suport motor filet stricat, am dato in bara
![]() ![]() ![]() |
suport motor filet stricat, am dato in bara
Daniel194 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 29 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
renault
hatchback
2003 clio 2
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
ce sa le mai strangi? chiar daca ai strange ai avea curaj sa mergi asa? Service direct , nu cred ca e o operatiune de facut acasa.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
Daniel194 |
![]()
|
sunt constient ca nu pot merge cu ea asa dar intrebarea e pot repara fileturile sau macar cum se numeste piesa care detine acele gauri cu filet si se prinde suport-motor de el...
|
--------------------
renault
hatchback
2003 clio 2
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca nu sunt bulite tare filetul din fiecare gaura se poate reface cu un tarod .. daca sunt duse .. se mareste gaura si se reface filetul cu un numar mai mare ... du-te la service .. trebuia sa schimbi tamponul nu sa inprovizezi cu bucati de cauciuc ... acu platesti mai mult ... dar asa este la noi
![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Daniel194 |
![]()
|
cateodata din cauza banilor incerci sa inventezi dar daca nu merge te mai paste si ghinionul ca pe mine...
![]() |
--------------------
renault
hatchback
2003 clio 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 05:52 |