senzor nivel ulei?
![]() ![]() ![]() |
senzor nivel ulei?
sifo66 |
![]()
|
||
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
|
||
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu stiu ce motor ai tu pe masina(actualizeaza semnatura) dar la majoritatea motoarelor senzorul de nivel este situat in zona subliniata cu sageata.
Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sifo66 |
![]()
|
![]() citeodata si mecanic de nevoie!!!!!!! Group: Members Posts: 110 Joined: 6 November 10 From: Codlea-Brasov ![]() |
scuze ,din cauza ca m-am grabit am uitat sa specific tipul motorului,
este 1,5 DCI, mersi ,o sa il verific miine This post has been edited by sifo66: 4 Feb 2011, 22:26 |
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ca pozitie si la motorul tau este tot pe acolo ca in poza.
Codul original de piesa este:8200670525 pentru motor de 1.5 DCI. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(espacern @ 4 Feb 2011, 22:39) Ca pozitie si la motorul tau este tot pe acolo ca in poza. Codul original de piesa este:8200670525 pentru motor de 1.5 DCI. Numai bine! Si eu am patit ca tine . Mi-a a parut mesajul tau. Am pe benzina 16v 1,6 Ce sa fie? Nivelul uleiului este bun si mai sunt vreo 2000km pana la urmatorul schimb. |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
sifo66 |
![]()
|
senzor defect,de citeva zile nu se mai stinge deloc,am cautat dar nu am gasit ,cred ca numai la service Renault ,am inteles ca este vreo 250 de lei fara manopera
|
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
espacern |
![]()
|
Senzor de nivel ulei se gaseste si ieftin(no name).
Dar se poate scoate mufa ....... NB! |
--------------------
.
.
.
|
|
sifo66 |
![]()
|
io nu am gasit senzor ,poti da un link
mersi |
--------------------
renault
scenic
2004
- BV-13-GXN
|
|
luktm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 January 11 From: Timisoara ![]() |
cum se poate verifica senzorul de nivel ulei daca este bun s-au nu ? al meu la punerea contactului nu m-ai indica nimic............
|
--------------------
Rnault
Espace 1,9 Dci. 85kw
2004
- TM 29 LCM
|
|
espacern |
![]()
|
Pai daca nu mai indica nimic=senzor defect!
Scoate mufa pentru verificare 100%... @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
luktm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 January 11 From: Timisoara ![]() |
acelasi lucru si cu mufa scoasa:nu indica nimic.......
|
--------------------
Rnault
Espace 1,9 Dci. 85kw
2004
- TM 29 LCM
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QED, conform espacern...
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
BBF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 November 11 From: Iasi ![]() |
Salutare!
espacern, imi poti spune un cod de sensor nivel ulei aftermarket, unu nume ceva? Se potrivesc oare cele de clio, kangoo, la masina din semnatura? Stie cineva ce lungime trebuie sa ai aiba senzorul? Multumesc! |
--------------------
Renault Megane 2.2
1,5 DCI, 60 kw
2006
|
|
espacern |
![]()
|
Vezi codul mai sus...la #4
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
cl_quovadis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 20 June 08 ![]() |
Baieti am si eu o intrebare, pe un Scenic II, 1.5 dci, nu mai apare mesajul de nivel ulei corect. Am miscat putin mufa si mesajul aparea aleator, cateodata da, cateodata nu. Am pus testerul pe ea => senzor defect (scurtcircuit la masa). Am inlocuit senzorul cu altul sh si la fel acelas mesaj.
Ce-ar putea fi? Eventual unde gasesc unul nou dar nu original? |
--------------------
Renault
Megane
2008 Sedan
|
|
mmatey007 |
![]()
|
![]() Matey Group: Members Posts: 80 Joined: 7 May 12 From: Petrosani Hunedoara ![]() |
Salut! am si eu o problema cu masinuta din semnatura... nu mai indca nivelul de ullei atunci când pun contactul, arata direct numarul de km.... posibli sa fie din cauza senzorului?
|
--------------------
RENAULT
Laguna II
2005 2.0T Gt 205
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Neah, depinde de situatie, nu stiu cand si cum face
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
mmatey007 |
![]()
|
![]() Matey Group: Members Posts: 80 Joined: 7 May 12 From: Petrosani Hunedoara ![]() |
al meu a disparut fara urma... nu mai apare deloc
![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna II
2005 2.0T Gt 205
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
apare cateodata si dispare rapid, depinde de secventa, e ceva normal.
This post has been edited by djcristi: 14 May 2015, 16:58 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
mbatranu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 26 November 08 ![]() |
Buna dimineata tuturor,
Am si eu acceasi problema... poate cineva sa precizeze mai clar unde se afla acest senzor. La postul #2 spune ceva de "subliniat cu sageata..." dar nu gasesc o poza sau ceva... Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane II
2005/1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
Se afla in spatele motorului pe sub galeria de evacuare/esapament....opus cu joja manuala.
This post has been edited by espacern: 1 Nov 2016, 09:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Salut! Stie cineva la megane 1 unde este pozitionat si un cod?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
espacern |
![]()
|
Se afla in spatele motorului sub demaror.....aproape in oglinda cu joja manuala.
Cod pentru 1.6 16V 8200670524 This post has been edited by espacern: 6 Feb 2018, 12:39 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 06:39 |