Interesant e ca si la Megane e rece in conditii asemanatoare dar nu chiar asa (desi e de plastic). PS:ziceti fratilor cu ce curatam pieile de Renault? |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
|
Turkish |
![]()
|
buna "gluma" cu stinsul tigarii da'... eu nu fumez...
Gaura a aparut cu certitudine din cauza solutiei de curatat care era pentru piele naturala si nu pentru fake-uri. Cumva solutia a slabit materialul si a inceput sa se toceasca. Anyway concluzia e simpla. Daca ar fi fost piele naturala nu se intampla asa ceva. Eu am de suferit din cauza "barbii" reno. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
cipman a spus anterior ce scrie in carte. E asa de greu de citit manualul si de urmat instructiunile?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
pablo |
![]()
|
Sandman aia e pentru Megane.Eu intrebam pentru Clio (piele pe volan si schimbator de viteza).
PS:recunosc ca nu am citit manualul de la Clio ... masina nu o conduc eu decit ocazional |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
mea culpa, credeam ca e vorba tot despre megane, insa tot ar fi trebuit sa citesti manualul
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
spd |
![]()
|
QUOTE(tino @ Feb 24 2006, 11:49 AM) Attached thumbnail(s) sonax_1.jpg ( Size: 176.48k ) Number of downloads: 721 |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
tino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 9 February 06 ![]() |
spd> eu nu am tapiterie piele intergrala...e modelul privileje cu chestia aia mixta.....si tu ai la fel si folosesti crema asta ?
nu ptr curatat ma intereseaza...vreau ceva care sa o protejeze vara de soare...nu am garaj ![]() |
--------------------
MEGANE II
1.6 benzina
2004 PRIVILEGE MEGANE II 1.6 benzina CONFORT PRIVILEGE 2004
|
|
MeganeCC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am spalat si eu azi tapiseria... am folosit o pliele de caprioara imbibata bine in apa, dupa aceea am sters cu o carpa uscata. A iesit destul de bine.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
darem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 19 January 06 From: Constanta ![]() |
Eu folosesc asa ceva pentru curatat "pielea" si apoi o crema "donata" de sotie...si rezultatul este multumitor...produsul din imagine cumparat din Orhideea..
This post has been edited by darem: 5 Mar 2006, 18:47 Attached thumbnail(s) RAVENOL_PIELE1.JPG ( Size: 49.31k ) Number of downloads: 695 |
--------------------
renault megane
SEDAN
2005 PRIVILEGE
|
|
spd |
![]()
|
QUOTE(tino @ Mar 5 2006, 09:23 AM) spd> eu nu am tapiterie piele intergrala...e modelul privileje cu chestia aia mixta.....si tu ai la fel si folosesti crema asta ? nu ptr curatat ma intereseaza...vreau ceva care sa o protejeze vara de soare...nu am garaj ![]() avem acelasi interior si produsul merge si pe piele si pe imitatie,garantat. |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
alin2245 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 December 05 From: Petroșani ![]() |
Salut! Am si eu o intrebare. Cu ce se intretine pielea intoarsa? Pentru ca masina mea are tapiteria din pile intoarsa. Astept sugestii. Multumesc!
|
--------------------
renault
megane 1
2001. Bicorp Mnegane 1 Bicorp, Pivilege, 1.6 16V 110CP,albastru, 2001
|
|
MeganeCC |
![]()
|
Vezi ce scrie in manual, la intretinere... ce echipare ai cu piele intoarsa??
Sau mai bine zis ce masina ai?? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
alin2245 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 27 December 05 From: Petroșani ![]() |
Am un Megane 1 Bicorp Privilege 1.6 16V din 2001 adus din Germania, iar manualul este in germana si nu prea inteleg nimik. Multumesc!
This post has been edited by alin2245: 8 Mar 2006, 01:20 |
--------------------
renault
megane 1
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si ce legatura asta are cu topicul?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sandman_ |
![]()
|
omul are tapiserie din piele intoarsa. are legatura totala cu topicul
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
alin2245 |
![]()
|
Pai MeganeCC ma intrebase mai sus ce masina am. Imi cer scuze daca am gresit. Scuze inca o data.
Salut! Si eu am pile intoarsa pe scaune si nu am gasit nici o solutie de intretinere. Am dus-o la spalatorie pentru spalarea tapiteriei si a fost destul de bine curatata. Singuru inconvenient a fost ca s-a uscat cam in 2 zile toata tapiteria, dar a fost ok! A spalat-o pur si simplu cu acel aspirator cu spuma sau ceva de genu` asta. |
--------------------
renault
megane 1
|
|
spd |
![]()
|
QUOTE(alin2245 @ Mar 9 2006, 01:00 AM) Salut! Si eu am pile intoarsa pe scaune si nu am gasit nici o solutie de intretinere. Am dus-o la spalatorie pentru spalarea tapiteriei si a fost destul de bine curatata. Singuru inconvenient a fost ca s-a uscat cam in 2 zile toata tapiteria, dar a fost ok! A spalat-o pur si simplu cu acel aspirator cu spuma sau ceva de genu` asta. si nu sa intarit pielea intoarsa dupa ce sa uscat? |
--------------------
renault
megane estate
2005 privilege
|
|
alin2245 |
![]()
|
Nu sa stii ca s-a comportat destul de bine, nu am avut probleme si s-a curatat destul de bine.
cred ca am sa mai trec odata deoarece a vomitat fetita pe unul din scaune, dar cred ca prin vara deoarece acum pana se usuca ..... |
--------------------
renault
megane 1
|
|
nashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 27 December 05 ![]() |
|
--------------------
renault
megan sedan
1.5 dci 80 cp renault megane sedan 1.5 dci 80cp comfort privilege 2005
mazda3 gt navi 110cp diesel range rover sport amd tuning renault laguna 2 2.0 T peugeot 307 1.6 hdi 110cp full 2005 skoda octavia rs fulloptions 2005 renault grand scenic comfort privilege 2.0 16v,jante17",piele,xenoane..alea,alea >>>> the good father <<<< |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:40 |